• muggles

    Livets stora och små frågor

    Kram till Lappis och Nenne som vill joina baby-boomen - GROUMPF!

    Jag hade nog lite koll på Litens BIM men eftersom inget hördes i helgen tänkte jag att hon kanske fått tant.

    MrsB: tråkigt med gräl! Han kan väl få festa men då får han släppa iväg dig själv ngn annan gång? Jag förstår om du vill att ni umgås som familj dock...

    Telis: grattis till bröllopsdag!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2009-07-01 10:23:28 följande:
    Oredet roligaste är ju att han sa: nu får du aldrig mer byta mina lakan! Oj, vilket straff! HAhAHAHAHA!
    HAHA, håller med! Fniss.

    Jag känner mig ännu mer kelen och småkär i maken än jag brukar - kan det vara värmen? Jag blir också mer k*t av värme!

    Jag har akut behov av att köpa en bikini el två - tror jag ska göra ett butikshugg under lunchen idag. Har ni andra fått kallare väder - här är värmen fortfarande kvar. 20 gr i morse redan, puh.

    Moa har fått soleksem tror vi. Hon är alldeles knottrig på huden och knottrorna är röda. Hon kan inte ha bränt sig för vi har smörjt jättenoga med faktor 50, och det ser heller inte ut som vanlig solbränna. Skumt. Ngn som haft soleksem som vet hur det brukar yttra sig?
  • muggles

    Frejis: de sitter främst på bålen, dvs över hela ryggen och magen. Inte så mkt på ben och armar, inget i ansiktet. Det verkar vara soleksem om man läser på nätet men det ska tydligen bero på att man bränt sig men det har hon inte gjort (jag är jättenoga med kräm och kläder på henne).

  • muggles

    Liten mfl: nej de kliar inte, hon verkar inte bry sig alls. Det kanske är värmeutslag då? För det är ju sant - de sitter mest där hon haft kläder på. Det kan faktiskt stämma - tack!
    Känner igen den där känslan när man plussat - trodde nog att man skulle vara mer helhjärtat glad än vad jag var då på den tiden det begav sig. Psyket är lite konstigt ibland

    EA: hoppas så att det inte är tanten som är på ingång! Du har alltså BIM på fre-sön? Du har inga spottings än - brukar du få spottings innan BIM el börjar tanten med spottings på BIM-dagen?

    Jag har heller inga spottings än men vet inte - de kanske börjar på fre. Har lite ilningar i brösten som mkt väl kan vara inbillning. Jag är skengravid!

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2009-07-01 13:11:17 följande:
    EA, det är ju lite spännande för att du har provat något nytt, vaggisar ihop med pergo och akupunktur. Visst, det kanske blir BOM men det är ju absolut värt att hoppas lite extra efter en sådan kraftansträngning!
    Håller med föregående talare!
  • muggles

    BS: jag köpte kortärmade pyjamasar på Lindex el Kappahl, kommer inte riktigt ihåg vilket det var. Bara "killfärger" (ljusblått) fanns kvar men jag skiter i det - tror inte Moa bryr sig heller

    Idag ska jag iväg och picknicka vid Nya Varvet med en mamma ur min gamla föräldragrupp - ska bli jättemysigt. Där finns stora gräsmattor för barnen att springa på, lite skugga under träd och bris från havet/älven. Fick just mess att hon tar med sig kaffe - gott!

    Jag smet iväg fr jobbet (efter att ha avverkat allt som var att göra) och köpte mig en Panos-bikini och lite nya sommarkläder. Jag har ett lyxigt jobb som kan göra så... Jag tänkte att jag får väl ta ikapp det ikväll i så fall om det skulle ha dykt upp ngt krisigt - men det hade det inte. Igår kväll satt maken ute på balkongen med en öl och jobbade medan jag läste bok och drack öl - såå skönt!

  • muggles

    koko: grattis till lillkillen! Vad kul att du ser fram emot att få två små buskillar. Vilken tråd var det nu som var så hemsk på FL - man blir ju nyfiken!

    EA: nu håller jag tummarna för dig - här har spottingsen visat sig. Så det sket sig denna gång med. Blasé var ordet. Dumma jag hade ju hoppats lite denna gång eftersom jag vet att vi prickade ÄL...

  • muggles

    Förresten - Vickan: härligt med gravidrekord!

    Telis: gött med en bra BM! Viktigt att trivas med henne första gravidggn kände iaf jag.

    Nä dags för kvällsmacka på balkongen. Här går jag omkring i nyinköpta bikinin - tur vi har tvärdrag iaf!

Svar på tråden Livets stora och små frågor