• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Kokisen - tänk att du får oss att gråta (för någon vecka sen var det ju jag)! Kram tillbaka!

  • Lapinette

    Piggelin - förstår att det var mysigt igår att vara ute med maken och dricka lite gott vin. Själv gör jag ju sånt mest hela tiden .

    muggles - vi brukar vara ut på landet på Midsommar men åker normalt hem på lördag eftermiddag/kväll då vi föredrar våra sängar hemma. Så en träff vore inte helt omöjligt!

  • Lapinette

    Japp, vi ska nog få till både skumpa och skumpa nu under helgen.

    EA - jädrans flytningar. Kan tyvärr inte hjälpa dig då jag aldrig har rött eller brunt under ÄL.

    Sweet - mycket intressant läsning som åter igen säger det som man kan läsa överallt - INGEN vet riktigt säkert! Jag menar visst säger man att det är enklare att se kvalitén på blastocyster MEN samtidigt så kan även 3-celliga embryon klara av en graviditet. Äggdonationer tror jag starkt på och har sett på FL de som lyckats som har haft skitrisiga ägg när de själva har prövat IVF men hur ser statistiken ut för oss som faktiskt får bra ägg? Är det samma resultat där ... för normalt sett går man ju inte vidare till ÄD om man själv producerar bra ägg. Summa sumarum, ingen vet egentligen helt och fullt varför vissa lyckas och inte andra. Jäkligt frusterande och en anledning till varför man fortfarande vandrar i detta träsk.

    nenne - hur känns det idag efter första sprutet?!

    ego - vi hade brorsans snart 19-åriga son sovandes hos oss i natt. Han skulle nämligen upp 04.00 för att ta sig till Strasbourg och EU-parlamentet. När vi ändå vaknade till imorse när han gick så tyckte vi "why not", så det blev lite skumpa, skumpa!

    Ikväll kommer nästa oväntade besök. Makens ena kompis flyger upp från Nice idag och stannar till söndag. Troligen kan jag vara med på brunchen men jag lämnar det öppet och hör av mig.

  • Lapinette

    Frullan - tänker genast på min snoppfixerade kompis som hade en nakenstaty hemma som hennes (numera muslimska) dotter alltid vände på så han stod med snoppen in mot väggen. Jag brukar skicka snoppkort (nakna grekiska statyer etc.) till henne när jag är på semester.

  • Lapinette

    muggles - du glömde mig!!! Fast vi har ju redan tjuvpökat hela veckan så vi kanske inte räknas?

  • Lapinette

    Fast det får bli att smygpöka då makens kompis precis har anlänt till stan.

  • Lapinette

    Förresten, kommer inte ihåg om jag skrivit det att jag har mailat CvL och bokat in FET i vecka 24.

    Trevlig helg på er!

  • Lapinette

    Nej, även jag försöker jobba! Tog ju 3 timmars lunch för att klippa mig och sitter nu här och försöker och försöker skriva lite rapporter.

  • Lapinette

    Med en tempkurva som troligen säger att jag har haft ÄL och en helg dränkt i Bacchustecken så känner jag och tror att shit, det här kommer aldrig funka. Inte denna gång iallafall .

Svar på tråden Livets stora och små frågor