• Lapinette

    Japp, jag tror det! Som sagt, vovven går under namnet pullloooovöööeeeuurrrrr hemma hos oss.

  • Lapinette

    Min make brukar istället säga inspectttöööör Clouseau samtidigt som han inte förstår varför det finns så många humorfilmer där man drar parodier på fransmän och deras uttal. Han har inte förrän jag visat honom sett Pink Panter och Hemliga armén.

  • Lapinette

    Varför tror du jag stannade upp och pratade med honom första gången vi sågs för en så där 7 år sedan! Nej, nu ska jag dra iväg och få nålar, träna och sen ha middagsdate med min make. Ha en bra kväll och skumpa, skumpa!

  • Lapinette

    Morning girls,

    Åter en morgon med en massa läsning och självfallet så kommer jag inte ihåg ens hälften av alla kommentarer jag hade under läsningen. Brukar anteckna men idag satt jag och kuverterade samtidigt.

    Så jag säger bara - godmorgon på er!

  • Lapinette

    BS - jag ska nog maila CvL och höra om ett FET-försök i nästa cykel. Nämnde det för min akup igår när hon frågade om våra planer och hon sa inget. Varken positivt eller negativt ...? Är van vid den förra som var så negativ till IVF'er. Fast å andra sidan så är det ju inga hormoner inblandade när man gör FET. Säger som gosnosen - är det någon som behöver Crinone så har jag typ 6-7 paket stående hemma.

    AM - skit i grannen, hans fru kanske bara gick upp 7 kg när hon var gravid.

    Ore - lycka till på KUB.

    nenne - supersöt katt!

    gosnosen - härligt att du tittar in och uppdaterar oss emellanåt. Trist att kön ska vara så jäkla lång men skönt att ni lever och njuter under tiden. Vem vet om vi fortsätter i den här takten med våra försök så kanske vi blir gravida samtdigt ... om 2 år!

    frejis - jäkla dum kommentar från barnmorskan!

    Nu ska jag se till att trycka på rätt knapp ... deletade det förra jag skrev.

  • Lapinette

    EA - jobbar du som konditor ... om inte så kanske du borde!

    nenne - skönt att svettningarna blev bättre av akupunkturen. Själv berättade jag om min jobbiga mensupplevelse denna månad och hon trodde det var örterna jag fått. Örterna hon satte ihop skulle ha gett mig motsatt effekt dvs lugnare och mildare mens så hon blev lite förvånad över reaktionen. Hon tyckte dock att det var bra att det blev en effekt för då tror hon sig veta vad mitt problem är samt att en effekt (åt vilket håll som helst) alltid är bra (don't ask me why??!!). Iallafall, nu är det mitt leverblod som hon tror är för lågt. Rekommendation att äta soppor kokta med ben, ej stabbig mat (äter aldrig stabbigt), ej kall (undviker jag ju sen tidigare) och gällande mjälten så är det socker och sött (vilket jag väldigt sällan också äter). Kändes lite som om det bara är den där soppan som saknas annars äter jag enligt hennes devis.

    Ska dit i nästa vecka igen då hon ville ha en extra koll på mig och min tempkurva som jag (fy skäms!) hade glömt hemma.

  • Lapinette

    Sen råkade hon säga (min akup) något om att en tjej som varit hos henne hade läst att örtblandningen med horn smakade äckligt ... japp, det var jag som hade skrivit det! Vet inte men jag nämner aldrig BT eller FL när jag pratar med mina läkare. Kände mig något dum men kommenterade inte alls det hon sa. Vet vem tjejen på FL är och ska nog undvika kommentera saker för mycket där om hon sedan ändå säger det vidare till vår akupunktör.

Svar på tråden Livets stora och små frågor