• F A M E

    Uppsalabrudar 2009 - del 2

    har tyvärr ingen på förslag där 2009. transporten har vi inte ens tänkt på men vi bor åt andra sida bara 2 km ifrån kyrkan

    Hästar finns de miljontals av här.

    Men jag ska koncentrera mig på de när mina kläder är klara. Vi har hittat hur sambon ska se ut. Däremot så är vi lite osäkra på om han ska ha lång eller kort kavaj. vilket tycker ni är snyggast.

  • F A M E

    Ahahaaaa idag var vi på HeFa och provade brudklänning, så att jag kunde hitta den sorten som skulle passa mig, min typ osv. Dock så vart sambon sjuk på vägen in han stog mest ute och hyperventilerade, svettades och var likblek i ansiktet

    OCH vi glömde kameran ahaaaaaaaaa tur att vi har kamera i mobilen, dock inte lika bra som den riktiga. Så nu sitter jag och tittar igenom de olika klänningar jag provade ca 10 st olika. Men jag är mer och mer inne på att jag har valt rätt från början.

    Dock så undrar jag om jag verkligen ska ha långt släp efter, är ju ganska kort i rocken. hmmmm de lär tänka vidare på de.

  • F A M E

    Är fortfarande inne på samma klänning som ligger mitt galleri. Skulle de inte se konstig ut med långt släp på en som är bara ca 160 cm lång med klack.

  • F A M E

    Nja jag vet inte hur långt de blir bara man inte drunknar i den. Ska funderar lite till bara så ska jag säga till hur de blev sen tillslut.

    Nu har jag ev beställt ett plagg till en av mina barn på köp och sälj sidan här inne. Hoppas att hon är seriös som säljer men de verkar vara så i alla fall.

  • F A M E

    Vi bestämde oss för att göra inbjudningskorten själva. Dem kommer att bli enkla men ändå lite mera än vanliga.

    Ska se om jag hittar på våran prototyp.

  • F A M E

    Nu såg jag den sobeit, jättefint. Vi har kommit överräns om att göra våra korthållare i trolldeg, röda små hjärtan. Få se när vi väl sätter oss ner för att göra dem. Servetterna kommer vi att vika som ett hjärta. Hittade de på en sidan jag fick ifrån någon här inne.

  • F A M E

    Nu har jag lagt upp våra prototyper på inbjudningskorten. Så fort vi är färdiga med alla adresser, och typsnitt så skall de göras färdigt för att skickas ut.

  • F A M E

    Kläder till sambon vart hittar man sånt.? De vi söker är ev en frockcoat eller längre variant av kavaj. Vi funderar på ev hyra.

  • F A M E

    Nu har jag el. rättare sagt sambon min, hittat min festklänning på kvällen.

  • F A M E

    Ingvors i norrtälje lät vädigt intressesant. De ska vi kolla upp.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2