• Sussii
    Äldre 10 Mar 16:36
    141328 visningar
    1511 svar
    1511
    141328

    Bröllop 2010 nr 6

    wohooo jag är här nu med. jag har inte skrivigt på några dagar då bröllops planering ligger på is inte att vi inte ska gifta oss men bara att vi har låtit bröllopet vara. jag iaf, för jag blir så snurrig på alla fina saker som finns. :P och skulle jag välja så beställs och görs mer än vad ekonomin tillåter.
    Sen har killen blivigt avstäld just nu pga jobb brist så våra humör har vart rätt nere några dagar. där av inget skrivandes hära-

    hur går det för er?
    JAg jagar runt efter lokal men kan troligen ha hittat den idag.(ska ringa imorgon) *glad jag idag*
    skulle ha jobbat men det blev fel i bokningen så jag får betlat iaf så här sitter man och ska göra lite inbjudningskort idag för att komma igång med lyckan igen.

  • Sussii
    Äldre 15 Mar 21:11

    haft problem att komma in på sidan (BT) men nu är jag hära. Jag har en del att läsa märker jag :P
    hoppas ni flickor mår bra.

    Såg ni "vårt bröllop i era händer"??? fick ni några insperation till erat kommande? =)

    imorgon sk avi "bomb" ringa en kyrka och lokal. det blir troligen byte av kyrka för våran del :P närmre till en lovande lokal vi har hittat. måste bara få se den med =)

  • Sussii
    Äldre 20 Mar 02:30

    som vanligt har jag inte vart här på några dagar. *skäms* men jobbat som en dåre och sitter nu på jobbet och är dööö trött.
    Hoppas allt i era planeringar går bra, jag ska läsa tillbaka så fort kroppen är stabil igen. har några arbetsdagar kvar. (måndag igen) så inte mycket bröllops planering här inte.

    MEN i onsdaags hämta jag ut mina näbbklänningar jag beställde förut och i'm in love ska ni veta. helt perfekta är dom. finare i verkligheten.

    Jag vill beställa min dröm klänning redan nu :( men den får vänta ska träna magen lite innan först. 2 barn efter och magen är i buller form :P

    Har märkt en rätt rolig sak i tråden och det är nästan varje dag slutar det att skrivs hära runt 22 tiden hihi *nästan*

    Godnatt på er som redan sover :P

  • Sussii
    Äldre 23 Mar 20:54

    Nu får jag lov att skärpa mig jag har sagt att nu måste jag läsa bak i tråden för jag har missat MASSOR men ärligt så finns inte tiden och orken. ni får väl friks upp minnet om jag ha rmissat något specielt.

    Men ser att ni pratar om barn på bröllopet. jag har tänkt mig så här för vårat barn är välkomna vi har själv 2 smmå barn som kommer vara 2½ och 3½ när vi gifter oss, men sen till fest om de tär folk kvar så får helst barn under 18 inte vara kvar pga mer intag av alkohol. Har vi tur så har vi redan barnvakt då (Sambons moster)

    Sen ang band knutna runt stolarna är något jag med verkligen vill ha men det Hmm blir dyrt till 70 stolar, sen om man ska täcka dem kanske med vitt "överdrag" jag vet inte. Jag antar att lokalen har trista stolar som man får låna, men om man har tjockt band runt kanske det inte spelar någon roll dom blir då upp piffade.

    Nån som har bokat lokal med städning elelr nån som måste städa dagen efter??
    Vi ahr hittat en lokal men där får vi stå för städningen själva men gratis mellan 8-12 på morgonen dagen efter, men vem orkar deT???? nån som vet om man kan hyra städ nånstans? billigt? och söndagar???

  • Sussii
    Äldre 23 Mar 20:59

    Ursäkta stavningen. jobbar just nu så inte helt inne i datan utan mkt runt om. (inget just nu men ingen avslappnad finns då jag vakar) och skriver fort för att hinna då blir skrivningen konstig :P

  • Sussii
    Äldre 23 Mar 21:12

    Känner detsamma men budgeten säger nej till en dyrare lokal och denna är nära och bra för alla släktingar då vi skulle lsippa kostander med transport för många.

    kanske kan anlita en firma som sköter det. porslin hade vi tänkt att hyra för då slipper vi iaf diska det och lämna dagen efter, där kn man lämna det måndag =) utan extra kostnader


    MV85 skrev 2009-03-23 20:59:56 följande:
    Vi hyr där det ingår städ... Just av den anledningen att VI kommer inte kunna göra det (vi kommer lämna landet då) och vill inte behöva be någon ta ansvar för det morgonen efter.
  • Sussii
    Äldre 23 Mar 21:32

    Okej, vi har då eller ksa hyra en bygdegård där utan ma tosv för att det blir för jobbigt med alla olika matvanor på släkten att ha 3 rättersmiddag så buffe för våran del är smidigast.

    Sen hitta jag en del andra lokaler men där kunde man inte komma typ dagen innan för att ställa upp och duka. det känns lite - eller man kunde göra det för 600kr i timmen, känns inte så lockande och lokalen var dyr i sig ändå. vi får leta efter en städfirma om det blir denna lokal :P


    MV85 skrev 2009-03-23 21:20:18 följande:
    Vi har tur för vi har inga skilda lokalkostnader, städkostnader, porslin, personal, dukning eller nått... allt ingår i kuvertpriset på maten.
  • Sussii
    Äldre 29 Mar 23:50

    HAllå PÅ ER ALLA!
    Hoppas ni mår bra!
    Hur går allt i era planeringar? verkar gå bra. här är det lite stop på det mesta men man tänker mycket på planeringen ändå hur saker ska vara osv.

    MEN jag behöver lite råd tips från er nu!!

    Frågorna:
    1- kan man ha lite hjärtballonger och vanliga "ägg"ballonger i helium "stående" med en tyngd på golvet och snöre så ballongen blir en bit upp! Något man kan ha och kan tänkas bli fint i lokal?? (Ballonger i temans färger) sen självklart massa blommor.
    2- Kan man åka och testa brudklänningar utan att behöva köpa den. Jag vill testa en liknande min jag har hittat på internet och vill göra mig säker på att den passar (modellen)

    Kram på er

  • Sussii
    Äldre 29 Mar 23:58

    Tack för dina svar :D det hjälpte mig verkligen på traven. ang ballongerna tänkte jag mer kanske dom i olika höjder och typ inte för mycket men i grupper på olika platser i lokalen tex ett fyrkantigt rum så i varje hörn :)

    och ang klänning TACK då kan jag själv göra de tmed. Det ända jag känenr kan bli jobbigt är at tjag ser så ung ut inte ens 18 verkar jag se ut att vara så känns som butiks personal skulle tro at tman bara gör det för skojs skull. men ska ta modet att göra det själv iaf. blir mer som en räkerhet att göra det än att beställa och det itne blir bra :(


    MV85 skrev 2009-03-29 23:54:58 följande:
    Sussii: Jag tror att det går i perioder för alla, särskilt som vi här inne har en bra stund kvar innan det är vår tur För att svara på dina frågor!1. Ja det tycker jag verkligen man kan! Det kan bli kanonsnyggt, bara tänk på att inte ha för mycket så det slår över o blir smaklöst 2. Man kan prova massor i en butik och sedan inte handla! Jag har själv varit och provat i ett flertal butiker, men har inga planer på att handla där utan tänker även beställa min online
  • Sussii
    Äldre 30 Mar 00:30

    Förstår helt vad du menar :D hehehe

    Okej ja mina tärnor är tänka att förlja med men dock min förlovningsring borta sen igår. Men förhoppningsvis finner jag den snart så den kan förlja me dpå äventyr hahaha


    MV85 skrev 2009-03-30 00:02:58 följande:
    Ja, det var nått sånt jag tänkte med ballongerna oxå.. Nån liten grupp i varje hörn blir kalasbra, men om mna börjar ha längs hela väggarna blir det lite mycket "amerikansk highschool proom" om du förstår vad jag menar med det När man ser ung ut tar folk en sällan på allvar har jag märkt, rent allmänt - om det är guldsmeden man försöker få vettiga svar av eller bröllopsklänningsaffärer... Bra med en förlovningsring och en tärna som sällskap för att bättra på modet innan man kliver in
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6