• Telis

    Livets stora och små frågor

    Ska nog prova såna där åksjukeband från Apoteket också. Men jag har ju inte kräkts så jag ska verkligen inte klaga, det kunde vara så mycket värre!

  • Telis

    Mja, om jag visste att jag inte skulle kräkas skulle jag nog hellre ta lite illamående hellre än att faktiskt göra det. Men fy f*n för att sitta på bussen med en påse i handen på morgnarna och inte vet om man måste gå av eller inte.

    Maken har inte kunnat hålla sig utan har berättat för sina föräldrar. Jag hade tänkt berätta för min mamma häromdagen men då blev jag så irriterad på henne på telefon att jag bara ville lägga på så det blev inget sagt.

    Herregud, sen 2000! Nu är det ta mig f*n dags att J blir frisk för alltid och inte ens behöver få en liten förkylning mer. Nu har ni verkligen gjort ert!

  • Telis

    Både svärfar och svärmor blev förstås jätteglada men maken var noga med att poängtera att det är så supertidigt och att mycket kan hända än så dom tog det ändå ganska lugnt och har inte börjat köpa bebiskläder än.

  • Telis

    Frullan, nej nej, jag kräks inte och är inte akutillamående heller. Det är bara ett lätt litet illamående någonstans i bakgrunden. Herregud, jag äter, då kan jag inte vara allt för illa däran.

  • Telis

    Frejis, inte ska du ge bort dom, jag kan köpa dom av dig om du ändå inte använder dom! Eller om du vill ha en lunch i utbyte?

  • Telis

    Frejis, nja just nu mår jag bra så nu känns det inte som om jag måste få dom idag. Lunch idag eller någon dag senare i veckan?

  • Telis

    Frejis, lunch imorgon blir perfekt! Är du i närheten av Stureplan/Östermalmstorg eller ska vi ses någon annastans?

  • Telis

    Lappis, kom på en sak som jag kom att tänka på i helgen. Det finns billigare ÄD-kliniker än Finland! Jag har för mig att jag läst om någon i Tjeckien som kostar runt 3500 euo istället för 7000 euro som i Finland. Fortfarande dyrt men iallafall halva priset.

  • Telis

    Nenne, gulligt för dig va! Hoppas att du också kan få lite illamående snart!!

    Nu har jag utgjutit alla mina nojjor och orosmoln på stackars AM. AM, förlåt, jag är faktiskt väldigt väldigt glad också!

    Frejis, koko, mig spelar det ingen roll vart vi går imorgon men det får gärna vara i närheten här. Någonstans med stora portioner är alltså bra?

Svar på tråden Livets stora och små frågor