Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vad är den där Skipper-dieten för ngt?
    Ännu en ny jag aldrig hört...

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-28 10:26:26 följande:


    Jag påbörjade en diet men va tvungen att sluta. jag öll på o svimma o va ensam med dottern hemma.Men jag hann krympa magsäcken lite iaf... Sen fick jag magktarr som nu inte e skönt. Det blev massa jobbig på jobbe. Då kommer den direkt....Jag ska bara tillbaka till Skipperdieten så VET jag att jag mår bra o orkar ALLT!!!Ska kolla skorna.... TACK!!
  • passionsblomman

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-28 10:29:34 följande:


    Här är en länk till alla dieter som finns typ.... De tråkiga är att man bara går upp massa eferåt!!! www.viktvakten.se/sahlgrenska_metoden_rikshos...TACK!! Nu har jag hittat åerförsäljare i Stan. vad kostar de??
    Mina är i skinn och de kostade 2300 kr!

    De i syntet låg ett par hundra under.

    Men jag lovar och svär att de är värda pengarna! För en vecka sedan stod jag och visste inte om jag skulle skrika eller gråta ute på vägen med mina trasiga ben. Nu känner jag INTE ETTSMACK och känslan är att jag skulle kunna gå hur långt som helst i dem! (att vi sedan lär få leva på grönsakssoppan av rent ekonomiska skäl denna månad, tja, det får vi väl ta då... )
  • passionsblomman

    Det ÄR underbart! *jätteglad*

    Skipper vet jag inte...*förvirrad*

    Är det hon som viskar du äääär vad du äter när de tar i skafferidörre numera?
    (jag har inte den tv-kanalen så jag har aldrig sett detprogrammet)

    Vänta nu...Äntligen är det min tur...var du MED i det programmet förresten? Var inte du på Tv här i höstas och jag inte kunde se det???

    Im yours skrev 2009-04-28 11:47:20 följande:


    Det låter underbart med de där skorna, ska höra mig för med läkare osv innan jag påbörjar.Är det Anna Skipper det snackas om?
  • passionsblomman

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-28 13:42:29 följande:


    Men det kan ju va värt det om man skulle kunna gå på asfalt kanske. Jag får gå i kanten men mest i skogen. Beninnorna klarar absolut inte asfalt tyvärr.
    Exakt så är detför mig med! Och nu går jag vart jag vill!
    Fick skitont i vaderna förtsa dagarna, men sedan det gick över -ingenting!

    Diskbråck gör ju såklart inte saken lättare.
    Själv kom jag helt av mig i och med två tandoperationer som hindrade mig i flera veckor och så semester på det, så vips var det höst igen och möööörkt och jättejobbigt att komma på spår igen....
  • passionsblomman

    Jag ska ut och gå min långa runda för dagen Det är inga tider för mig att passa förrän framåt 18.30 ikväll.DET är vardagslyxigt!

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-28 13:56:43 följande:


    MMmmmmm varför finns det så mkt hinder!!!!!!!!!!Nu ska jag gå o kolla min stegränare o se om jag får igång den Sen blir de simskola med dottern.... fast det egentligen e JAG som behöver simma
  • passionsblomman

    DET är roligt! och då har du ju så himla mycket "gratis".
    Så hade jag ifjol, gick massa tusen redan på jobbet och en rejäl långpromenad räckte då sammanlagt till MÅBGA steg på en dag. Nu är jag arbetslös, men jag kan ju inte gå ut på morgonen och börja gå och sedn inte komma in igen förrän det är 30000 steg på räknaren...


    Hubba skrev 2009-04-28 22:51:45 följande:
    Ska ha på mig den på jobbet imorgon och det ska bli jätteintressant att se hur många steg det blir... för då går jag MYCKET...
  • passionsblomman

    Jag hade en jättelugn gå-vecka den som var, men däremot gick jag ju in skorn a och gjorde min detox-kur. Det hade inte funkat att gå så mycket mer då. NU ska jag däremot knata på...

    Men du, när du har ont i ryggen, hjälper inte skorna då?
    De är ju bra för det med säger de ju...?


    tonårsmorsa skrev 2009-04-28 23:30:13 följande:
    Kul med fler promenadsugna!Jag har kommit av mig lite och tappat farten. I lördags var det mest fika och inte så många steg (ca 3000). I söndags ca 8000. Och igår minns jag inte alls. Idag knappt 5000. Men imorgon, då...Passionsblomman: Vad bra att du är så nöjd med dina MBT-skor. Mina får tyvärr vänta ett tag till. Har haft lite mycket om och kring mig på sista tiden, så ryggen har börjat spöka igen.
Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor