• Telis

    Livets stora och små frågor

    Hahahaha, har du lagt in det i Outlook, din lilla Piggelintoka!!

    Åh, det där med mat är ju görsvårt! Så fort jag har ätit lunch så tänker jag "hm, vad åt jag nu, var det nåt jag inte fick äta?". Hur sjutton ska man komma ihåg allt?

    Muggles, aaaaaaaaaaaah vitmögel- och kittostar! Jag tror jag döööööör, det är det bästa jag vet! Jag kan lova att aldrig någonsin mer ska dricka någon alkohol överhuvudtaget om jag bara får lite mögelost då och då.

  • Telis

    Fast idag tror jag att jag antingen A) fick ett felaktigt test eller B) har drömt alltihop för jag känner mig precis lika ogravid som vanligt.

  • Telis

    Ja gud ja, jag ska verkligen försöka att vara lite balanserad. En kompis ville inte ha hummersoppa för att det var ett par matskedar konjak i (i typ en liter soppa som hade kokat). Så vill jag verkligen inte bli.

  • Telis

    Färskpotatis är min andra last! (Eller trettioandra om man räknar med mögelostar, fetaost, tzatziki, saltlakrits, kinapuffar, gruyereost, körsbärssaft, cider och köttbullar ) Den där gratängen låter himmelsk!

  • Telis

    fru AM skrev 2009-05-19 13:47:09 följande:


    Jag kan scanna receptet åt dig!
    Det får du jättegärna göra! Gulle dig!
  • Telis

    Stort tack, AM!

    Gruyere måste väl vara helt okej, det är väl en vanlig hårdost?

  • Telis

    Nenne, visst kan några stryka med (det är därför som dom vill ha mer än fem ägg för att göra långtidsodling) men att sex stycken inte skulle klara sig - not a chance! Det svåra är befruktningen och sen den första celldelningen. Klart att du kommer att få ett tillbaka på lördag! Jag är inte ett dugg orolig. Kraaaaam!

  • Telis

    Cicci, oh dear vad spännande!! Jag kan inget om utplånade tappar och att han är långt ner, betyder det att han är halvvägs ute typ?

  • Telis

    Muggles, haha, ja det var ju ett sammanträffande!

    gosnosen, tusen tack!!

    Cicci, jag passar på att önska till nu, man vet ju aldrig när det blir sista gången man ser dig här före förlossningen!

    Snaily, jaa visst är det orättvist! Och vilken nedrans seg cykel du har. Jag tycker att den där ÄL:en kan ta och lägga i en extra växel nu. *stampar med foten*

    Ore, krya på foten!

  • Telis

    God morgon tjejer!

    Frullan, nej jag mår ganska som vanligt. Har iofs lite molvärk då och då och så är jag lite extra trött på eftermiddagarna.

    Men det blev iallafall ett plus idag på den riktiga testdagen också! (Fast nu nojjar jag över om det inte var lite svagare idag. Det kan ju iofs bero på att det inte är samma sorts test som jag tog tidigare.)

    Måtte jag få tag på Huddinge idag bara! Mina mediciner tar nämligen slut idag och jag ska fortsätta med dom ett par månader till nu när det har blivit ett plus. Jag ringde redan i måndags och bad att få nya recept, är lite rädd att dom stänger tidigt idag och sen försvinner på långledigt. Men igår när jag var på Apoteket hade det inte kommit in några nya recept.

    Förlåt att det blir lite väl mycket ego här från min sida. Jag ska skärpa mig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor