• Pumpki­n
    Äldre 15 Apr 20:09
    16029 visningar
    99 svar
    99
    16029

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 14!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3215315.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Pumpki­n
    Äldre 14 Jun 22:52
    #61

    Så mysigt med hundvalp! Skulle lätt ha snott den

    Vad gör Martin i Kenya då? Det lät ju inte så tokigt om man säger så, speciellt inte om man kikar ut genom fönstret här hemma

    Här är allt bra, jag är ledig hela långa sommaren På onsdag åker vi hem till Skellefteå och blir där över midsommar, ska bli superskönt att bara ta det lugnt och mysa med vännerna. Fest blir det också, maken fyller minsann 30 år nästa måndag! Och så ska vi passa på att gå på ett par husvisningar, även om det är sisådär 9-10 månader tills vi verkligen är på husletarmarknaden.

    NY var fantastiskt! Hade lätt kunnat stanna kvar där i flera månader, men då hade nog varken maken eller plånboken varit så glad Vi var upp i Empire State Building, åkte Staten Island-färjan, shoppade, vandrade, flanerade i Central Park och mådde helt enkelt väldigt gott


  • furill­en
    Äldre 15 Jun 22:14
    #62

    han är där och jobbar med en dokumentär om mikrofinanser.

    åh vad trevligt med 30-års fest! och husvisning, se till att inte hitta drömhuset än då bara..

    låter sjukt kul att hänga i NY! hade jag gärna velat göra någon gång. har bara åkt igenom staden.

  • Englal­i
    Äldre 16 Jun 23:07
    #63

    Hej tjejer!

    Jag lever... trots renoveringskaos och mängder av jobb. Men oj vad det går frammåt och vad fint det börjar bli i huset (i vissa delar iaf) Två dagar jobb kvar och sen midsommar, jobb nästa vecka och sen blir det semester v.27. Ska bli såå nice!!

    Hur har alla ni andra det??
    Anja är på Mallis, Anne har gått ett tag över tiden med bebismagen, Sitte och Steffi myser väl mest med bebis... sen har jag inte mer koll!

    Pumpkin: Härligt med så långt sommarlov, jag blir riktigt riktigt avundsjuk!!

    Furillen: Åh så mysigt med en liten valp. Det skulle jag gärna också ha en, tyvärr passar det inte så bra i våra liv just nu. Vi är hemma på tok för lite för att ha en hund. Men ngn gång framöver... absolut. Jag har haft hund i 20 år innan så det är lite konstigt utan. Men jag har ju juvelerna... min missar
    Måste få fråga dig hur det går för er... med bebisplanerna? Tänker på dig/er ibland o vet att ni kämpar på som vi!

    Ta hand om er tjejer och trevlig midsommar om jag inte kikar in här innan!
    Kram kram!!

  • Äldre 17 Jun 01:10
    #64

    Hej tjejer!

    pumpkin: hihi kul att du såg bröderna på tv härligt att åka uppåt i landet igen, vi håller på att försöka boka in en bra vecka i sommar att åka uppöver, måste ju visa upp Leo för gammelfarmor

    Anja: OJ! trist att de undanhöll eller "glömde" att berätta om den kostnaden.. klart ni blir sura över det!!! det blir ju mycket dyrare nu än vad ni räknat med!!

    furillen: åh vad mysigt med valp!!! Zelda blir ju snart 4,,, helt sjukt vad tiden går..

    Hon äter föresten en massa medeciner nu hon har haft problem med läckage ett bra tag och vi har vart ett antal gånger hos vetrinären men de fattar inte varför hon läcker... nu sist gjorde de 1000 prover och vi ska testa lite olika medeciner för att se om något hjälper...

    Glad midsommar på er tjejer!!!

  • furill­en
    Äldre 17 Jun 21:42
    #65

    jaa. . mysigt med valp. fast det är ju martins fasters valp så vi kommer bara hundvakta ibland och så. men söt var hon!
    (vi har tyvärr absolut inte heller tid med något husdjur i våra liv. och så bor vi ju i stan. men saknar det för är uppvuxen med hästar, katter och hund.)

  • furill­en
    Äldre 21 Jun 20:15
    #66

    hej tjejer! har nyheter! egentligen alldeles för tidiga men för er kan man ju berätta
    JAG ÄR GRAVID!!!!!!!! superlycklig! har precis gått in på vecka 7. inte träffat nån barnmorska än. det verkar inte bli förrän om en månad.
    Englali, såg din fråga tidigare men duckade den lite då jag ju inte kunde berätta för någon annan innan jag berättade för Martin. Och han har vart i Kenya, ville inte ta det över en knastrig telefon. Så det blev i bilen på flygplatsparkeringen på midsommarafton. Han blev lika lycklig som jag. Blev också att vi berättade för mina föräldrar då det känns som de ändå skulle räknat ut det mot slutet av helgen efter jag tackat nej till alla alkoholhaltiga drycker och alla fiskar man inte får äta och varit konstant illamående och rätt yr. men annars tänker vi nog avvakta lite med nyheten, försöka ta det som det kommer och hoppas att vi klarar oss förbi vecka 12 som känns i fjärran nu.

  • Nienna
    Äldre 21 Jun 20:24
    #67

    Stort grattis Furillen, hoppas allt går bra!

  • furill­en
    Äldre 21 Jun 20:52
    #68

    Nienna,
    tack så mycket!
    och kul att se dig här igen. känns som det var ett tag sen. hur är det med dig?

  • Nienna
    Äldre 21 Jun 23:26
    #69

    Furillen - Jo, jag kikar in här varje dag, men har inte haft så mycket att skriva... Det är bara fint, jobbade sista dagen idag och nu har jag 2,5 v semester. Jag och barnen sätter oss i bilen och åker söderut på tisdag, vi ska till mamma i Skåne men sover en natt på camping i Filipstad, det ska bli mysigt.

  • furill­en
    Äldre 22 Jun 18:20
    #70

    Nienna, låter mysigt! hoppas solen skiner på er! och kör försiktigt!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008