• MilosMamma

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    4 e dagen på ren kur snart över, det här går som en dans =) Jag tackar gudarna för den enorma förkylningen.

  • MilosMamma

    går du på ren kur, men inte ens gått ner någo alls på en hel vecka??


    Duchess skrev 2009-06-07 15:11:27 följande:
    Nu har jag vägt mig igen, och senaste veckan har gett ett nollresultat. Nåja, jag får väl vara nöjd med att jag inte gått upp i vikt. Back in the saddle again! Jag SKA nå under 70 kg innan jag åker utomlands om tre veckor - har 3,5 kg kvar att ta...
  • MilosMamma

    Hej hopp.
    Alltså gu vad jag måste låta som värsta jobbiga människan nu, men det här rullar på bra. Jag har bara kört ren kur i 5 dagar, men jag är liksom inte sugen på mat nån endaste gång.
    Det är sååå himla skönt att vara genomförkyld för jag känner knappt dofter och absolut ingen smak, det rullar på då.
    sist klarade jag bara 10 dagar, nu vill jag gärna klara några veckor så jag kommer ner en bra bit liksom.

    3 kilo kvar till -16 kilo!!

  • MilosMamma

    Jag har inte kört ren kur mer än 10 dagar åt gången, annars äter jag asstrickt vv.
    Men jag kör på såhär.
    Blir jag supersugen och bara måste ha en bulle ex, ja då äter jag en bulle, sen kör jag på som ingenting igen, det blir aldrig så att jag äter en bulle, och sen godis, sen mat sen läsk osv.
    Nu har jag inte fuskat dessa dagar, men att vi köpte en hund stor hund 1 januari har hjälp massor, Vi är ute och går jääämt =)


    SIAX skrev 2009-06-08 20:04:31 följande:
    MilosMamma: -16kg! Vad DUKTIG du har varit! Är verkligen imponerad! När jag började så hade jag 30kg som skulle bort. Jag har tappat 7 av dessa, och det känns sååå lååångt till att jag når mitt mål. Jag klarade inte ren kur mer än 2 veckor. 3:e = katastrof. Nu 4:e så skall jag försöka hålla ren kur, men när det krisar äter jag protein. Hur har du lyckats motivera och peppa dig när inte förkylningen har räddat dig?
  • MilosMamma

    Jag är på dag 8 med ren kur oh denna gång rullar det på förvånansvärt bra, Vägning i morgon woho =)
    Började på 86.9.
    Väger mej varje måndag och fredag för att hålla energin uppe.

  • MilosMamma

    killar går nästan alltid ner mer och fortare.. Jobbigt nog =)


    Sarah87 skrev 2009-06-11 13:39:09 följande:
    Tjoho! Inne på dag 9 nu och igår hade jag min första riktigt tunga kväll. Var hungrig som tusan på kvällen trots mängder med vatten, och motivationen var väl inte på topp heller.. men förutom det så går det okej :)Tycker det går lite långsamt för mig bara! Gått ned 3 kg på 9 dagar, sambon 5 kg. Fast det kanske är han som är extrem? :p
  • MilosMamma

    Jag är här och börjar ren kur idag igen. 10 kilo kvar. 16 avklarade.

  • MilosMamma

    BLÄ jag har fått nån dimpe på Plopp o center, har tryckt i mej Huuuuuuur mycket som helst varje dag, Jag börjar duktigt med CB varje morgopn, men sen är det stenkört, Värdelöst, vågen tickar uppåt, ligger på 84,8nu och jag som var nere på 82, Fan

  • MilosMamma

    OJ gick du upp 10 kilo igen...
    att du orkade köra igen då, blir det likadant denna gång med?


    Pentan skrev 2009-07-07 07:54:02 följande:
    Dag 16-8 kgBörjade på 88,1 kg och väger i dag 80,1 kg!!! Snaaaaart så har jag min 7:a först igen!! var nere på 76,8 kg senaste omgången på 9 veckor ren kur - men tyvärr gick jag upp över 10 kg - men nu är jag tillbaka! Gifter mig den 15/8 så det är dags!
  • MilosMamma

    Det står bara ett par sidor bak info om det =)
    Jossis tm skrev 2009-07-07 12:13:28 följande:


    Hej!Detta låter spännande! Vad roligt att ni får så bra resultat!Hur gör man för att komma igång med detta? Kostnad?Fortsatt lycka till! =)
  • MilosMamma

    bra att du insett vad som gick fel.
    Varje gång jag slutar cb går jag upp 1,5-2 kilo sen håller jag det faktiskt, jag äter ganska bra men jag rör mer på mej nu, men svåret att komma igång me´d cb igen, nu är dag 2 på ren kur igång iaf.


    Pentan skrev 2009-07-07 13:37:59 följande:
    Ja tyvärr så gjorde jag det. Men jag hade en total viktnedgång på över 22 kg så 10 kg var "ganska" ok. Ca 3 kg är ju vatten. Sen åt jag dåligt, mycket av allt. Var så skönt att äntligen få äta igen så det slog över lite. Men denna gång har jag liksom gjort alla misstag och varit nere och vänt - så nu känner jag mig mycket starkare inför att börja äta och hålla min viktminskning.
  • MilosMamma

    Ahhh sMma som mej ju både vikt o bröllopsdatum, najs =)
    Fru Nolsu skrev 2009-07-07 17:34:36 följande:


    Hej, Hoppar in här igen!Körde kombinerad kur i ett par månader och gick ned 7 kilo. Blev sjuk och massa annat trubbel kom i vägen så har fått tillbaka 5 av de tappade kilona. Men nu är jag igång igen, har laddat och känner mig peppad. Målet är att komma ner runt 75-77 kg (83 idag) så att klänningen inte ska bli för stor :) Vilket lyxproblem!! Gifter mig 29 aug så det börjar närma sig nu, vill slippa stressa och hetsbanta sista veckorna. Nu är det träning 3-4 ggr per vecka och kominerad kur ( 3 påsar samt liten lunch).Bra jobbat alla!
  • MilosMamma

    är på dag 4 men har ätit alla dagar , men idag blir det rent, kkör medvetet halvt om halvt då jag ska på krogen på lördag, sen har jag en vecka på mej att gå ner ett par kilo tills blivande kommer hem från jobb i norge.

  • MilosMamma

    Hu rgår de för er är på dag 4 med ren kur och jag måste säga, Vilken skilland det är att joba mot att bara gå hemma på kuren

    Första omgången avr skitjobbig mot nu, liksom redan dag 4 och det känsn som jag började igår, ska väga mej på Måna´dag. Är dålig med vattnet, ska skärpa mej.

  • MilosMamma

    Hur går man ner med kombinerad?
    Jag är så duktig mål 1 och 2 och faller på kvällen nu när sambon är borta.
    Har 7 kilo kvar till 29 augusti, bah

  • MilosMamma

    jo jag har provat att dela upp dom, men jag hinenr liksom inte med att få i mej alla då, då blir det typ 1,5 påse på kvällen och det blir för mycket så jag blir illamående ist.


    duochjag09 skrev 2009-07-23 20:23:06 följande:
    känner igen mig!! Precis så var jag oxå, kvällarna var värst då slank det ner allt möjligt Men efter att jag delar upp påsarna så har jag inte fuskat på kvällarna. Är en sådan skillnad tycker jag. har du provat att dela upp påsarna så att du äter fler gånger på dagen?
  • MilosMamma

    IIHH
    Vägde 84.6 häromdagen nu stod vågen på 80.9 YEJJ!!!

    5.9 kvar till bröllopsmålet!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!