• Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..
  • anapanasiti
    Diz skrev 2009-04-21 10:37:00 följande:
    Jag hittade en sak på ICA MAXI nu när vi handlade senast. Jag är en av dom som tycker att toapapper med brudpar är liiiite over the top. Men Edet (tror jag det var) har ett design-papper, förmodligen tillfälligt, med lila kollibris och blommor tryckta på. Ganska sött faktiskt, jag lär nog köpa (och därmed bryta på min "styla allt utom toapappret"-regel.. )
    Det toapappret har jag köpt kunde inte låta bli
  • burnisen

    Åhh kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra med servetter, har fått tag på lila men nu vet ja inte hur ja ska vika dem, hur gör ni??

  • Hempling

    Hej! Kul att hitta en tråd för lila! Vi ska ha svart-vitt som grund och lila inslag har vi tänkt, i blommor, dukning, näbbkläder etc.

    Vad ska ni andra ha för blommor i er bukett som går i lila?

  • Pingst09

    Just nu lutar det åt en ros som heter ocean song, vit eller lila (inte så utslagen) freesia, bollök och murgröna. Men jag hinner ändra mig många gånger ännu. Min florist skulle ta hem många olika lila blommor när det är dags så får jag bestämma mig slutgiltigt då...


    Hempling skrev 2009-04-22 14:44:18 följande:
    Hej! Kul att hitta en tråd för lila! Vi ska ha svart-vitt som grund och lila inslag har vi tänkt, i blommor, dukning, näbbkläder etc. Vad ska ni andra ha för blommor i er bukett som går i lila?
  • Gussavilmis

    Min bukett kommer att bestå av vita kallor, sen ska jag linda lila satinband runt stjälkarna, kommer bli supersnyggt!
    Hittade billiga satinband på Stoff o Stil..

  • Pingst09

    Är det färgen fuccsia du har köpt då eller?


    Gussavilmis skrev 2009-04-22 19:43:19 följande:
    Min bukett kommer att bestå av vita kallor, sen ska jag linda lila satinband runt stjälkarna, kommer bli supersnyggt! Hittade billiga satinband på Stoff o Stil..
  • Hempling

    Pingst09 och Gussavilmis, båda buketterna låter jättefina! Googlade på bollök (som jag inte hört om förut...) och den såg superhäftig ut! Och vilket smart sätt att få in lila i buketten genom att använda sidenband!

  • Fru PB

    Lägger in en bild i mitt galleri hur jag hade servetterna. tillsammans med festhäftet.

    Vi hade förrätten redan på tallrik när gästerna kom in.

  • Miss Moneypenny

    Åh, snyggt! Hur gör man? Måste det vara linneservetter eller går det bra med vanliga stora i lite tjockare kvalitet?

    Fru PB skrev 2009-04-23 08:04:00 följande:


    Lägger in en bild i mitt galleri hur jag hade servetterna. tillsammans med festhäftet.Vi hade förrätten redan på tallrik när gästerna kom in.
  • sarahkka76

    Är det ngn som vet var man kan få tag på svarta tygservetter under 29kr? Har hittat på Hemtex men tycker att det blir lite dyrt för det priset.

Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..