Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej alla, jag tänkte bara säga att ni får inte skriva så mycket imorgon, för jag måste vara hemma med Iris och kommer troligtvis inte att ha möjlighet att gå in och läsa ikapp!!

    AM, hur blev det med er brunch på söndag, hur många är ni och hur många bokade du för? Finns det plats för mig menar jag? Ni har ju skrivit så många sidor så jag orkar inte bläddra tillbaka och leta. Nu när ni ska ses så tidigt så har jag fått dispens att komma in en timme eller två men kan inte stanna sent. Inte för att jag hittar dit men, men, jag får starta i tid.

  • BrudSommar2006

    Har nu läst ikapp, Iris har sovit max en halvtimme totalt idag, fattar ingenting, fast å andra sidan har vi inte varit hemma heller så jag hade inte kunnat hänga här i alla fall. Jag säger som MSW, jag förstår mig inte på vare sig skidåkning eller tyska men i mitt fall var det bara bra, då gick det snabbare att läsa ikapp!

    Nenne, så ni frågade inte alls om kvaliteten på simmarna och de sade inget alls?

    Cicci, men det var ju så mycket roooligare när det var 300!

    Iris har moraxella eller vad det kan heta, ska googla lite på det strax, hon har fått pencillin utskrivet men läkaren tyckte att om det ändå har börjat vända så är det bättre att vi inte ger henne det. Det smittar tydligen ytterst sällsynt vuxna så min förkylning måste vara något annat. Hon smittar i alla fall andra barn fortfarande så inget dagis imorgon, hon ska få vara ute hos mina föräldrar, de är snälla.

    Gustaf Adolf-bakelse, hur smakar de?

    Äntligen är makens fyra bortakvällar i rad över, han är visserligen inte hemma än men Iris har ju ändå somnat.

    Liten, vilken otur, blev det stor skada på stackars armbågen?

    På mitt jobb så sprang en sekreterare in i en glasdörr som hon inte såg var stängd så hon är sig inte riktigt lik nu och har visst en fraktur på näsan. En doktorand hos oss vurpade på cykeln och har nu en fraktur på en av nackkotorna. Så jag hoppas att det inte stämmer att alla olycker kommer i tre eller vad det heter för då är det en kvar att råka illa ut.

  • BrudSommar2006

    Cicci, Iris sov också uselt när hon började på dagis, eller i vart fall sov hon inte bättre än vanligt, för mycket mardrömmar, även om de hade börjat redan innan dagisstart. Hon har ju fortfarande nätter när vi får springa som galningar även om de blir färre och färre. En bra natt vaknar hon ett par gånger bara.

  • BrudSommar2006

    Iris sover alltid som sämst första halvan av natten och bättre från ca kl två. Så maken brukar ofta sitta uppe till tolv innan han går och lägger sig för det är då man får springa som värst. Fast även det håller på att bli bättre tack och lov.

    I början på dagis klarade hon ju knappt av att klara sig på ett sovtillfälle om dagen men nu går det ju helt plötsligt utmärkt även om hon gärna sover två gånger om vi är hemma med henne.

  • BrudSommar2006

    Nenne, tack! Det verkar ju dock som att vuxna kan få det och inte bli av med det om man googlar och läser lite av de andra inläggen, jag kanske ska ringa min läkare imorgon och be att få göra ett prov, jag har ju trots allt gått omkring med det här i tre veckor nu.

  • BrudSommar2006

    Cicci, stackars Victor, har ni tagit näsprov? Har ju just fått lära mig att moraxella sitter i näsan på många barn och ger ibland symptom, ibland inte, men just hosta är det vanligaste. Det ger sig ju tydligen även utan pencillin men är svårt att bli av med även med pencillin.

    Själv har jag just varit och hämtat ut min dunderpencillinkur, moraxella är tydligen resistent mot vanlig antibiotika så man måste sätta in en dundersort och hålla på i tio dagar. Ser ni vilken moraxella-expert jag blivit från att inte ens ha hört talas om det i förrgår haha!!!

  • BrudSommar2006

    Mitt gudbarn är två månader äldre än Iris och bor i Vaxholm och där sover de ute ned till minus fem grader, de ligger då i sina vagnar. På vårt dagis har de säkerhetsregler som säger att de absolut inte får låta barnen sova utomhus, de kan inte ha samma koll på barnen då, typ getingar och sånt, så på Iris dagis går det till som för Livia.

  • BrudSommar2006

    Jösses, en femåring självklart!!!

    Blåbärsglögg, det låter riktigt ruskigt, isch, rent psykologiskt så känner jag redan att jag inte ens vill prova, bläh. Hoppas den vita chokladen med körsbär också. Idag när jag stod vid disken på apoteket och väntade på mitt pencillin så blev jag frestad att prova en sådan där Modifast chocolate bar, bläääähh, jag fick slänga den. Fram för vanlig hederlig Marabou!!!

    Liten, fick vi inte lära oss på chokladprovningen att om man gillade Marabou så var man en sådan där person som det inte var någon idé att lägga pengar på fin, "riktig" choklad eller nåt i den stilen?!

  • BrudSommar2006

    Hejhej, tack för supertrevlig brunch idag, synd bara att jag hade bråttom iväg men ett par timmar han jag prata bort i alla fall innan det var dags att dra till förorten igen. Såg ni några potentiella smygläsare efter att jag försvunnit?

    Cicci, stackars Victor som är sjuk så mycket, ska du ta honom till doktorn tror du?

    Vickan, har maken någon aning om vad äl är och hur få dagar man faktiskt har att spela på varje månad? Maken hade inte den blekaste och har det knappt fortfarande. Eller jo, han har fattat att det handlar om ett par dagar tror jag men han har ingen aning om när de kan tänkas inträffa eller hur lång en cykel är eller så.

  • BrudSommar2006

    Har någon annan hunnit före och tala om vilka vi var tro?

    Page
    Nenne
    Lapinette
    Liten
    Oms med söt tjej
    Koko
    Frejis
    Cicci med sjuk liten kille
    AM
    Telis
    och så jag då

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!