• Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..
  • April 99

    oj, ni är i slutfasen alla här inne eller?

    får se om ajg får något svar iallafall :)

    Sambon önksar mörklila som temafärg som tänk gå av stapeln i juni nästa år. Någon som vet någon passande blommor i denna färg lagomt till denna säsång?

  • Diz

    hehee, jag är väldigt långt från slutfasen, vi ska inte vigas förrän nästa sensommar.

    Lila blommor ja... Blommor är nog passionsblomman du ska prata med, hon är min lilla expert iaf.

  • The bride to be in june

    Vi har idag 27 dagar kvar!!! Nu börjar det närma sig! Blev hippad i lördags! :D Såå roligt! Om ni vill veta hur det gick kan ni läsa min blogg! Hihi

  • BlivandeFruPettersson

    Hoppar in här eftersom vi efter mycket hårslitande verkar ha enats om färger till vårt bröllop. Vanilj och guld var klart sen länge, och jag hade snöat in på någon nyans av rött eller blått till det. M2b var dock av en annan åsikt och med de få krav han har på vårt bröllop så är jag inte den som krånglar.

    Insåg sen att det skulle bli lite väl ljust med gult eller grönt som tredje färg (min ödmjuka åsikt), så nu har vi landat på lila. Var heeelt nöjd med beslutet, tills jag kom på att jag ju vill ha gula rosor i min bukett. Att matcha dem med lila känns som att vi lika gärna kan ta tema Färjestad (hihi), så nu blir det att fundera på om buketten kan ha en annan färg än "resten av bröllopet" så att säga.

  • Fru PB

    hEJ HEJ...

    Var inne på blomsterlandet igår... JAg och bruden var ju helt slut när vi kom ut och x antal 100 fattiga. Dom har jätte mycket lila där till utsmyckningar mm mm...

    Bara ett tips...

  • Pingst09

    Var och grattade min morfar som fyler år idag och mormor visade då upp kläderna e hade tänkt ha på bröllopet. Mormors kavaj/jacket hade inslag av lila och morfar skulle ha lila skjorta med matchande slipt. Detta UTAN att de vetat om vårt färgtema. Lite mysigt tyckte jag, speciellt somd e är de enda i sin generation på bröllopet. Jag se4r fram emot att ta bilder med mina älskae morföräldrar!!

  • burnisen

    Wohoooo nu är jag gift all min lila planering gick i lås och alla kommentarer jag hört är att allt var så välplanerat...kan man bkli lyckligare??

  • W2B Blom

     


    burnisen skrev 2009-05-25 08:58:24 följande:
    Wohoooo nu är jag gift all min lila planering gick i lås och alla kommentarer jag hört är att allt var så välplanerat...kan man bkli lyckligare??

    Åh, vilka fina blommor, trycksaker m.m. ni hade!! Såg superfint ut!!
    Hade du en oasis i coktailglaset för rosen? Fixade ni dagen innan?


    ♥ Bästa skönhetsmedel är lycka! ♥
Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..