• F A M E

    Uppsalabrudar 2009 - del 2

    Usch jag har ångest att ev inte hinna färdigt allt vi ska.

    Ska försöka få barnvakt om ca 2 veckor för att få tid för bara oss 2 att åka iväg och titta på allt vi måste utan våra barn.

    Blir så stressad för att vi inte kommer iväg. Sitter också och spånar på ev buffe vi ska ha, gaaaa vad matt jag bli.

    Lägger mig i ett hörn och bara dammar igen tror jag. Återkommer när jag upplever vårens härliga solstrålar igen.

  • F A M E
    Sobeit skrev 2009-01-25 11:12:54 följande:
    Jag ska inte gå på någon bröllopsmässa. Det är så himla svårt att få ihop det med barnvakter och sånt nu. *suck* Sedan så har jag hela dukningen med dekorationer och allt klart i huvudet, brudklänningen hänger i garderoben och brudnäbbarnas kläder är oxå klara. Så det känns lite avigt att gå på en brollopsmässa när man redan kommit så långt som vi gjort. Idag har jag iallafall blivit lovad en barnfri dag. M2b ska stuva in alla kidsen i bilen och åka över till farmor över dagen. Såååå skönt!
    Hoppas att du får en bra skön dag då, själv ska jag ha lite gäster hemma alldeles strax. Har varit inne på Gränby i morse fanns inte så mycket till skor kvar. Jag har iofs str 36, men jag upplevede de rätt utplockat.

    Hittade massor utav små ljus typ blockljus fast lite högre inne på Hemtex. Handlade mina ljus där på rea, dem finns kvar dock till orginalpriset. Däremot reade dem ut massa röda grejor typ linne servetter osv.
  • F A M E

    Sitter och lysnar oss igenom in & ut sångerna
    har kommit överänns om 1 i alla fall ut men in har vi svårt att enas om.

  • F A M E

    Jaha nu verkar de som att vi har en fotografen på gång, ska dit och prata lite på onsdag. Ska ringa våran kantor och höra om han är med på de låtar vi har valt så vidare vi fixar noterna åt honom.

    Börjar känna mig lite stressad angående klänningen jag vill ha. Den har gått upp i pris ordentligt nu. *suck* min otur där då. Ska försöka komma iväg dit senast nästa vecka/helg så att den kan stryckas någon gång.

    Har ev hittat min tiara super snygg ska lägga upp en bild lite senare i veckan. Samt så måste vi får rumpan ur stolen och titta på ringarna.

    Sambons klädern är så där färdiga vi har hittat ett snyggt koncept. Frågan är bara vart ifrån man kan hyra dem, någon som vet?

    Nej nu måste jag gå och sova jobbar i morgon bitti.

  • F A M E

    Fanns de någon sådan där klänning där i vittinge som jag har i mitt galleri?

    Eller med röda detaljer på sig någonstans?


    frisören73 skrev 2009-01-27 19:15:28 följande:
    Greta 1980 skrev 2009-01-27 18:20:41 följande:Hej hej..Jag va ut till bröllopsgården för nån vecka sen bara..en del klänningar gick att hyra och en del bara att köpa..tyckte kanske inte att hon hade så jättemycket..men hon va väldigt trevlig och hjälpsam..ett annat tips är att kolla hos Hefa Brud & Fest..där fanns det massor..både att hyra och köpa..har precis hittat min drömklänning där.. :)dom var väldigt trevliga o kunniga..dom har även allt man kan behöva i herrkläder..som går att hyra till ett väldigt bra pris..Lycka till :)Kram
  • F A M E

    Tackar... ska ringa dem så snart minstingen har lagt sig för att sova lite efter lunch. Just nu är ljudnivån ganska bra men mammas uppmärksamhet speedad. Hinner inte gör någonting annat än ha koll, läsa, leka osv.


    mia8 skrev 2009-01-27 22:03:51 följande:
    det finns en jättefin klänning där liknande klänningen på din bild. Jag provade den men valde en helvit. Kolla här: www.brollopsgarden.se/sidor/brud/2.htmlF A M E skrev 2009-01-27 21:07:11 följande:
  • F A M E

    Våran lokal ligger knappt 2 km ifrån kyrkan.

    Japp nu är fotografen spikad, känner mig så glad för att den posten är klar. Just nu håller vi på med catering firman, har mailt dem och väntar på svar.

  • F A M E

    165:-/ person är de dyrt för en buffe där 5 maträtter exlusive sallad är inräknad?

    Har fått som kostnad förslag ifrån den catering vi har frågat. Buffen har jag själv skapat ihop ifrån deras "egna" och valt ut en som passar oss bäst i smak och tycke.

  • F A M E

    Glömde att skriva in menyn också. De här får vi för 165:-/person, vad tycker ni? Bröd kommer att bakas ut av hjälp med tanke på att vi har laktos & gluten in familjen. Vi har ev funderat även på rostbiff men de kommer vi isåfall göra själva.

    *Örtmarinerad kycklingbröst m soltorkade tomater
    *Pastasallad med pestovinegrette, rödlök, fetaost & oliver
    *Peppar & honungsmarinerad rökt fläskfilé
    *Varmrökt lax, dill och citron
    *Mixad grönsallad med vinegrettedressing
    *Potatissallad med purjolök

    är detta dyrt?

  • F A M E

    Adamsberg, en buffe vi själva har kombinerat ihop. Men jag upplever den som lite eller räcker de.

    Känner mig inte snål men vill ju ha så att alla blir mätta ordentligt.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2