• Sussii

    Bröllop 2010 nr 6

    Hallå på er alla. Hoppas ni mår bra! Jag har huvudvärk efter jobbet men något man får ta i bland, eller hur ? ;)

    MV85- Jadu bra fråga hur den kan ha kommit bort. antingen ahr sonen pillat på den och åkt ner på golvet och jag dammsugit upp den. dock har killen kollat påsen men inte framsteg för att hitta den. jag bruka lägga den högt ifrån barnen men nu la jag den på sängbordet så bara mig själv o skylla på. inte lätt at tfråga en 1 åring var han har gjort av den *fniss* antingen kommer den fram eller så ja byebye för den. Jag tar alltid av mig den när jag ska sova. får lite panik av att ha den på mig. förr kunde jag ha sånt på mig även halsband men inte längre, tror att jag ska strypas och annat hahaha (Efter graviditeterna detta blev)

    Och till er osm oxå skrev om att inte bli tagen på allvar för att man ser ung ut! Mitt svar är där : JAG tycker det är jätte jobbigt men till en fördel att jag kan tänka sen "Jag kanske itne ser så gammal ut när jag åldras i livet då" *fniss* men jag får peppa mig själv och våga mig ut och ha med mina tärnor som stöd :D

    Här i vekcan ska vi åka och kolla på min killes mormors tomt som bara står då hon bor i lägenhet nu (huset rätt slitet) men är tomten stor och i min smak blir det våran "lokal" efter bröllopet. Billigt och bra, tjäna massa på det om det går. OCH om vädret är bra! någon som kan förespå hur vädret ser ut nästa år??? ;);)
    Skulle vara bra om den är stor nog för ca 70gäster om alla kommer. Har vart där förr men ja minnet är kort. "Blir som man umgås" (jobbet) Och för den andra delen så har vi försökt få tag på både telefon och mejl till en bygdegård här i närheten av oss UTAN framsteg inte en kotte svarar och då tappar jag tålamodet och allt för dem. *suckar*

    Kändes skönt att bara ventilera av sig lite :P

    Ha en toppen kväll för nu väntar jag på skräp mat från donken och sen blir det film för vår del hemma! =)

  • Sussii

    Godmorgon tjejer.
    Är det någon som har tänkt att ha middag ohc fest ute efter kyrkan???

  • Sussii

    När vi berätta så vart alla rynkiga över våran långa planering och dem flästa kommentera det och sa ta det lungt, och man har fått försvara sig lite ang det med att visa en del saker att det kan vara bra att börja i god tid innan och inte stressa 2 månader innan. sen är det andra små saker som har sagts.
    man tappar suget lite när det kan bytas samtalsämne oxå.

    är dom lika glada som en själv?!

    hoppas ni får en bra dag

  • Sussii

    nä men en del är med i planeringen och verkar inte ha lika kul då tappar man sug själv av glädje vissa gånger. men det kommer väl den dagen då

  • Sussii

    bor i sthlm! :)

    vill ni ha mitt i city eller utanför typ söder om eller norr om stan?


    AbbiesMamma skrev 2009-04-13 10:52:30 följande:
    Är det nån i tråden som bor i sthlm och har förslag på lokal där man får ha med egen mat och dricka..? Har tittat på lite bygdegårdar/herrgård/slott.. vet inte riktigt va vi ska välja.
  • Sussii

    Hallååjsan!!!

    Såg sista programmet "vårt bröllop i era händer" och då hade dom Miranda nallar som tårt dekoration. och är det NÅGON som kan veta en hemsida som säljer dem?? uppskattar mer svenka sidor då :)

  • Sussii

    oj här skrivs det massa.

    Skriver av mig lite nu:

    Hållt mig på avstånd här ifrån då humöret och själen i mig inte har mått (mår) så bra just nu, pga privata saker. Idag brast det då barnen hade laggt sig och somnat. tårar bara spruta och min sweet trösta fint. jag känner mig lung och mer stark. Tänk att några tårar och lite prat kan lätta kroppens tyngd. Men iaf EFTER det ringde jag mormor för att bara prata lite och då berätta hon lite tidigare än tänkt (Hon vet då inte om mitt "kolapps" om tårar och deppet) HON ska nämnligen köpa min underbara DRÖM KLÄNNING till bröllopet. åh så gladare jag blev, nu är det deppiga som var borta nästan helt och jag har ny styrka. inte bara för klänningen men jag känner mig så lycklig. trodde inte detta skulle hända mig alls. Jag vill bara åka ner och krama min käre mormor. Så ska träffa henne när jag är ledig för att få hjälp med måtten och beställa min klänning snart. jag hade själv inte tänkt och beställa den förens lite senare i sommar men nu när hon vill betala och jag vill då inte ändra mig mer (Vilket jag inte tror skulle hända då jag INTe lyckas hitta en annan dröm) så hon tyckte att vi kör på snart.

    ÅH snart kanske allt är mer verkligt.

    Tack för mitt "lätta hjärtat"

    Hoppas allt går bra för er i era planeringar. :D

    P.s NÅGON?? som vet vart man kan hitta "stora" stenar ute? :P jag har funderat på har som dekoration på bord. låter nog inte fint men såg en bild i en tidning åh så fint det var med det och lite blommor mellan och ljus sen glaskulor (SMÅ) d.s

  • Sussii

    Ja visst var det. är så glad. :D
    Hon har alltid överraskatt vid såna tillfälen med speciella tillfällen, studen och födelsedagar, flytt osv. min sweetie. =)


    sarahkka76 skrev 2009-04-17 12:35:29 följande:
    Sussii: vad snällt av din mormor Sundance: jag kommer också att köpa min klänning till nov-dec. Man vet aldrig hur kroppen förändras så det är bäst att vänta så mkt det går.
  • Sussii

    Ja verkligen kul och vid ett bra tillfälle (deppet) känner mig så lycklig. hon betyder mycket för mig och nu när klänningen betyder mkt även om jag inte har den ännu så betyder den något mer extra när hon ska stå för den slanten. =)

    tack för tipset ang stenar. har tänkt på det med. bara att gå ut och leta hahaha, ska till gotland i sommar och kanske kan hitta lite där med om amn får ta med dem hem vill säga ;) men där är killen inte så pigg på det eftersom då måsste vi släpa på det :P + 2 barn och packning. hihi


    giz83 skrev 2009-04-17 07:34:31 följande:
    Hej tjejen...guuud va härligt att din mormor är så underbar!!! va kul och verkligen underbart rätt tillfälle för en sån sak...=)och vad gäller stenarna...kolla i skogen...eller om ni har ett pågående stenbrott nånstans...eller bara ett industriområde...där kan det finnas en hel del balla former på stenar...=)annars kan man ju alltid gå runt i sitt hemområde o leta lite...=)eller om du har en strand nånstans...där kan det finnas
  • Sussii

    Hej flickor.
    somvanligt halkar jag bort här ifrån ibland :S
    men tänkte bara uppdatera om att jag har vart och testat lite klänningar i stuket på den jag ska beställa och ja jag är som kär i modellen då jag och dom andra tyckte det passa mig perfekt. hihi Jag var ju livrädd att dom inte skulle ta mig på allvar då jag se ut att vara yngre än 18 och är snart 23 lixom men med mamma med mig såå kanske det hjälpe mycket. dom bara kasta fram klänningar och bytte om på mig. :D rooligt ju :D fler som har testar klänningar?? =)

    Är det någon som har tänkt att byta bröllopsklänningen efter middag till festen för att inte den ska trampas sönder eller bli förstörd??

  • Sussii

    Antagligen är det budgeten till bröllopet! dom flästa sparar i månaden (när det väl är bestämt att det ska gifta sig)och köper pö om pö istället för att slänga ut alla pengar på en gång typ månaden innan.
    skulle jag sitta med 0ver flera 100 tusen så skulle jag nog med slå till men pengar som sitter sparat är och ska kunna gå till oförväntade saker som går sönder. tex våran bil och ny behövdes köpas, så spara till både och ha lång "planering" är då kanske bra i mitt tycke. och tror inte många vill ta lån till sina bröllop eller en del kanske inte har stora inkomster att dom kan lägga undan massa i månaden eller så.


    Hjartafró skrev 2009-04-29 16:29:45 följande:
    Min blivande man friade till mig den 18 apriloch nu planerar vi bröllop den 10 oktober (om typ fem månader).Alla vi pratar med tycker att vi är galna och antyder att vi aaaaaldrig kommer att fixa det tidsmässigt, trots att vi på tio dagar spikat festlokal med personal och mat, toastmaster, sång i kyrkan, egen präst och egen kantor.Planen nu är att formge och trycka inbjudningskort i början av maj samt beställa en klänning från Kina i helgen. Om Kinaklänningen är "skräp" har jag hittat "min" klänning på Kik:s men två veckors leveranstid. Blommor, hår och smink kommer jag att fixa med hjälp av släkt och vänner. Frågan till er som planerar liite långt i förväg är såklart, vad är det som tar så lång tid, och som behöver fixas långt i förväg? KramLycklig tidsoptimist
  • Sussii

    Vad kul för er. stress stress. men har ni inte en massa klar redan? :D:D


    mysifer skrev 2009-05-02 10:04:41 följande:
    ja jag tittar in här fortfarande. kommer antagligen att få lite panik nu istället eftersom jag haft så låååång tid att planera innan. idag är det 11 veckor kvar!
    FRÅGA: ska ni låta er pappa leda er i kyrka eller var ni nu gifter er?
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6