• Pumpki­n
    Äldre 15 Apr 20:09
    16011 visningar
    99 svar
    99
    16011

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 14!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3215315.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Äldre 27 May 13:41
    #51

    Tack! han är helt underbar lilla Leo

    Idag har Magnus vart på AMS och försökte övertala de att betala en utbildning till honom till hösten. får se hur det går, de ville först söka och se om det finns en möjlighet att han ska få jobb inom det han redan kan,, vi håller tummarna!

    Pumpkin: några nyheter på Lasses jobb? De flesta av MAgnus arbetskamrater som också fått gå tror att det ska vända snart och att de ska få tillbaka jobben,,, vore ju gött om det kunde vända på Lasses jobb också så han får upp lönen igen..,

    VET NI På fredag klockan 8 mååååååste ni se på talang och rösta på mina bröder!

    Bröderna Lindman, de gör ett fakirnummer och slåss lite och så
    Vi skulle vart där och sett direktsändnigen men tv4 ville inte ha med en bebis som kunde skrika och störa... så vi ser bara genrepet så får vi åka hem sen,,,

    Kram kram

  • Pumpki­n
    Äldre 27 May 13:45
    #52

    Snitte: Tja, de går ner på fyradagarsvecka från och med nästa vecka. 80% arbetstid och 90% lön. Detta gäller i 6 månader till att börja med, sen hoppas man att det ska ha vänt så pass att man kan gå upp på 100/100 igen.

    Hoppas verkligen det vänder snart, inge roligt som det är nu med folk som förlorar jobben till höger och vänster. Det enda positiva är boräntan, och den hoppas jag innerligt håller sig på en låg nivå ett år till så vi hinner köpa hus (förhoppningsvis) innan räntan går upp.

    Och hoppas att Magnus får ett nytt jobb eller den där utbildningen, vore ju toppen om de kunde ställa upp på såna som faktiskt vill ta sig ur arbetslösheten...

    Ska kika på Talang dårå!

    Kram kram


  • Pumpki­n
    Äldre 29 May 23:11
    #53

    Wow vad duktiga och roliga dina bröder var Snitte! Blev riktigt imponerad, och det verkade ju juryn vara också Syns att ni syskon förresten


  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 31 May 23:33
    #54

    Furillen

    Såg nu att du frågat om tvisten och att jag ej svarat.

    jo säljaren dolde för oss att värmen inte ingick i månadsavgiften, så vi försökte på "snäll" väg få henne att förstå att man i såna fall bör kompensera köparen, då vår månadsavgift blir AVSEVÄRT högre än vad vi räknat med, men hon blev vansinnig och vi fick ta till jurist. Nu har hon ljugit ihop en massa om att hon berättde för oss om värmen på tillträdesdagen (även om hon gjort det så har ju ändå objektsbeskrivningen varit fel och vi köpte något som inte stämde) och även ljugit och sagt att det är mäklarens fel, att han skrivit fel coh hon sagt rätt osv.

    Hon är jätteobehaglig och har bråkat om allt från städning till att forsla bort deras fula vindskydd i trädgården (en stor stålställning, som by the way fortf är kvar), och stora blomkrukor. Vi fick även tömma deras kylskåp, då de ej gjort detta.

    Diskmaskinen fungerar inte alls, två av fyra spisplattor funkar inte som de ska etc etc. Det bara fortsätter.

    Men det enda vi kräver henne på är kompensation för just vår högre månadsavgift. Vi snackar ju minst tusen kr extra i månaden, så länge vi bor här och vi har ju planerat att stanna här. Detta är ju vårt drömhus lixom.

    Så vi är ganska sura och besvikna på säljaren, kan man lugnt säga.

    Vet inte alls hur lång tid tvisten kommer att ta eller hur det kommer sluta, men att HON har gjort fel står ju klart för alla inblandade, så vi hoppas det går snabbt.

  • furill­en
    Äldre 2 Jun 23:17
    #55

    Anja, fy vad tråkigt!! vilken bitch!
    förstår att ni är upprörda, det är ju felaktig information, ni hade säkert kunnat häva köpet med det som grund. nu fattar jag ju att ni inte kommer göra det som hittat ert drömhus men säljaren kanske borde tänka på det. det blir ju som du säger en verklig riktigt stor summa pengar om ni bor där i många år. verkligen otur med allt annat som strular också. inte alls sånt man vill hålla på med som nyinflyttad. hoppas er tvist löser sig snabbt och någon kan snacka lite allvar med den knäppa säljaren. tycker synd om er! kram

  • furill­en
    Äldre 2 Jun 23:19
    #56

    Snitte, hoppas det ordnar sig med utbildningen till Magnus. låter riktigt bra ju!

  • Pumpki­n
    Äldre 14 Jun 16:39
    #57

    Lever någon här?


  • furill­en
    Äldre 14 Jun 21:17
    #58

    jodå, fast snart flyter man nog iväg i regnet

  • Pumpki­n
    Äldre 14 Jun 21:36
    #59

    Ja, risken finns faktiskt

    Allt bra annars?


  • furill­en
    Äldre 14 Jun 22:18
    #60

    absolut. martin är i kenya men kommer hem på midsommarafton, vi ska spendera helgen hos mina föräldrar på gotland. ska bli mysigt! (hoppas så på sol) annars ser det ur som att det blir jobba hela sommaren för min del..
    var med martins faster och hämtade en hundvalp idag. så sjukt söt, en liten brun lurvig busig portugisisk vattenhund som heter flisan. hon somnade i mitt knä inbäddad i en handduk i bilen på väg därifrån. blev lite sugen på att behålla henne själv

    hur är det med dig? du måste ju berätta lite om NY!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008