Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    1 miljon steg på 10 veckor

    Jag har bara gått ca 4500 idag, så... MEN jag har plockat en massa nyttiga nässlor som just nu torkas i ugnen för fulla muggar, och så har jag lagat en massa mat och umgåtts med min mamma...

    Nu är jag så mätt att går jag nu så kräks jag nog. *vilar litegranna*


    september2009bröllop skrev 2009-05-06 19:12:03 följande:
    Oj vad duktiga ala är.. Vilket dåligt samvete jag har för att jag legat på latsidan i två dagar.. Igår blev det bara 9466 steg.. Men det är svårt att komma upp i högre antal steg när man tar bilen till jobbet.. Hoppas på att solen skiner imorn.. Idag har jag bara tagit 3500 steg.. blir en lång promenad sen efter middagen tror jag..
  • passionsblomman

    Ca 14000 steg har jag idag. Nu måste jag köra på lite här...jag har ätit rätt bastant nu jämförelsevis ngra dagar, så ska det minska ngt framöver lär jag knata på...

    MEN jag kände att jag faktiskt behövde lite kolhydrater i systemet. Så det har fått bli lite fiberhavregrynsgröt, grovt fruktbröd m nötter och så. Vi åt köttsoppa med fläskpannkaka efter igår, och det var så jäkla GOTT så jag small nästan av.

    Idag ska vi äta sushi, för min mamma har aldrig ätit det!
    Så, ingen dietmat precis. Men god och bra mat iallafall tycker jag.

  • passionsblomman

    Tur att du kan det...jag har minus på kontot!


    tonårsmorsa skrev 2009-05-07 16:58:17 följande:
    Idag har jag inte kommit upp i 2000 steg ens. Och ikväll ska vi till veterinären med katten, så det blir nog inte så mycket mer heller. Tror jag får "låna" lite från gårdagen.
  • passionsblomman

    Sorry, inga krediter gives, och inga SMS-lån heller. Bara reda insättningar gills i detta sammanhang.


    tonårsmorsa skrev 2009-05-07 17:02:37 följande:
    Hur är det med kredit? Funkar det?
  • passionsblomman

    Kanske är det DET jag borde göra med min...*funderar på hur länge ett sådant batteri borde hålla*

    Sommar 2010 skrev 2009-05-07 19:30:02 följande:


    Jag har just bytt batteri i min stegräknare som legat i lådan hur länge som helst, så nu tänkte jag också hänga på här. Nu är det ju inte så långt kvar av dagen så jag sätter igång i morgon. Ska bli intressant att se hur många (eller några) steg det är till jobbet.
  • passionsblomman

    Jag har lyckats just med morgonpromenadrutin faktiskt, men antalet steg, det sackar efter mycket den här veckan. Faktiskt mest för att min mamma varit på besök och det är inte vidare schysst att dra ut på tvåtimmarsrundor mellan matlagning och allt annat så man inte hinner ses när man inte träffats på ett år...

    Idag har jag inte gått alls ännu, men efteersom jag är mitt i en hormonbehandling och håller på att mecka med hjälp med bebis via klinik och allt, så känner jag att jag måste vara lite snäll mot mig själv. Jag orkar inte riktigt med alla känslor idag och vägrar sitta och känna mig misslyckad över "stegbrist" mitt i alla hormonsvängningar.

    Jag har dessutom ätit väsentligt mycket mer kolhydrater denna vecka OCH glass osv eftesom vi fesrtat till det med mamma, så jag har högre vikt på vågen idag än i tisdags. Det får lov att vara helt ok. Jag är på g och på rätt spår och jag gör ju det här för mitt välmåendes skull-och den bebis vi hoppas på...

    *intalar mig allt jag kan att det duger*

  • passionsblomman

    Å jag vet precis vad du menar med rutinerna och det!
    Just att inte låta halva dagen bara försvinna har känt s oerhört skönt för mig. Dessutom är den rundan ca 4000 steg och lagom lång att ta innan frukost och en bra början inför den långa rundan sedan...
    Att den dessutom är vacker som klippt ur en sagobok ger en rätt harmonisk start på dagen. Det är så man kan gråta vad fint det är där i skogen och med sjön och vågskvalpet och alla blommor, mossan och fågelsången..

    JAG VILL VERKLIGEN KOMMA I BÄTTRE FROM OCKSÅ OCH ARTIKLARNA SENASTE TIDEN OM HUR NEGATIVT DET ÄR FÖR FOSTRET MED ÖVERVIKTIG MAMMA OSV HAR VERKLIGEN FÅTT MIG ATT VILJA VÄRNA OM MIN KROPP PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT ÄN FÖRUT.
    nYSS OJ DÅ! caps lock visst...sorry men det orkar jag inte ändra...jag skriker inte bara klantar mig...
    Nyss, när jag satt ensam hemma och ingen såg mig, spelade det inte så stor roll med de där kilona, förutom att jag kände mig oattraktiv och orörlig och hade det jäkligt obekvämt för att byxorna skar in överallt.
    Nu känner jag "herregud, inte ett kilo mer än nödvändigt bvill jag släpa runt på om jag nu skulle bli gravid"

    Och blir jag det vill jag vara pigg, rörlig och må bra!!!

  • passionsblomman

    Hinner inte alls just den här veckan! Går hela dagen i mina mbt-skor, men ingea riktiga raska rundor, utan bara själva vardagsstegen, det är fullt upp för tillfället. Nästa vecka blir bättre. Då SKA jag ta morgonrundor igen!

    Hejja alla!

    Sommar 2010 skrev 2009-05-14 19:03:37 följande:


    Hur hinner ni andra gå så mycket? Det känns som jag skulle behöva promenera hela kvällarna för att få ihop mina steg och det räcker med att jag jobbar över en stund eller har något inbokat så blir det jättesvårt. Borde kanske börja med morgonpromenader, men jag är så förtvivlat morgontrött.
  • passionsblomman

    Ja eller så springer man på fertilitetsbehandlingar och käkar hormoner så hela kroppen blir helt konstig och man HINNER inte gå som man hade tänkt..

    Men vi ger minsann inte upp!
    Alla steg räknas och imorgon är en annan dag!

    Äntligen är det min tur skrev 2009-05-15 12:15:44 följande:


    Är det inte det ena så är det det andra........ Fösta pajjade jag knät sist jag gick en långrunda. Nu ligger jag hemma i feber o e dunderförkyld.Va besviken jag blir på allt!!!! Men jag har räknat mina vanliga steg per dag. Vilket är ca 8000 steg. Så en reäl promenad varje dag så är jag i mål utan problem. Kämpa på allihopa
  • passionsblomman

    Åh gud vad skönt med nån som vet vad jag menar med allt detta meckande! Jag har varit så TRÖTT denna veckan och förra att man blir ju nästan lite skraj.

    Vi har en son sedan förut, men efter 8 år och inget syskon har vi nu fått hjälp på traven. Och du har helt rätt det är steg med vagnnen som är planen, och min största sporre att komma i bättre fysisk form är just att jag vill orka med både graviditet och livet efteråt på bästa sätt. Nu väger jag tyvärr tom ett par kg MER än jag gjorde när jag var i v40 med min son!
    Det är inte bra!

    Vad roligt att gå på bröllop! NJUT!!

    Äntligen är det min tur skrev 2009-05-15 21:04:44 följande:


    Åh shit ... går ni igenom sånt!! Det gjorde jag förrut också. SKITJOBBIGT!!!! Stackare, men tänk på att det kommer bli bra sen.... Tänk när det kommer en lite sötnos till er. Som du kan lägga i vagnen o gå ut o gå med o räkna steg Jag håller tummarna. Vår prinsess kom av sig självt när jag behövde ta en paus ialla tester, inseminationer, hormoner mm mm. Hon va VÄL värd att vänta på. Hon fyllde 5 igår. Imorrn ska vi på bröllop i Småland. Det ska bli kul
Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor