Inlägg från: W2B Blom |Visa alla inlägg
  • W2B Blom

    Vi med lila som färgtema forts..

     


    burnisen skrev 2009-05-25 08:58:24 följande:
    Wohoooo nu är jag gift all min lila planering gick i lås och alla kommentarer jag hört är att allt var så välplanerat...kan man bkli lyckligare??

    Åh, vilka fina blommor, trycksaker m.m. ni hade!! Såg superfint ut!!
    Hade du en oasis i coktailglaset för rosen? Fixade ni dagen innan?


    ♥ Bästa skönhetsmedel är lycka! ♥
  • W2B Blom

     


    burnisen skrev 2009-05-25 21:42:15 följande:
    Tack Hade oasis, och det fixade jag med mååånga veckor innan, sen så satte jag själva rosen dagen innan och vattnade, satte ut på borden och de höll sig jätte fina, idag 4 dagar efter och inget mer vatten håller de första på att vissna...så det kan ja rekomendera W2B Blom skrev 2009-05-25 15:32:14 följande: Bilder kommer så fort jag fått in lite bilder från gästerna

    Aha, vad bra att få lite tips hur man går tillväga!! Tänkte ha lila rosor i cocktailglas som ska stå i fönstret, tror att det kommer bli superfint. Var köpte du silversanden?
    Jag har köpt lite sand på Lagerhaus (älskar den butiken) men tycker att det var lite väl dyrt där, så skulle vara bra om man hittade på något annat ställe. Läste att man kunde köpa akvarium sand men vet ej om rosorna tål den sanden? Hur som helst ser jag fram emot lite mer bilder!


    ♥ Bästa skönhetsmedel är lycka! ♥
  • W2B Blom

     


    Twixiee skrev 2009-05-25 22:10:20 följande:
    Jag har en liten dum fråga kanske, men vad är oasis?

    En oasis kallas också för stickmassa tror jag. Det är en klump (oftast är den grön) som man blöter och sedan sticker blommorna i den så håller blommorna länge och kan då suga upp vatten därifrån. Är så dålig på att förklara, men här finns iaf en länk: http://www.roseswithnames.com/BizPart.aspx?tabId=4&tci=4 


    ♥ Bästa skönhetsmedel är lycka! ♥
Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..