• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Jag pallade inte brunch idag. Kände att jag inte orkade vara trevlig. Sorry tjejer, lovar att bättra mig till nästa gång men får skylla på makens kompis som dök upp från Frankrike. Han behövde "vallas" så det blev dels sen natt ute på stan, Skansen och sen sen middag med massor av champagne hemma hos oss.

    Vickan - usch, förstår att det känns förjäkligt och att spärren känns omänskligt hög att passera. Har tyvärr inga råd att komma med utan att det är bra att du pratar med din omgivning och din man så han förstår vad du går igenom. Kram till dig ... kanske ett försök nästa månad, för då tänker jag hoppa?

  • Lapinette

    nenne - spännande med äggproduktionen och härligt att du slutat svettas! Håller tummarna för superfina ägg på torsdag.

    Instämmer med att det som mugglan skrev till dig Vickan var verkligen förnuftigt. Unna dig ett break och njut av livet innan du kastar dig in i cirkusen igen. Själv känner jag samma sak men ska ändå testa så jag kastar lite grus i glashuset.

    Sweet - jobbigt med pms-humör utan anledning. Hoppas det går över. Själv kände jag aldrig av någonting när jag åt piller. Mådde superbra!

  • Lapinette

    nenne - jag det är bokat men det går ju alltid att boka av ! Känner mig totalt urladdad för ett nytt försök dvs jag lever inte alls som min tidigare akup sa åt mig. Här är det sena nätter, alkohol och osunt leverne.

  • Lapinette

    EA - visst är det så men jag tillhör ju en av dem som inte blir så lätt med barn. Fick superbra resultat vid min senaste IVF då jag ändrat min livstil rejält. Kan tyvärr inte låta bli och ha det i bakhuvudet och på så vis får jag nu dåligt samvete för att jag inte gör samma ansträngning denna gång.

    Tinga - skitfrusterande med maten! Kan man inte få i dem näring på något annat sätt?

  • Lapinette

    EA - sund livsstil för mig är enligt de rekommendationer som jag fått från min tidigare och nuvarande akup. Ingen alkohol, mindre träning, ingen stabbig mat, varm mat (ej kall) etc. etc. Matenråden följer jag ganska så väl men det blir svårt nu när värmen kommer för då tycker jag det kan vara gott med en sallad (kall mat) och så har vi alkoholen. I höstas tillät jag endast 1 glas vin per vecka ... den gränsen har jag absolut överskridit i år.

    Tinga - låter hemskt med hål i magen!! Usch din stackare, förstår att det måste vara jättefrusterande när de inte vill äta.

  • Lapinette

    Piggelin - så är det ... att livmodern blir äldre spelar ingen roll utan det är kvalitén/åldern på äggen som räknas. Det är därför jag egentligen inte borde känna någon panik just nu för mina ägg i frysen blir inte äldre. Dock kan man ju undra hur kvalitén är eftersom jag inte har lyckats på 4 ET. Sen är det ju mer riskfyllt med en graviditet ju äldre man blir ...men det är en annan femma.

  • Lapinette

    Piggelin - du verkar vara en högst normal och jäkligt trevlig morsa.

  • Lapinette

    De säger att den kvarvarande äggstocken sköter allt superfint även om den är ensam. Istället brukar den äggstocken som är kvar kompensera och kan ofta t ex producera två istället för ett ägg.

  • Lapinette

    Jag har läst det någonstans men du vet man ska inte tro på allt man läser. Gällande liten del så har jag även där läst om de som bara haft 40 % kvar av en äggstock, den andra helt borta och ändå blivit gravida.

    Hamnade lite på dessa sidor på FL när jag läste på om utomkveds.

Svar på tråden Livets stora och små frågor