• F A M E

    Uppsalabrudar 2009 - del 2

    I helgen ska vi åka ner till Katrineholm och prova min klänning som finns där. Har redan mailat och fått prisuppgifter osv. Bara nu inte minsta smittar alla andra med sin ev magsjuka.

    Skulle inte förvåna mig jag som aldrig verkar ha riktigt bra flytt när de verkligen gäller. *suck*

  • F A M E
    FruLindberg09 skrev 2009-02-02 16:04:14 följande:
    F A M E skrev 2009-02-02 15:29:53 följande:men om hon smittar är du nog frisk till helgen! *tröstar*
    Jo men är lite flera i fam förutom oss. Men hoppet är de sista som lämnar mig, jag ska ner om jag så åker i en kista
  • F A M E
    mia8 skrev 2009-02-02 16:27:07 följande:
    Jag fasar fortfarande för frisörfrågan! Är det ingen som har något bra tips? Jag har ingen "egen" frisör här i Uppsala...
    Kan tyvärr inte hjälpa dig i denna fråga jag har 2 st som jag kan fråga om hjälp. Och jag måste ta tag i detta inom en snar framtid själv.

    Jag ska inte ha något stor dåd i smink och frisyr så enkelt som möjligt hade jag tänkt. Ska få dem att fixa de hemma hos mig efter som vi ska fotas kl 11:00 på morgonen. Så jag lipper fara in till deras salong osv. Tid är massor i pengar för mig.
  • F A M E

    Bilden på den första ringen är precis en sådan som jag ska ha Frisyren är ju jätte läcker, vart köpte du löshåret någonstans??

    Vet att du har sagt de förrut men orkar inte gå tillbaka och leta. Jo jag vet ursligt lat idag.

  • F A M E

    Vi har inte heller skickat ut inbjudningskorten ännu. Håller fortfarande på med textens storlek. Sen ska vi bara klippa och klistra lite här och där. Ska sätta oss ner och slå på ett gärn snart. Senast mitten på feb har vi sagt och vi är ju strax där.

    Gösses vad tiden går fort hör ni.

  • F A M E

    NU verkar de som magsjukan har släppt i vårat hus. Jag har blivit dunderförkyld. men håller på att kurerar mig så hårt jag bara kan. För jag ska ner till klännings affären på lördag till vilket pris som helst.

  • F A M E

    Har börjat tvivlat lite på att ev åka ner dit nu i alla fall. Har varit runt och titta lite överallt på nätet om kina klänningar. Få så pass bra pris på samma klänning.

    ÅNGEST vågar man beställa, vad tror ni. Dessutom så verkar de som om nästa person i familjen håller på att insjukna. *suck* eller är de ett tecken i från ovan. hmmmmm

  • F A M E

    Jag har hittat klänningen på Landy bridal men den finns även på milly, dock dyrare på milly.

    På landy kan man få en kopia av angelo klänningen, för ett ganska bra pris.

    Jag håller på att tappa huvudet snart, till och med sambon är involverad och sitter och jämför hit och dit.

  • F A M E

    Ja den skall finnas där i alla fall, jag har ändrat mig till Alfred Angelos ena model.

  • F A M E
    Igia skrev 2009-02-06 10:37:58 följande:
    Absolut är det lite ångest över att beställa från kina men jag tycker att det är rätt spännande och att man kan liksom göra vissa ändringar som man vill Men de flesta verkar ju vara kanonnöjda med sina klänningar som kommit och tänkt på att alla andra klänningar man köper i affären oxå är sydda i asien. De verkar veta vad de gör Däremot tror jag att det är bra att ha provat olika modeller och kanske även klänningen man vill ha för att se om den passar. Jag har provat och provat och nu hittat en som jag vill ha och den ser inte alls ut som den jag ville ha från bild.... Slå till tjejer!
    Förstår precis vad du menar och vi ska ända ge oss iväg i morgon dock här i Uppsala istället för att skicka runt lite på olika modeller.

    Säg måste man ringa och boka tid för de då? Ska försöka även att kolla upp ringarna nu. Känns som att vi måste sätta fart nu, speedad kurs framåt fullfart inte bromsa för då fastnar vi igen
Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2