• Pumpkin

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 14!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3215315.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Englali

    Pumpkin: Nej det är nu på fredag, 1a maj, vi tyckte vi var värda det så som vi sliter i huset! Man ska vårda sitt äktenskap vet du... Haha!! Nej allvarligt, det är bara skönt att få komma iväg o mysa lite en helg.

  • furillen

    pumpkin, ojoj vilken energi!

    vi ska också iväg på lite lyx nästa vecka! fick i födelsedagspresent av martin. vi ska en natt till hasseludden (spahotell). bad i mysiga pooler, massage och japansk mat. ska bli så härligt.

    Englali, klart du får fråga. nä men det går inte så bra. jag självdiagnostiserade mig ju till att jag haft ett tidigt missfall. vilket jag tror det var. har under den senaste månaden blödit sammanlagt nästan 3 veckor. sådär roligt faktiskt. men nu verkar det äntligen sen några dagar ha lagt av. men ju helt omöjligt att veta nu hur cykeln är. och om jag kommer ha ägglossning nu närmaste tiden eller inte.
    hur går det för er?? några provsvar?

  • Pumpkin

    Englali: Härligt med lite spontanlyx Vi får vänta tills NY-resan vi, även om vi inte kommer bo lyxigt då så är det ju lyxigt bara att få komma dit.

    furillen: Jo du, men hade det inte varit för att jag skrivit en lista på allt som skulle göras så hade det nog inte blivit så mycket gjort

    Nu är storhandlingen avklarad också, så nu har vi mat tills vi åker till NY typ


  • Snitte- 5/7-2008

    Hello!

    nope.... ingen bebis här ännu... idag är det beräknad förlossning!!! men det verkar inte bli något idag heller... känner inte a något speciellt mer än de vanliga förvärkarna och så...

    vad duktiga ni är tjejer på att boka lyx eller mysgrejer!! håller med dig englali, man ska vårda sitt äktenskap hihi

    idag ska jag sitta och räkna ner timmarna på denna dagen och hoppas hoppas hoppas att bebisen vill komma ut idag!! håll tummarna för mig!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2009-04-27 17:30:58 följande:
    Jaha, och där kom beskedet. Lasse och hans kollegor åker på en 10%ig bruttolönesänkning och går ner på 4dagarsvecka. FUCK!
    Men Pumkpkin det är väl bara under förhandling än så länge? Vi har ju Scania där jag bor också och det var vad dom sa nu under dagen iaf. Men men, jäkligt surt!!

    Furillen: Jo vi har fått alla provsvar nu. Jag är fullt frisk och allt fungerar som det ska med hormoner & ägglossning och sådabt, vilket är en oerhörd lättnad!! A har också varit hos specialisten nu och jajamensan... visst har han den där inflammationen som jag skrev om innan. Som är så himla vanlig men fortf. relativt okänd. Så han går på behandling för det nu. Har ätit sin första penicillinkur, ska på ny behandling i juni och sen i september då han så gå på en nästan 100 dagars kur. Får inte äta medicinen nu över sommaren. Så det känns så skönt, att vi fått bekräftat att det faktiskt finns ett fel, att det inte är så att "det bara inte fungerar"... det hade varit mer frustrerande.
    Så nu håller vi alla tummar och så får vi se! Det här kan ta upp till ett år att bli av med, kan även fungera direkt. Men det är lika bra att ställa in sig på att det tar tid. Jag kör hela tiden med äl-tester också och dom senaste två gångern har mensen ordnat till sig riktigt bra, jag har tom. räknat ut äl och det har stämt. Så nu känns det lite ljusare!!
    Så tråkigt att höra om det ev. missfallet. Men du, mitt råd till er är: ta hjälp, direkt. Det känns så mkt bättre när man väl tagit tag i det o slipper grubbla, det släpper liksom när man vet att det ligger i någon annans händer att grubblar på problemet. Stor kram till dig!!

    Snitte: Åh så spännande... du måste hålla oss uppdaterade!!
  • Pumpkin

    Englali: Ja, i tidningarna står det att det förhandlas och enligt Lasse är det typ klart Hmm... Vet inte vad jag ska tro på. Återstår att se. Det diskuteras också att man ska frysa inne semestertillägget i 6 månader, och sen har de ju tagit bort övertidsersättningen. Bara det är jobbigt. (Ja jag vet, man ska vara tacksam så länge man har jobb och inkomst, men roligt är det ändå inte.)


  • Englali

    Ja för jag klippte en kille i från facket som sista kund i em och han berättade lite om det. Nej jag vet, man ska vara tacksam men det är ändå ingen rolig situation, absolut inte alls!!

  • Pumpkin

    Nej det är det inte... Och speciellt inte nu när jag pluggar och vi sitter med en boendekostnad på 9000kr/månad. Men, det kommer att gå ändå, vi får helt enkelt lägga resesparandet på is om det nu går igenom.


  • Englali

    Jo det är ju så, då får man dra in på annat, absolut! Trist men sant...

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008