• muggles

    Livets stora och små frågor

    Nenne/Lappis: men det ÄR orättvist. Fast jag är ju glad för vår skull ändå förstås.

    Lappis: det måste väl nästan vara ngt som inte riktigt är som det ska när det inte lyckas trots att äggen och simmarna och livmoderslemhinnan ser bra ut? Hoppas du inte blir ledsen att jag skriver så men jag har funderat lite på det här. Det måste ju vara ngt som är fel som de inte kan diagnosticera än, som de kanske inte har forskat fram än? Jag har för mig att när man läste Lennart Nilssons Ett barn blir till så förstod man att det var så mkt som kunde gå fel, så det var nästan konstigt att det blev några barn alls.

  • muggles
    Frejis skrev 2009-07-06 11:06:00 följande:
    Lappis - det jobbigaste är ju att inte få veta vad det är för fel för att då är man tankemässigt och emotionellt på något sätt kvar i processen, i bearbetningen. Jag tror (obotligt optimistiskt) dock att det innebär att ni ändå kommer att lyckas själva, att det är en tidsfråga tills ett tillräckligt kraftigt ägg "rullar ut" och ett embryo under gynsamma omständigheter bildas. Skickar en extra kram till dig med!
    Precis det där har jag också tänkt! Jag tror det går till slut Lappis - du har ju varit gravid även om det blev utomkveds.

    Passion: Moa blir 2 år i augusti.
  • muggles

    Håller på att läsa ikapp, sid 852:


    Ore skrev 2009-07-06 19:41:23 följande:
    Skulle Livia vara ett "tacky" namn? Hmm... Namn som jag har svårt för (kan tycka är litet tacky) är sådana som Harley, River, Mercedes, Ferrari, Phoenix och liknande... Åtminstonde på barn med två svenska föräldrar. Tack för input om trappa, ska ta ytterligare en diskussion med maken ikväll, så får vi se om vi kan komma överens om något.
    Bonnie tycker jag är fruktansvärt tacky - speciellt kombinerat med ett son-namn (typ Larsson). Vår grannes son Louie ligger ju kletigt till också. Ska inte skriva ut efternamnet här för det är ovanligt men det låter inte bra ihop (tycker jag).
  • muggles

    Koko: jag är lite förvånad över att både cicci och Frullan verkar ha missat att man inte ska vänta lika länge med att åka in när man föder tvåan, det har iaf jag hört från olika håll. Ang "snott" namn så tycker jag ni ska välja det namnet om ni verkligen vill - det kan ju hända att grannar flyttar tex...

    Tönt: klart du passar in - tycker vi iaf. Vi kommer att sakna dig. Men om du själv inte känner att du passar in så...

    Ang kön så önskar vi oss helst en pojke nu. Dels för att vi redan har Moa men också för att släkten är full av kvinnor, både unga och gamla. Skulle väga upp lite att få en pojk. Men jag kommer inte att bli alltför besviken om det blir en tjej, bara det blir friskt. Just nu lutar det åt att vi går på FVP direkt och då kommer jag def att klicka på länken (inte för att förbereda en besvikelse men för att jag är nyfiken).
    Jag kan lite förstå den här önskan om ett speciellt kön. Det finns ju den där boken "Dotter önskas" el vad den heter - den är jättebra!

    Snaily: jodå jag hittade en länk om att oregelbunden cykel och spottings inte behöver betyda att man har svårare att bli gravid - och tvärtom. Så det verkar ju stämma

    Härligt frullan att du hittat en BRA psykolog och att hon verkar kunna hjälpa dig att nysta i problemet. Det är en jättesvår sits du är i och du får gärna fortsätta skriva om det!

    Koko: en kollega på jobbet som har koll på el-prylar säger att Husqvarna och Electrolux är samma innehåll fast med olika skal. Tydligen ska Cylinda ha de mest hållbara lösningarna på de rörliga delarna och håller därför länge. Miele har samma kvalitet som Cylinda tydligen (medan H/E har sämre kvalitet).
    Vi fick välja mellan Electrolux och Electrolux i vår lägenhet så vi valde en lite bättre modell som har timer-inställning. Otroligt bra - man kan ladda en maskin innan man går till jobbet på morgonen och ställa in att den är klar när man kommer hem kl 17!

    Tinga: här har du en till som svor åt och inte sa så vackra saker till sin dotter (när hon tex inte sov ordentligt och var extremt gnällig). Jag har också vid ett tillfälle sagt till min man (och det tror jag att jag har skrivit här förut) att jag ångrade att vi skaffat barn. Men nu är vi ju på gång med en till Man FÅR bli arg - det är ju bara för att du bryr dig så mkt om dem! KRAM på dig. Man kan bli så otroligt frustrerad när man kämpar och kämpar och det inte ger utdelning.

  • muggles

    Nenne: hittade du böjen ngn gång eller? Och vi missade Stora Orgasmnatten - fasen också! El så låg vi lite tidigt för jäklar vad det small till i "pärlan" dagen innan

    Förresten - pungsvettsodör!

  • muggles

    Vickan: nu får du förklara varför du inte skaffar Lergigan - är du självplågare?!

  • muggles

    Tack för tipset om Schloss B Koko - var riktigt gott! Det har ju hänt en del på den alkofria fronten sedan sist. Hittade även en torr "engelsk" cider, visserligen med överstruken gravid kvinna på (0,5% alkohol) men herregud, det är ju en piss i havet. Den var god!

  • muggles

    Jag efterlyser också EA!

    Nenne: el så är du på Bananen höhöhö *kåtskratt*

    Flatlössbajs!

  • muggles

    Kikade in på Hemnet - inte helt förtjust i deras nya design. Och sökfunktionen verkar inte funka riktigt än. Fyller i Gbg - västra centrum och får ändå upp hela Gbg

Svar på tråden Livets stora och små frågor