• Telis

    Livets stora och små frågor

    fru AM skrev 2009-05-20 09:12:13 följande:


    Tror det är lugnt, Telis! Det var så himla tidigt då! Det finns ju även människor som missar att de är gravida i fleraflera månader och lever som vanligt och partajar osv och deras barn är det aldrig några fel på såvitt man läst!
    Ja, precis! Och om jag hade sagt något på varje tänkbart och otänkbart ställe efter varenda ägglossning sen vi började så hade ju typ halva Sveriges befolkning fått reda på det vid det här laget.
  • Telis

    Ååååååh, det är ju nästan så att jag med blir kär i lille P!

  • Telis

    koko, vilket gulligt erbjudande! Det är progesteron och Progynon (östrogen) det gäller. Jag ska till Apoteket i eftermiddag, om dom inte kommit in då så kan det hända att jag desperat ringer dig om progesteronet iallafall. Men jag hoppas att dom inte slarvar den här gången.

    Lappis, hej!! Vad roligt att du är hemma igen. Det låter som du fick en jättebra födelsedag, hoppas att bröllopsdagen också blir bra!

  • Telis

    Tack för infon kängu!! Är på väg dit nu, kommer definitivt att säga till.

    Krya på dig!

  • Telis
    kängu skrev 2009-05-20 09:54:17 följande:
    Jag har navelfobi... navlar är ärligt talat nästan det äckligaste jag vet. Nu har min navel nästan "pluppat ut"... sååååå ÄCKLIGT! Ska sätta ett plåster över den när det sker så jag slipper se den.... *ryser*
    Men gud vad skönt att höra att det finns fler än jag!! Jag klarar inte av min egen navel heller, andras ska vi inte prata om!
  • Telis

    Men alltså, nu måste ni ju berätta - hur ser man ut om man inte har någon rumpa?!

    AM, ha, hoppas att kärringen skäms riktigt ordentligt.

    Huddinge kan man ju bli galen på. Jag pratade nyss med en BM för att få tid för VUL och nämner då att jag fått lite småpanik ang mina recept. Hon tittar då på datorn och ser att dom bara skickat in ett recept på Progynon, inget för progesteron. Men huuuuur svååååårt kan det vaaaaara?! Nu ska dom skicka in ett till recept i eftermiddag men fan trot.

    Nåja, Progynonen är det viktigaste, progesteronen kan jag ju få från halva tråden verkar det som.

    koko, åååh vad roligt att du och Conny gillade kycklingen! Men gillar man inte citron i mat så kan jag ju förstå att sambon var skeptisk.

  • Telis

    Men jag har också hållning som en inverterad ostkrok men inte sjutton saknar jag rumpa. Tvärtom.

    Det 11 juni är det VUL. *gulp*

  • Telis

    Nenne, jaa, det är ju så där jag gör varje gång jag ställer mig upp?

  • Telis

    Och självklart är det ett bra tecken att dom inte har ringt än. Det betyder ju att cellerna ligger där och delar sig och delar sig och delar sig och delar sig! Jättemysigt har dom där dom förökar sig som små kaniner.

Svar på tråden Livets stora och små frågor