Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vickan, eftersom du har sån koll på din cykel så tycker jag att du ska strunta i att du är velig och skippa det här att gå och fundera hit och dit varenda månad, kan du inte bara se till att ni får till det på rätt dag och få det överstökat! Sedan blir det ju ändå som det blir, dvs ofta ingenting alls.

  • BrudSommar2006

    Muggles, tror att det hade med efternamnet att göra??

    Cicci, stackars, stackars Victor, har de läkare på din bvc? Låter som att han skulle behöva träffa en riktigt läkare? På vår barnläkarmottagning får man alltid tid samma dag om man ringer kl åtta på morgonen.

    Lapinette, jag satt ju också i mitten och satt först vänd åt ena hållet och sedan åt andra men kände hela tiden hur jag missade en intressant diskussion åt det hållet jag inte satt vänd!

  • BrudSommar2006

    Usch Cicci, vad trist med en dålig läkare. Vi registrerade först Iris hos vår vanliga husläkare och de är väl helt ok men efter att de missat det här med Iris urinvägsinfektion så bytte vi till barnläkarmottagningen i Täby sjukhus och de är jätteduktiga! Till och med sköterskorna som svarar i telefon känns mer pålitliga än läkarna på vanliga mottagningen vad det gäller barn som inte kan tala om vad som är fel. Du får stå på dig för att få hjälp då för nu har han ju varit dålig länge.

  • BrudSommar2006

    Hur har det gått för Cicci och stackars Victor?!

    Frejis, var är du, vi är väldigt nyfikna här!

    Jösses vilket väder, man vet inte om man ska pallra sig hem tidigt innan det blir värre eller vänta på bättre tider...

  • BrudSommar2006

    Klockan är redan över tio och lille Victor är hos läkaren, hoppas att han får hjälp!

    Ore, jag förstår inte riktigt, varför ska du testa på måndag om du skaffar test på söndag eller tisdag om du skaffar test på måndag???

    AM, vilken massa leksaker, ska genast börja titta! Hinner nog inte jobba något mer idag nu...

  • BrudSommar2006

    Inte behöver man väl spara på lönespecar och kontoutdrag, vi får inte ens våra hemskickade utan får skriva ut dem från nätet och det gör man ju aldrig. Enda gången jag fått användning för ett par lönespecar var när jag skulle söka föräldrapeng och mina uppgifter inte var uppdaterade hos försäkringskassan.

    Kan ni hjälpa mig med en julklapp till Iris kusin, hon kommer att vara drygt sex månader till jul. Iris var ju ungefär lika gammal förra julen då fick hon vad jag minns en gunghäst (som hon aldrig använt), en pulka (som de ska få låna av oss i år), kläder och böcker. Hm, det saknas nog några saker där.

  • BrudSommar2006

    Ore, frysa är definitivt ett symptom, fast nu är det väl egentligen så att inga jättestora symptom brukar visa sig så här tidigt! Fast det är väl som allt annat olika. Själv hade jag inga symptom alls i början så jag vet att det inte är någon idé att gå och känna efter när det blir dags för oss igen, gå och hoppas däremot är ju en annan sak...

  • BrudSommar2006

    Tror att de har gåstol som de köpt billigt på second hand och en sådan där valp som pratar och sjunger när man trycker på olika ställen men annars har de i princip ingenting vad jag vet.

    Funderar på vad Iris egentligen har lekt mycket med och det är väl hennes bondgård och alla pekböcker som ligger bäst till men det var ju inte förrän framåt ettårsåldern. Hon har flera saker som piper och låter och spelar musik men hon har bara sporadiskt varit och tryckt på dem.

  • BrudSommar2006

    Tack för leksakstipsen! Koko, oooohh, alla de där bollarna! Det skulle ju bli kaos i deras välstädade lägenhet, oooohh, jag tror att jag slår till! Eller AMs lite mer föräldravänliga förslag, hm, svårt att välja men definitivt två saker jag inte kommit på själv, tror att jag tänker välja mellan dem faktiskt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!