• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 2

    Tidigare var vi Brudar i Lund, nu är vi Fruar i Lund

    Hej allihop

    Nu när alla Lundabrudar - sommar 2008 - har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd.

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 2
  • Flamora

    Anne: Om du ska ha en tid på MUS en fredag eller lördag är det ganska lång väntetid, men annars tror jag inte att man behöver boka så lång tid innan.

    Embo: Såg er i tidningen Ni var såå fina. Nu måste svärmor vara nöjd

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Va f..n menar du med att jag går sakta *asg*
    Har ju blivit anklagade hela mitt liv för att jag går så jä..la fort. Men du kanske tänker på att jag inte är så lätt,nätt och smidig som ni andra tunnisar hehe

    Jag har en pdf-fil med bilder på huset. Kan maila det till dig men av någon anledning hittar jag inte din mailadress i min adressbok på mailen! Helskumt... Inboxa mig den så ska jag skicka bilderna hihi

    (om du tar tillbaka att jag går sakta, grrrr)

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Ang fotograf så tog Tannus 3.900 (och så 600 för bensin). Allt som allt 4.500 kr. Tyckte det helt klart var värt det men visst f..n är det mycket pengar. Lätt att vara efterklok på många grejor.

    Jag stör mig fortfarande på att vi inte hade råd att ha efterätt OCH tårta, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Och Anne

    jag hade hoppats att du vid det här laget SLUTAT sminka av dig med diskmedel

  • Embo81

    Anne och Flamora

    Tack tack! Rena rånet, men svärmor är väl nöjd nu...fast att det var "fel" tidning...

    Anne
    Ska du med på grav-gympan imorgon 1700 på Gerda?

  • AnneiLund

    Ha ha ha ha
    Anja: Men du GÅR ju ganska sakta darling, eller så är det mitt minne som spelar mig ett spratt!!! Kan ju faktiskt vara så!!!

    Jag vill så hemskt gärna se ert hus och få veta lite detaljer så som kvm storlek och pris och allt....ja vi letar ju själva och jämför med allt, så vi vet när man gör ett dåligt köp eller inte..och det vill vi ju inte göra. Men just nu så ligger vi lågt med husletandet. Men om du skulle vilja skicka mig en massa smaskigt så gör du det bäst till:
    safstrom69@hotmail.com
    He he he...nun kanske man får lite härliga snuskmail också???!!!

    Och priset för Tannus...SHIIIIT det var ju inte alls dyrt, trodde han tog ca 10.000 kr....fuck...nåja, gjort är gjort!!!!

    Och Anja...nope, jag kör fortfarande med diskmedel (de få ggrna som jag verkligen sminkar av mig), till allas stora fasa, borde bättra mig.... Men det bor en lat människa i min kropp.

    Och du....jag är verkligen ingen tunnis....väger 90 kilo nu!!!
    Tjofaderittan!!!!

    Embo!!! Missade ditt mess ang grav.gympa....men foglossning och ryggbesvär gör det ganska omöjligt...eller så hade jag fått hålla mig i bakgrunden och gjort 10 % av övningarna.....
    Var ni där?
    Var det kul?
    Är det jobbigt?
    Är det mkt folk där?

    Kram bejbs!!

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Haha tror faktiskt ditt minne spelar dig ett spratt, men DU kanske tycker jag går sakta, fniss... du är ju en sån där hurtbulle. Min familj o vänner klagar jämt på att jag går för fort

    kan lugna dig med att jag väger 96 kg UTAN att vara minsta lilla gravid. Gått upp 17 kg sen bröllopet då jag vägde 79. Tycker inte jag förtjänar det, eller gör något för att gå upp i vikt men det tycker tydligen min kropp.

    Usch för foglossning. Det måtte vara den värsta smärtan som finns. Om jag jämför förlossningssmärtor och foglossningssmärtor så vete sjutton vilket som är värst. Mina förb... fogar lär ju aldrig läka heller. Inte blir det bättre av att jag blir tyngre heller, för jag får ju bara svårare att röra mig då.

    Anne, lägg ner det där m diskmedel! Hur svårt kan det vara att bara börja använda något annat, som INTE totalt förstör din hud, fniss... Om det skapar abstinens så lura dig själv genom att hälla i någon bra rengöringsmjölk i en urdiskad yes-flaska

    Såg du förresten mitt mail till dig igår? Jag mailade dig men den jä..la pdf-filen är ju för stor för att skicka. Hur förminskar man en pdf-fil? Någon som vet?

  • Embo81

    Embo!!! Missade ditt mess ang grav.gympa....men foglossning och ryggbesvär gör det ganska omöjligt...eller så hade jag fått hålla mig i bakgrunden och gjort 10 % av övningarna.....Var ni där?Var det kul?Är det jobbigt?Är det mkt folk där?Kram bejbs!!
    [/citat]

    Jag ha oxå ont i min rygg och fogarna men det fungerar med gympan ändå, man gör vad man kan. JAg tycker att det känns himla bra när man väl varit där. Nix inte så jättejobbigt, ganksa mysigt att vara där med sin mage. Alla är ju lika
    (o)smidiga. 20-25 pers. Är du intresserad av att hänga med någongång så är det bara att säga till!

  • Fröken Planera

    Hej på er!

    Anne. Jag håller med Embo, det är verkligen skönt att känna att man rör på sig på gympan, följ med och testa. Jag har i och för sig inga besvär med fogar och dyl (peppar peppar ) men ledaren säger hela tiden att man får maska om något inte känns bra. Klart jag skulle få ut nåt av en promenad nån kväll. Trevligt sällskap tackar man ju aldrig nej till .

    Jag har hört mig för ang smink-kurs. Ingan jag har pratat med har varit på destressed, men det verkar som varenda människa man känner har varit på MUS. 199:- för en sminkkurs på destressed är ju billigt när man jämför med MUS 495, men om det itne är bra så har man ju slängt pengarna i sjön.. för 495:- så får man ju produkter åxå. Vad säger ni som vet???

    Embo. Vadå fel tidning???? Vilken skulle det varit då??? Jag har hängt upp er på kylen så länge och ska förflytta er vidare till ett framtida bröllopsalbum jag planerar att göra sen när jag ska vara mammaledig. Får man vara så fräck och fråga om ni andra vill bidra med ett bröllopsfoto/par åxå, så mitt album blir komplett??? Alla ni ingår ju på någt sätt i vårt bröllop åxå..

  • Embo81

    Tydligen ville hon att bilden skulle var i Skånskan..

    Har du någon träningsvärk idag? Tänkte att jag skulle ta en runda till gymmet idag, har varit lite lat med det på sista tiden.

    Vad sa Sonny om alla jackorna som låg över hela hans säng igår?? Haha! Blev det några framsteg i huset i helgen?

    Min kära man ringde precis och berättade att han bokat spa till oss om några helger och att han lagt till lite extra än det vi pratat om att han skulle boka. Vad fick jag inte veta, mmm..
    -M Y S I G T!!!!

    Fröken Planera skrev 2009-02-23 09:36:57 följande:


    Hej på er!Anne. Jag håller med Embo, det är verkligen skönt att känna att man rör på sig på gympan, följ med och testa. Jag har i och för sig inga besvär med fogar och dyl (peppar peppar ) men ledaren säger hela tiden att man får maska om något inte känns bra. Klart jag skulle få ut nåt av en promenad nån kväll. Trevligt sällskap tackar man ju aldrig nej till .Jag har hört mig för ang smink-kurs. Ingan jag har pratat med har varit på destressed, men det verkar som varenda människa man känner har varit på MUS. 199:- för en sminkkurs på destressed är ju billigt när man jämför med MUS 495, men om det itne är bra så har man ju slängt pengarna i sjön.. för 495:- så får man ju produkter åxå. Vad säger ni som vet???Embo. Vadå fel tidning???? Vilken skulle det varit då??? Jag har hängt upp er på kylen så länge och ska förflytta er vidare till ett framtida bröllopsalbum jag planerar att göra sen när jag ska vara mammaledig. Får man vara så fräck och fråga om ni andra vill bidra med ett bröllopsfoto/par åxå, så mitt album blir komplett??? Alla ni ingår ju på någt sätt i vårt bröllop åxå..
Svar på tråden Fruar i Lund - del 2