• F A M E

    Uppsalabrudar 2009 - del 2

    Halloj nu har jag hittat hit, tänk att de redan har gått 3 månader på den första tråden. Tiden bara rusar iväg känns de som.

    Själv åller jag på att bli förkyld, känner mig ganska häning och de trycker i öronen också. Men jag håller modet upp och drömmer allting bort, har inte tid att bli själv sjuk nu.

  • F A M E

    Jo glömde ju vilka fina kort du har gjort sobeit. Längtar till vi kan gå en sväng på stan ihop sambon & jag för att handla til våra kort & dyligt.

  • F A M E

    Ja klarar mig alltid så länge de inte sätter sig i halsen eller på öronen för då blir jag tvär sänkt. Men som jag sa tidigare, så har jag inte tid med de just nu.

  • F A M E

    Nja vi eller rättare sagt jag håller på att funderar ut hur dukninen ska se ut just nu. Jagar olika blockljus i olika str samt i de färger vi ska ha. Väntar på min dag, då jag ska åka in till Colletion för att inhandla våra grejor till korten och dyligt.

  • F A M E

    Hej hej igen tjejer.

    Vi fick virus på våran dator så sambo var tvungen att göra en stor rensning på datorn. Lite svårt att hålla på med våra planering utan den. Speciellt när allt ligger på datorn också *suck*, tänk vad man kan bli så lås i vissa situationer.

    Men nu har jag läst i kapp igen, gösses vad ni skriver massor här inne.

    Välkommen alla nya i tråden.

  • F A M E

    Ja ha sitter man här igen då framför burken och kolla in olika ringar som är snygga. Ursvårt finns ju inte direkt 1 ring utan miljarders eller nja de känns så i alla fall.

    Vi tänkte inte komplitera förlovningsringen utan vi vill ha helt nya ringar. Inte hyber dyra heller får dem vara, tänkte de skulle ju inte vara så svårt men hej vad jag bet min i tungan där då.

    Sambo på julbord med företaget på flustret, barnen sover och jag skulle behöva förtsätta jul/års städningen men har ingen direkt lust. Mycket roligare att dricka ett glas cider och surfa runt på olika ring sidor istället.

    Har nu lagt vår budget för bröllopet, de var ju ingen direkt svårighet. Nu ska man bara fixa ihop de pengarna också. De är dessvärre lite svårare, med tanke på att man har en massa barn som behöver kläder & dyligt.

  • F A M E

    oooh jag vill också börja med julkorten, ska göra dem i morgon kväll senast söndag hade jag tänkt med barnen. Fast vi kommer inte att skicka save the date kort alls.

    Har inte riktigt bestämt när vi ska berätta för våra föräldrar ännu om våra planer. Nja min pappa vet redan om de, annars hade vi aldrig kommit i väg på mässan på slottet. Eftersom han passade barnen då åt oss. Men har ju lovat att inte berätta någonting för mamma.

    Har varit hos en tarotkorts tjej som har spåt mig lite, för inte så länge sedan. Vi kom in på bröllopet och jag skulle tydligen få fajtas en del med min mor om vårat bröllop. Jag vet ju innerst inne att de kommer att bli mothugg ifrån henne, när vi berättar hur vi vill ha de.

    Känns ännu jobbigare att berätta då om våra planer. Har funderat massor hur vi ska berätta de osv. Men ingen ide ser ut att passa i mitt inre öga, när jag står öga emot öga med henne.

    Min mamma vill ha en stor fest, där man äter och dricker gott hela kvällen tillsammans. Men sambon & jag vill inte hade så alls. Vi vill ju dela upp så att alla är välkomna till kyrkan & lunchbuffen, medans bara den inre kretsen "dvs vänner/personer vi umgås verkligen med" är bjuden på kvällen då vi festar vidare.

  • F A M E

    Tjihooo äntligen ser de ut som att vi har hittat våran ring. Ska "bara" ner på stan för att kolla så att de finns en i sambons str. Gösses vad de tog tid, men när jag väl såg den så föll jag på engång.

  • F A M E

    Nja jag har ingen bild på den ännu. Men vi fick hem lite reklamblad ifrån guld fynd & Albrekt guld och i den sist nämda hittade vi våran på engång.

    De är en ring med vitt guld i som "ringfärg" på ovan sida så är de små rött guld längt på var sin sida fast sitter snett emot varandra. I mellan så sitter diamant stenarna 7 st. Finns på sidan 5 för dem som har bladet hemma.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2