Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    1 miljon steg på 10 veckor

    JAG hänger på!

    Jag gick som en liten dåre förra våren och håller nu på att köra igång igen!

    Jag siktar verkligen på att GÅ ner i vikt!

  • passionsblomman

    Jag hittade stegräknaren! Bara det en bedrift! .-D

    Har 13697 steg idag och med tanke på min nyss havda benhinneinflammation, får det faktiskt duga gott och väl idag.

    Jag ska sätta som mål 10000 om dagen som minimum
    -det märks att jag går arbetslös...förut gick jag en massa tusen steg bara på jobbet, så då blev det fler steg lite av sig själv...

    Gode Gud-ge oss en sådan här vår nu så man bara vill gå och gå alla dagar!

  • passionsblomman

    Nu har jag suttit och gjort ett exceldokument så jag lätt kan föra in mina steg varje dag vecka för vecka och summera ihop så jag ser hur det går på vägen mot miljonen...

  • passionsblomman

    Den jag har heter SILVA och den är inte svår. Jag har däremot märkt att olika räknare verkar visa ganska olika varandra. Någon påstod att samma sträcka som jag gått, var flera tusen steg mer än det var för mig tillexempel.

    Jag har ställt in steglängden på min på 87 cm, mot de 60 den var på när den införskaffades. Det blir ju iofs fler steg då för den som har kortare antar jag...min visar 11,91 km på de
    13697 stegen. Så, man har ju knatat över en mil idag då.

  • passionsblomman

    Vad SUR jag blir på mig själv!

    Idag har vi gått precis en hel dag -vi har varit en heldag på Skansen.

    Jaha! Hade jag kommit ihåg stegräknaren då?

    NEJ! Så nu vet jag inte vad jag kan fylla i på mitt excelark. Noll blir ju helt fel...


    20090725 skrev 2009-04-06 18:46:09 följande:
    vill bara säga att vad duktiga alla e, själv brukar jag slappa ner i soffan när jag kommer hem, om inte blivande drar med mig på en promenad, men å andra sidan så går jag mellan 20000 och 30000 steg varje dag på jobbet, så det får räcka för min del! förra året när jag hade stegräknare gick jag 44000steg på en dag! men jag går inte lika mycket nu som jag gjorde då!men nu skall vi ut å börja prommenera minst 3 ggr i veckan.
    VAD jobbar du då med?
  • passionsblomman

    Ja jag tänker skriva i 15000 tror jag för det har jag ju lätt gått, så jag behöver ju inte känna att jag inte uppfyllde målet den dagen. Jag var väldigt duktig på att ha min räknare förra våren, och hade dessutom ett antal olika rundor jag gick och visste ungefär antalet steg för varje, för jag hade skrivit upp det. Idag är det ömma benhinnor igen, och jag får väl se hur det går att knata runt, men pröva ska jag iallafall.

  • passionsblomman

    Jag vet att jag är urdålig på förbud, så jag tänker hantera suf´get som så, att ha noll socker på förmiddagar, och OM jag känner att jag vill fika, så ska det vara på em. Det brukar fungera så att har jag bara ätit ordentligt och tillräckligt tätt tilldess, så blir inte suget så farligt.'Sedan brukar jag köpa en liten påse med såna där svindyra fina tryfflar och praliner, och så tar jag fram två, lägger på ett itet fint fat och serverar mig själv kaffe till.
    Då äter jag bara två och njuter av dem i fulla drag.
    Det är en väsentlig skillnad mot att dra i sig tre bitar kladdkaka eller fem...

  • passionsblomman

    Idag har jag bara kommit upp i 8040 steg, för vi har varit i stan och lunchat och gått på bio, sonen och jag.
    Promenaden hem från bussen är iofs fyra km, men en liten sväng till hade jag ju behövt ta. Mitt minimum tänkte jag ha på 10000.
    Nu har det iallafall slutat regna...
    Det gör förövrigt rätt ont i mina ben efter de senaste dagarnas nötande, så man kanske ska ta det LITE varligt ändå. Jag vill ju inte ha benhinneinflammation igen.

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor