• Pumpki­n
    Äldre 15 Apr 20:09
    16022 visningar
    99 svar
    99
    16022

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 14!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3215315.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 13 May 23:13
    #41

    Nu har jag äntligen hittat tråden. Tack pumpkin för messet i gästboken. Hade sett det men sen glömt det så jag har lixom bara trott att det var VÄLDIGT lugnt på vår tråd *asg*

    Englali
    Underbart att höra att det fanns något som går att åtgärda m penicillin, även om det tar ett tag. Det dröjer nog inte länge förrän ni är gravida Har alltid känt precis som du. Varit smått besatt faktiskt, av att få barn m den jag älskar. Har faktiskt aldrig ens funderat på att man KAN tänka och känna så som du Pumpkin . Är verkligen lustigt det där! Att förändra livet för alltid pga att man får ett barn att älska och ta hand om har lixom varit den ultimata lyckan och tillfredsställelsen för mig på något vis. Kan inte tänka mig något som är underbarare! Utan barnen hade livet varit ruskigt fattigt, ensamt och innehållslöst. Så kände jag ju även innan jag fick dem. Däremot håller jag med dig Englali om att man oroar sig sönder och samman pga att man inte gör allting rätt, att man är rädd att skada sina barn, föra över sina dåliga sidor, inte tackla saker på ett bra sätt, ge dem dåligt självförtroende, att de ska få det svårt i skolan, att de ska bli mobbade, att de ska hamna i dåligt umgänge, ta droger, dras till "dåliga" män/kvinnor i förhållanden etc etc.

    Ja fy. Det är många saker att tänka på, men ändå överväger ju allt det underbara på ett så självklart sätt. Jag kan inte ens påstå att där FINNS något negativt att lägga på den andra vågskålen, så det positiva väger lixom över så att den andra vågskålen pekar rakt upp i luften! Vad är negativt med att ha barn lixom? Jo, förvisso, att man älskar dem så mycket att man oroar sig för allt och ibland kan man känna sig lite tjurig för att man kanske inte får sova ut på morgnarna som man skulle velat. I övrigt finns där inget som är negativt!

    Långt inlägg igen.

    Skulle bara titta in o säga HEJ, har flyttat, är mitt uppe i en tvist med säljaren, med jurist och allt. Är HELT galet! Vi har inte kommit tillrätta ännu men sakta men säkert blir det mer och mer vårt drömhus. Övervåningen klar och idag har vi satt upp garderober, jättefina så jag är nöjd och glad och kan SNART packa in alla kläder. Vi lever för tillfället ur kartonger och köket står tomt för det ska slås ut.

    I mitten av sommaren hoppas vi att ALLT ska vara klart! Håll tummarna

    Snitte
    Stort grattis till er pojke! Vill se bilder och höra förlossningsberättelse. Är så underbart att läsa om förlossningar!

    massor av kramar till er alla

  • furill­en
    Äldre 14 May 20:45
    #42

    hej Anja. kul att höra från dig!
    åh nej! vad är det för tvist?

  • Pumpki­n
    Äldre 14 May 21:56
    #43

    Tjoho, nu är jag over HERE! Mitt på Manhattan


  • Englal­i
    Äldre 14 May 22:01
    #44
    Pumpkin skrev 2009-05-14 21:56:29 följande:
    Tjoho, nu är jag over HERE! Mitt på Manhattan
    Nice!!! Inte alls avis du... Ha det toppen där borta!!
  • Pumpki­n
    Äldre 14 May 22:19
    #45

    Fniss, det är fult att ljuga


  • furill­en
    Äldre 14 May 22:27
    #46

    well, bara att gå ut och dricka en cosmo då

  • Äldre 18 May 19:26
    #47

    Hej tjejer!

    sorry, trodde jag vart här och skrivit men det hade jag tydligen missat.. ja han har äntligen kommit! Lilla Leo 51 cm lång och 3560 gram.

    Allt började 7.30 på tisdag morgon.. jag vaknade av en värk och fattade direkt att detta var något helt annat än förvärkarna jag kännt tidigare. kunde ändå sova lite halvslumrande till 9.30 då det drog igång på riktigt. 3-5 minuter mellan värkarna och längsta vilan var nån gång 8 minuter... de höll i sig mellan 1-1/2 minut allihopa så det drog verkligen igång direkt!

    vi klockade värkarna och jag försökte bada m,m för att få tiden att gå... halv 2 ringde jag förlossningen och de tyckte vi skulle vara hemma ett tag till... halv 4 åkte vi in och värkarna höll sig nu med 3 minuter hela tiden... var rätt coolt för magnus kunde verkligen säga och förvarna att " nu när som helst kommer det en värk" vi kommer in och de kollar hur jag tar värkarna...
    BM säger så fint " det här ser spännande ut" "du ser ut att ha riktigt ont".... man bara,.... - eah ja, ,,, ???

    men hon menade ju att det var på G och att det drog åt rätt håll... hon föreslog ändå att vi kunde få gå ut och gå en sväng om vi ville,,, men jag kände INTE för att gå ut bland folk med så långa och täta värkar!! så vi stannde kvar...

    de frågade om man ville äta något men värkarna kom bara tätare och tätare så nu hann man knappt andas emellan... klockan 21 fick jag ta lustgas... så med den och med Magnus stöd som masserade och andades med mig osv klarade vi oss bra...
    11.45 gick vattnet, sen kom krystvärkarna igång direkt! skönt faktistk!! en helt annan värk, men nu fick man ju hjälpa till och krysta själv.

    BM säger att hon nog behöver sätta en nål nu iallfall.... NÄÄÄ PANIK! varför då??? jo för att hjälpåa livmodern under slutskedet härnu.... *suck* ja, vad ska man göra.... hon gick ut och hämtade nålen.... men då kom en US in och hjälpte till... sa åt mig att krysta för kng och fosterland och helt plötsligt gick det snabbare... när BM kommer tillbaka med nålen säger US att det inte behövs! hurra!!!! några krystvärkar till så var älsklingen ute!!!!
    01.15... puh!
    sen gick ju tiden... klockan 4 fick vi fikabrickan med goda smörgåsar halv 5 tänkte jag få sova lite,,, men 5 kom de in och sa att det var dags att kliva upp och duscha... jaha.... det var bara att kliva upp det.. sen vart det frukost och 9 skulle vi vara på läkarkontroll och då skulle vi även lämna rummet... jepp man fick inte vara kvar länge inte!!! det var bara att åka hem... fast vi tog in på patienthotellet,,, tänkte det kunde vara skönt att vara i närheten av kunnig personal...

    ja, det var storyn när min son kom till världen

    kram på er alla!!!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 18 May 20:40
    #48

    snitte

    låter som en helt underbar och perfekt förlossning. Vad skönt att du slapp värkstimulerande dropp, det är rätt jobbigt enligt min erfarenhet. (kanske inte på slutet, då är det nog mest en hjälp förvisso). Men jätteskönt att klara sig utan.

    Härligt med en så positiv förlossning. Lockar ju till att vilja föda flera barn.

    Stort stort grattis till en liten Leo, precis lagom lång och tung

    Massor av kramar

    Anja

    (man blir inte lite bebissugen när man läser sånt här) Minns ju den där känslan sååååå exakt. Den är inte lik någon annan känsla i världen.

    Njut!!!

  • furill­en
    Äldre 19 May 10:44
    #49

    Snitte, GRATTIS!!!!! så glad för din skull! härligt att det gick bra. välkommen leo!

  • Pumpki­n
    Äldre 25 May 13:31
    #50

    Hej tjejer!

    Hur är det med er?


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008