Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    fenixx: din svikare

  • sarahkka76

    Marie6891: välkommen! Kul att se dig här Mycket fördelaktigt att ha folk omkring sig som kan hjälpa till med diverse saker.
    Vi har en vän och en kusin som ska fota på vårt bröllop så där sparar men en slant. Däremot hår, smink och blommor får det bli proffs för jag har ingen än så länge som kan hjälpa mig med det.
    Vad ska ni ha för mat? Vi ska ha buffe.

    chenda: nice! Alltid kul att se att det går undan. Fin klänning

    fenixx: spännande med de där smyckena

    Humlan: det är en jätte bra ide. Då skulle ni kunna ha en låtsas vigsel här hemma för de som gärna vill se vigselakten.

    giz83: Att fixa så mkt som möjligt själv sparar en mycket pengar. Man får lägga pengarna på det man tycker är viktigt istället och inte på en massa måsten.

  • sarahkka76

    Vår buffe har en förrätt och sen har vi tårtan som efterrätt.

  • sarahkka76

    giz83: det var billigt Min klänning går på 3145kr så den kostar inte heller så mkt. Samma här lokalen men mat och personal är det som kostar mest. Det kostar oss halva budgeten.
    Vi kommer att ha vigseln i samma lokal där vi ska äta. Det är jätte smidigt. Det gäller att stället har två salar, en för vigseln och en för middagen/festen.
    Lokalerna går alltid art dekorera så att de blir fina. Alternativt att gifta sig på gården men då måste ni ha en lösning om det skulle regna eller vara för varmt.
    Vilken stad är det?

    chenda86: hahaha Jag har haft drömmar om att ngn tappar tårtan eller att den blir förstörd på ngt vis.

  • sarahkka76

    giz83: jag har inte köpt min än men ska göra det i slutet av året. Den ska beställas från nätet, du kan se den i mitt galleri. Vi ska ha lite gotisk färgtema. Men jag ska iaf gå och prova andra klänningar bara för skojs skull

    Gå in på Jysk, där hittade jag olika tält som inte alls är dyra och som man kan ha enbart för vigseln. Hur många är ni?
    Våra dekorationer ingår inte i det priset men jag handlar de lite i taget med lönen och inte med de pengarna som ska sparas så då känns det inte lika mkt. Dock lägger jag in det i budgeten så att man ser hur mkt kalaset går på.

    humlan: haha vad skumt! Blir fortfarande irriterad på programmet att de inte redovisar allt. Mannens kläder, ringar, frisyr och smink. Alla dessa människor, maskiner, redskap och transporter som de inte tar med!

    FruH: om ni inte vill köpa kan ni hyra också. Vilken stad?

    chenda86: ska ni gifta er kyrkligt eller borgerligt? Här på BT finns det förslag på hur man kan skriva såna. Ska hitta länken så återkommer jag.

  • sarahkka76

    chenda86: gå in på fliken Bröllopsplanering. Under planering välj kort och trycksaker. Där kan du välja text förslag.

  • sarahkka76

    rosesarered: ja, det är mellan Machu Picchu och Maldiverna. de kostar ung lika. Det är drömmen men sen att det blir av det är en helt annan sak. Mycket hänger på att jag får ett jobb annars kommer det inte att gå.

  • sarahkka76

    fenixx: ååh vad roligt! Grattis! Nu väntar jag med spänning på bilder

    sundance: det där med rollerna bestämmer ni mkt själva, det beror på hur traditionellt ni vill ha det.
    Vad är det tänk att han ska göra som bestman? Var för är de värdar? Är det de som står för bröllopet eller är det meningen att de ska välkomna gästerna?

    maj2010: kul med en bortglömd överraskning!

  • sarahkka76

    Ja, det många trådar att hålla i för dem. Det bästa är att du frågar dem om de tycker att det är för mycket, om de tror att de klarar av det eller om de föredrar att någon annan tar över någon av delarna.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6