• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Borde vara lika duktig som Vickan och ge mig ut och springa då vi aldrig körde vår spinning i fredags men jag är trött efter att ha tvättat fönster, duschat blommor, planterat blommor och städat lägenheten. Har även varit iväg en en runda till Hornbach då våra vinkylar höll på att störta imorse. Ut med allt vin och nu har vi förhoppningsvis avlastat golvet i garderoben så det ska hålla. När vi ändå var där så köpte vi även ekgolv till balkongen som maken för fullt håller på att anpassa till ytan. Som sagt ... tror inte vi orkar ge oss ut för att ta årets första löp.

    AM - låter som du är beredd på beach 09 !

    Vickan - förstår helt och fullt ditt tänk. Jag tänker ju på samma sätt gällande FET i juni ... vilket resulterar i BOM vid Midsommar. Hur jäkla skoj är det? Speciellt om det blir tal om MF så vill man ju bara få vara hemma och få vara ifred. Gör det som känns bäst för dig! En månad hit eller dit spelar ju ingen roll.

    Izzie - det gick bra hos brorsan. Åkte hem på natten med alla fulla tonåringar som skulle vidare in mot stan. Kände mig som en pensionär!

    Snaily - vad härligt att kalaset blev lyckat och att det kändes bra att träffa grannarna.

  • Lapinette

    Vickan - visst är det skit att ens tänka så men har man varit med om det så vill man ju inte uppleva det igen och OM det händer åtminstone minimera risken för en förstörd helg/fest eller vad det nu kan vara. Jag tror att mitt BOM kommer typ dagarna efter midsommar så jag ska nog klara själva Midsommaraftonen men jag är van. Fick min mens på midsommar för 2 år sedan efter vår första insemination. Mådde skit, satt och skakade på golvet och maken satt och klappade på mig.

  • Lapinette

    Ytterligare en kompis på smällen! Och dessutom på typ första försöket. Inte alls konstigt att hon är gravid för jag vet att de skulle börja försöka men vad fasen på en gång?!! Sitter här och försöker att inte vara bitter, grå och medelålders bitch men det är svårt .

    Frullan - balkongen blev fin! Så mycket varmare och mysigare med trägolv. Maken sågade och stod i medan jag städade lägenhet och planterade ytterligare några blommor till krukorna som sedan ställdes ut på balkongen. Nu ska vi bara ta ned bord + stolar från vinden sen kan vi äta frukost på balkongen igen.

  • Lapinette

    Nu gillar jag den här tjejen skarpt (hon som är gravid) så vi ska träffas och tjattra i nästa vecka. För så nere är jag inte men det hugger lite i magtrakten när jag vet att när vi träffades senast i januari pratade om att hon ska börja försöka och hon sa att hon behöver lite tips och råd ... hon var kanske redan då på smällen!!! Vad då råd? Från den här gamla enucken som inte alls vet hur i helsike barn blir till.

    Liten - låter som en supermysig helg. Påminn mig, vart har ni varit?

  • Lapinette

    snaily - bra! gå till motattack på mostern! Själv har jag fått den frågan så många gånger och eftersom jag är öppen som en bok och råärlig så säger jag som det är ... vi försöker men det blir inget! Folk brukar bli rätt så snopna då.

    nenne - när börjar du med sprutorna?

  • Lapinette

    nenne - vad spännande!!! Då lär det bli ÄP vecka 21 (min födelsedags och bröllopsvecka). Jag får väl se till att lyckas på vårt FET en så där 3 veckor efter dig så vi kan gå och vanka av och an tillsammans .

  • Lapinette

    nenne - nej, det får bli adoption. Om jag ändå inte får ut en söt liten unge så kan jag lika gärna bespara mig den stora magen.

  • Lapinette

    Sweet - trist med konstig ny chef. Hoppas det reder ut sig!

    nenne - vad gulligt det låter med Nancy! Själv fick jag en liten stund med brorsönernas kanin i torsdags. Han rullar ihop som en boll och njuter när han blir klappad. Kaninen fyller 10 år på min födelsedag... gammal gubbe m a o.

  • Lapinette

    Jösses, här har det hänt grejer!

    Telis - ska försöka glömma bort det men attans vad svårt då du har TD på vår bröllopsdag ... och mina tankar går givetvis till kokisen som testade däromkring för 2 år sedan POSITIVT! Fan tjejen, jag tror det här kommer att gå vägen. SÅ ... nu ska jag försöka glömma och hålla tyst (inte lätt när man är en Lapinette ) men håller tummarna i tysthet.

    Sweet - snacka om uppstressad och jobbig tjej som skickar jobbsms när du knappt vet vart du ska sitta på jobbet? Du måste säga åt henne att lugna ned sig några varv annars kommer hon snart få en hjärtattack.

    nenne - ha, ha, inte så enkelt att få sexa vart ni vill numera? Lika bra att börja träna för snart är det en liten bebis som kommer att stå utanför toadörren och banka ... tillsammans med katten.

Svar på tråden Livets stora och små frågor