Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    fenixx: haha ja, bra att veta
    Åh vad fint fenixx! Det passar temat som handen i handsken

  • sarahkka76

    bettertogether: låter hur bra som helst tycker jag

    FruH: åh vad härligt! Kul att se att han engagerar sig mer aktivt

  • sarahkka76

    Marie: förstår hur du menar. Vi har bara bjudit familj och ett par nära vänner var och det blev 50 bjudna. Som tur det är så tar inte gården där vi ska vara mer så det får inte tillkomma fler.
    80 st var inte dåligt! Vi har valt buffe, det är billigare och eftersom det är de närmaste oss behöver det inte vara så formellt.
    Ska ni laga bara ni två eller ska ni få hjälp av andra? Buffe på cartering är inte så dyrt, det kan ligga på 120kr/pers och då slipper ni allt görandet.
    Vad är det för lokal ni ska vara på, en bygdegård, festlokal?

  • sarahkka76
    Marie6891 skrev 2009-04-08 21:37:29 följande:
    Alttså catering låter bra egentligen, min mamma och moster erbjöd sig att göra maten men catering låter bra för då behöver inte dom stå att slava vid spisen en vecka innan. Vi ska nog ha en festlokal som är stor så att alla får plats. Den ligger nära tåg och bussar, ligger precis i centrum. Får kolla upp cateringställen i närheten! Tack för förslaget
    Vad smidigt att det ligger så centralt och att det är bra med kommunikationer dit. Ja, som sagt vi tänkte fixa maten själva, eller rent ut sagt få andra att göra det. Men vi tänkte att på den dagen vill man att alla ska njuta, sätta sig till bords och kunna äta i lugn och ro och kunna vara med och lyssna på tal och sånt. Om flera ska hålla på springa, plocka fram, servera m.m. så kan inte dem njuta av bröllopet på samma sätt. Och förresten, vem vil städa efteråt?
    Eftersom vi hittade ett ställe som hade billig kuvertpris och det skiljde bara ett par tusen så tyckte vi att det var värt att lägga ut dem så att att kan vara med som gäster.
    Kolla på google på buffe, det finns en hel del att välja mellan.
  • sarahkka76

    makupala: han kan inte gå med på att du berättar för ngn som är nära och viktig för dig, så du kan få utlopp för dina bröllopsnerver

    fenixx: det är så vi har det också. vi bestämmer tillsammans men det är jag som letar efter grejerna, väljer alternativ och sen bestämmer vi tillsammans.
    Härom dagen ringde han uåå en vän till honom och berättade, han ville även fråga om han vill fotografera oss. Samma dag ringde han sin mamma som visste att vi gick i bröllopstankar, men inte att vi hade bokat lokal och så. Så jag är stolt över att han ringde på eget initiativ och att man inte behövde tjata. Det visar att han bryr sig och är engagerad på sitt sätt iaf.

    rosesarered: haha ja, det tycker hon säkert

    GLAD PÅSK ALLIHOPA!!

  • sarahkka76

    bettertogether: jag har valt min klänning och den ska jag beställa senare i år. den kostar 3145kr inkl underkjol och frakt.
    Jag skulle inte kunna tänka mig att lägga mer än 5000kr på min klänning, och det är den tanken jag haft från början.
    Jag älskar också Sotteros klänningar men jag tror att de är väldigt dyra. Säkert en 8000kr och uppåt.

  • sarahkka76

    bettertogether: jag beställer min från England och det är gotisk stil på den.

    rosesarered: ja, att sälja den är en bra ide om man ska lägga ut så mkt pengar på den.

    makupala: håller tummarna för att klänningen är det du förväntar dig

    sundance: jätte ledsen att du ska ha det så Men jag håller med fenixx så följ gärna hennes råd.

  • sarahkka76

    Jisses vad ni skriver!!

    Välkomna alla nya

    har precis suttit och räknat dekorationskristallerna vi har till dukningen. De är allt från 4-10mm och räknade till 1950st!! Puh! Måste nästan göra en provdukning för att se hur många till vi behöver. Om vi behöver fler så att säga.

  • sarahkka76
    AbbiesMamma skrev 2009-04-13 10:52:30 följande:
    Är det nån i tråden som bor i sthlm och har förslag på lokal där man får ha med egen mat och dricka..? Har tittat på lite bygdegårdar/herrgård/slott.. vet inte riktigt va vi ska välja.
    Bor också i Sthlm. Vad är det ni redan tittat på?
  • sarahkka76

    bettertogther: klänningen är jätte fin och en väninna räcker om smakråd. Du kan ta ett kort så kan du se dig själv i den.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6