• viktualia

    Tolvan har gjort det igen....

    ... dvs det är dags för inte mindre än 12:e tråden!

    Bara att babbla vidare om högt och lågt. Stort och smått. Glädje och gråt. Och allt däremellan!

    *kram på er*

  • Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....
  • anne på grönkulla

    jorå jag kikar in ibland mellan helgkvällsbestyren. Kul att se dig!

    Jasså vad är det för spännande vickan berättar om vad vi har för oss? Både muffins o nenne är visst ute på olika bus idag!

  • Sister of the Night

    Det hade med små fötter att göra....

    Ja, inte verkar de vara här i alla fall *kikar runt*
    Men riktigt kul att tråden är i gång fortfarande.

  • Sister of the Night

    Nu väntar för övrigt stordisk här hemma. Vi har fyndat en gammal vacker servis nyligen, men det var attans så många delar som ska diskas innan den känns okej att ta i bruk.

  • anne på grönkulla

    mm, jag vet känslan, har mormors gamla finporslin i hundrafemitelva delar (som inte tål diskmaskin...) o när man använt serveringsfat o sånt eller när man flyttat o de varit nerpackade...

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer!!
    Jag har varit på dejt OCH tjejmiddat!! Måste säga att middan var trevligare. Tyvärr! Det var en trevlig pingla men det klickade inte precis. Lite snabb uppdatering iaf. Det blev lite för mkt vin nu. Kom sent så jag fick komma ikapp.

    Mer detaljer imorrn lr nåt när jag är nykter.

  • MuffinsTönt

    Jag missade att man inte blir nykter dagen efter en tjejmiddag me mkt vin,dans o singstar. Då blir man bakis. *bläääääää*

    Får tyvärr återkomma me detaljerna, skrämen snurrar alldeles för mkt för att jag ska se va jag skriver. Hoppas ni oxå haft det bra!

    En sak måste jag berätta iaf. Hela igår förmiddan var jag ascool. Inte alls nervös inför dejten. Det var nog som jag trodde. Det var tanken på att dejta igen som gjorde mig så himla nervös. Det är ju trots allt den första sen vi gjorde slut.

  • nennesjuttioåtta

    Sis
    AAAhahaha hej!!! Jo, små fötter ska det bli men hon som har dem är inte här för tillfället. Hon kanske åker skidor md lös häl?!?

    Iofs, om man ser det så så kan det bli så här med. Jag fick en blastocyst rätt upp i muffen igår, en liten prick som kanske blir en bäbis om den orkar hänga kvar!

    Muffins
    vafaaan, att det ska vara så svårt att hålla isär! Det går av bara farten... Kul att middagen var trevlig, synd att dejten inte klickade (var det pga att han var utklädd som Harry Potter?!?!)

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Han var inte ens uppklädd tycker jag. Nu menar jag inte att han ska ha kostym på sig men nån snygg t-shirt eller en sommarskjorta vore väl nåt lr. Det kan vara att han är lååång(2 jäkla meter!) och har inte karisma(rätt ord?) Och sen jag är såå utseende fixerad. Han skulle va en jättebra kompis men ngt mer kan jag inte tänka mig. Å andra sidan så känner jag elak som dömer ut honom redan efter en dejt.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....