Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Klister i låset och filmjölk i brevlådan, men Nenne, nu får du skärpa dig!

    Våta drömmar om Boris Becker, men vad HAR du för kompisar Lapinette, hjälp, det är alltså inte bara Cicci, det finns fler som är lagda åt det hållet, dubbelhjälp!

    Koko, det låter som en alldeles lagom första dag på jobbet!

    Sitter och väntar på att klockan ska bli efter två så att jag kan ringa igen om Iris provsvar. Idag hade hon tydligen kräkts upp lunchen efter att ha satt pyttipanna i halsen, stackarn.

  • BrudSommar2006

    Ore, vilket elände!

    Koko, vilken tur, ni missade inte ÄL trots allt eller har ni tjuvstartat?!

    Det är ju ett elände att så mycket hänger på typ två ynka dagar varje månad, just de dagarna är man trött eller den ena är sjuk eller ska ut på resa eller ja, vad som helst som sabbar... Får man inte till det just då så får man vänta en hel jäkla månad innan man får chans att försöka igen. Usch, jag ser inte fram emot att ge mig in i plusjakten igen, skönt att det inte är dags riktigt än för oss.

  • BrudSommar2006

    Nenne, var det en genomskinlig påse? Kan ju påverka val av peruk menar jag.

    Tänk, det är meningen att jag ska jobba...

  • BrudSommar2006

    Vilken tur Nenne, att ta på varandra kan ju vara riktigt otäckt har jag hört ryktas...

    Jag undrar förresten varifrån Iris har fått sin kladd-fobi, hon kan inte fortsätta äta om hon har kladd på händerna. Kladd, kladd, kladd upprepar hon som ett mantra och är jätteolycklig och håller upp händerna och så måste man hjälpa henne att torka. Sedan kan hon fortsätta äta. Jag kan inte tänka mig att de har tid att torka händerna på alla barn efter varje tugga.

  • BrudSommar2006

    Nenne, spontan-vad-hette-det? Har jag inte hört berättas, var det av Lapinette, att det var förbud på sånt i alla fall minst ett par dagar innan plastslangsproceduren?

  • BrudSommar2006

    Telis, det där låter mystiskt, jag vill också veta vad du ska prova hemma, nyfiken som jag är!

    Lapinette, om det nu skulle ta sig i alla fall, trots miss i ÄL-planeringen, och det blir en tjej så vet du ju vilket försök det var som tog, samma sak om det blir en kille!

  • BrudSommar2006

    Nenne, intressant, tusch gäller i Iris fall också men det är ju inte lika lätt att bara torka av. Men man får gnugga bäst man kan för hon vill inte ha det kvar på fingrarna.

  • BrudSommar2006

    Cicci, det var det roligaste, du flörtade med Becker medan du var tillsammans med en annan tennisspelare och liksom övergav honom för Becker medan första dejten var ute och slet på planen, hahaha!

  • BrudSommar2006

    Omsan, vet inte någonting om den där granndottern, har inte träffat henne så jag vet inte om hon är snygg eller inte men jag har förstått det som att det här inte är någon före detta pojkvän i alla fall. Makens föräldrar tycker att det hela är mycket konstigt, som att grannarna måste dölja något för dem för nu har ju galningen som sagt hållit på i ett år. I alla fall så tycker jag att det är läskigt att besöka dem för om man vaknar på natten och måste gå på toa så vet man ju inte om han står på balkongen och stirrar in eller så.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!