• Vill nu

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    De har den tydligen på menyn, men inte på hemsidan! Hon berättade om den nä hon var här, då jag inte äter skaldjur!


    hoppan skrev 2008-12-19 08:36:53 följande:
    HAr de rödingsoppa på menyn eller gör ni den själv? Vill nu skrev 2008-12-18 19:59:41 följande:
  • Vill nu

    Vad trist! Skulle också tycka att catering var SÅ värt!


    SommarNoll9 skrev 2008-12-22 13:49:04 följande:
    Blir ingen cateringrecension från mig efter nyår. De vi ska fira med tyckte det blev för dyrt att catera... Blir så less. Både jag och min sambo jobbar som vanligt i mellandagarna och har varken tid eller ork att handla och stå och laga mat åt flera personer. Ska tillägga att vi ska fira nyår hemma hos oss. Det har nu slutat med att vi ska göra efterrätten, som vi då kommer att köpa färdig någonstans i närheten av där vi bor eller jobbar. Vi tycker att det är värt att lägga extra pengar på att catera och få hämta maten färdig istället för att ödlsla tid på att stå och laga åt flera stycken, men det tyckte tydligen inte våra vänner...Så nu har jag fått avarga mig lite
  • Vill nu

    Hej tjejer, och god fortsättning!
    Hur går det för er?
    Blev toknervös idag, när jag upptäckte at precis idag, är det 10 veckor kvar! Bara 70 dagar!!! *gaaah*

    Har hittat tärnklänning nu iaf! Så skönt! Och ringen beställde vi ju i början på december. Måste dock på guldfynd och bråka lite på måndag, då fortfarane inte hört något, fast de sa en veckas lev.tid, och att de skulle ringa när den kom. Men det har väl varit julrusch hos dem också, så lite snäll får man väl vara ändå!

  • Vill nu

    Umbraz:
    Vad härligt att du hittat klänningen! Jag hade ju inte heller många rätt inprickade på min bild av klänning, mot vilken det blev!

    Har sjävl fått tips om en tjej som ska vara jätteduktig att sjunga, har bara hört en snutt, men hon har verkligen fin röst, så vi har bokat henne! du hittar henne på www.lindasmusik.se Enda nackdelen vi har hittat hittills är att hon är ganska dålig på att svara på mail... (Jag har ju sällan tid att ringa på arbetstid, så det är ju så bra med mail, tycker jag! )

  • Vill nu
    hoppan skrev 2009-01-04 18:12:40 följande:
    Vet du hur mycket hon tar?Vill nu skrev 2009-01-04 18:06:56 följande:
    1000 kr, om jag inte minns helt fel.
  • Vill nu

    Vad roligt! Du har verkligen stått i!

    Själv var jag och hämtade vigselringen idag! Är bara orolig att den är för stor, men det är ju samma storlek som på förlovningsringen. Men mina fingrar krymper så mycket på vintern när det är kallt! Så det blir nog bra i slutändan, då jag inte tappat förlovningsringen än, på 3 år, trots jättestora viktras och så!


    Umbraz skrev 2009-01-05 17:48:02 följande:
    Nu händer det grejer, på mindre än en vecka har jag kirrat klänning och skor och idag har jag beställt vigselringen och tillfixning av våra förlovningsringar. Det går som på räls...På onsdag ska jag boka präst. Ska ju gifta mig i Helena Elisabeth och har klurat ut att jag hör till umeå stadsförsamling då jag bor på Berghem. Är det någon som vet av någon fin präst, som man kan önska. I annat fall blir man väl bara tilldelad den första bästa som är ledig den aktuella dagen, eller hur funkar det.
  • Vill nu

    När jag var där sa hon att den skulle komma in i jan-feb.


    010809 skrev 2009-01-05 23:08:18 följande:
    Umbraz: vad roligt att du hittat klänning! =) jag blir peppad att då ut å prova nu, när jag hör hur nöjd du är..men det är inte så mycket öppet nu =Pär det nån som vet om högtidskläder har fått in 09 kollektioner än?
  • Vill nu

    Hoppan,
    Vad bra!!! Roligt att ha lite koll på alla andra oxå!

  • Vill nu

    010809
    Du får ringa och fråga! Har du kollat på Änglalikt? Hon skulle också få in nya klänningar nu nån gång, sa hon när jag var där!

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...