• Vill nu

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Nä, jag blev oxå förvånad! Men glad så klart!


    Umbraz skrev 2008-11-16 12:01:44 följande:
    Men du, det var ju jättebra priser! Den klänningen jag har sett på nätet kostar 3.900kr. Jag trodde nästan inte att det fanns liknande priser i butik. Jag längtar till Stockholm och klänningsprovandet.Vill nu skrev 2008-11-16 11:23:22 följande:
  • Vill nu

    Hon har tidsbokning, så det är bara att ringa henne på 070-2333798 och boka. Tror att det är mestadels kvällar och helger, eftersom hon har ett "vanligt" jobb också.


    010809 skrev 2008-11-17 09:05:02 följande:
    Ni som har varit på änglalikt, vet ni vad har de för öppettider?
  • Vill nu

    Åh, vilken fin klänning! Och vad fina trycksaker du gjort! Är helt värdelös på sånt där, så jag har inte börjat på program och sånt än! Fuskade och beställde inbjudningarna!


    Havsro skrev 2008-11-18 10:39:13 följande:
    WOOOHOOO!! Nu har jag beställt min klänning!!! :D Gud så spännande det ska bli och se vad som kommer...man vet ju liksom aldrig, och det kanske blir en extra krydda..som ett Kinderägg..ungefär...ett lite dyrare Kinderägg.. ;)Hon på Änglalikt var verkligen supertrevlig, så vill man ha bra bemötande o bra priser så är hon toppen! Tyvärr hittade jag inget som jag gillade skarpt där...men funkar det inte med denna så kanske det blir ett nytt besök...
  • Vill nu

    Madam Mim skrev 2008-11-18 14:55:16 följande:


    Druidgården (ligger mitt i centrum) tar upp till 90 pers och kostar 3500:- Vet inte om det är per dygn. Det var alla jag hade på min lista. Har telefon nummer till dom flesta så hör av er om ni inte hittar det själva.
    Jepp ,det är per dygn. Han sa att man har lokalen 12-12, men han sa att oftast få man tillgång till den tidigare, utan extra kostnad, om ingen annan har hyrt.
  • Vill nu

    Mina jobbarkompisar ska servera på vårt! De är inga som vvi umgås med privat, så vi har inte bjudit dem, men de erbjöd sig att servera för att få vara med hela kvällen!

    Städningen ska vi låta cateringfirman ta hand om. De tar 3500 för disk och städ. Kändes SÅ värt det!
    Madam Mim skrev 2008-11-19 13:30:17 följande:


    Är det någon som känner några servitörer eller kockar som vill tjäna lite extra? Vi har lite svårt att gräva fram folk. Hur ska ni göra med städningen dagen efter?
  • Vill nu

    Har faktiskt ingen aning om vad som är brukligt att betala... Min jobbarkompisar ser det som en "ära" att få vara med, men något vill man ju ge...
    Skulle tro att en vanlig betalnign för en hel lördagkväll, svart då, ligger runt 500 kr/person... Men jag har inga som helst belägg för den summan!


    SommarNoll9 skrev 2008-11-19 20:30:29 följande:
    Åh så skönt att leja bort disk och städ. Ska försöka ordna det så vi också. Är ju så himla mycket värt att slippa pallra sig iväg till lokalen och städa innan en viss tid dagen efter, känns ju sådär lagom kul. Och inte så kul heller att låta typ mamma och svärmor göra det... Vi kommer nog höra med min lillasysters kompisar om de kan tänka sig att servera och vara "barnvakt" åt de få barn som kommer att vara med på festen. Vår egen son och hans kusiner kommer att vara med hela kvällen eftersom alla barnvakter som vi brukar anlita kommer att vara där. Hur mycket betalar man de personer man "anställer" för en sådan här dag/kväll?!
  • Vill nu

    Vi har oxå tänkt ta vanligt hotellrum i stället!
    Kolalde runt lite och såg att på Avenyn ingår frukost på sängen! Kändes som ett plus! Har faktiskt aldrig bott på hotell här i stan, men tror att många är fina. Stora hotellet är ju jättefint om man gillar lite mer gammeldags stil, har jag fått för mig. På Plaza har jag bara varit på frisyrvisning, men det verkar jättefint där oxå...


    Umbraz skrev 2008-11-21 16:46:49 följande:
    Hej tjejer! Och välkommen sommarNoll9! Har varit lite off den senaste veckan. Har varit på annan ort och haft föreläsningar. Men idag återupptog jag min planering. Jag har varit och kollat upp priser på hotell och flyg till bröllopsresan. Det känns som skönt att ha det bokat så att man kan börja se sig om efter ett hotellrum här i stan på självaste dagen/natten. Vi ska tänka vilket prisförslag vi ska välja under helgen och förhoppningsvis boka på måndag.Därefter ska jag boka hotell här i stan. Vi tänkte spara in lite pengar och inte boka en bröllopsvit, utan ett vanligt hotellrum. Någon som har tips på stans mysigaste hotell?
  • Vill nu

    Nu har jag bestämt klänning! Har nyss betalt in handpenningen! Känns så spännande och jag är supernöjd!

    Hur går det för alla andra då? Gjort några frmasteg??

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...