• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Blivande fru L

    Tack alla ni för välkomnandet! Handsvetten börjar minska nu när jag kommer igång ordentligt på tangentbordet.

    Antal försök är 12. En riktig rookie i sammanhanget, alltså. Fler frågor mottages tacksamt!


    muggles skrev 2009-01-09 15:25:47 följande:
    Liten: trist men ingen katastrof (än) väl?Bliv fruL: välkommen du också! Du har nog inte bara nicket gemensamt med frullan - har för mig att hon också gillar öl?! Du får äta vit choklad då!För dem som ännu inte är begåvade med barn så har jag för mig att man ska ange antal försök på den fronten. Lappis hade några mer frågor på sin lista också...
  • Blivande fru L

    Nej, jag blev allergisk för bara några år sedan. Syndar lite ibland vilket resulterar i kliande utslag kring munnen. Halvskönt och inte särskilt läckert.

    Det är inte så bråttom, jag är 31. Men ni vet ju hur det är - när man vill så vill man!


    BrudSommar2006 skrev 2009-01-09 15:33:15 följande:
    Fru L, ingen idé att vänta längre, tänk om det inte löser sig på egen hand, då har ni ju väntat flera månader i onödan. Hur gammal är du, är det bråttom eller gott om tid?
  • Fru E

    Hmm.....undra om det är positivt eller negativt att Lappis inte kommit in än......

  • muggles

    BS: mörk choklad är väl det bästa godiset man kan äta, minst antal kalorier har jag för mig att jag läste ganska nyss. Dessutom brukar det räcka med en ruta el två, sedan vill man inte ha mer. I ljus choklad är det tydligen mer socker än kakao, vilket gör att man får det där suget att smälla i sig hela kakan.

  • BrudSommar2006

    Absolut Fru L, ingen idé att slösa bort mer tid även om tid finns! Själv är jag ju så otroligt tacksam att vi har Iris men eftersom vi känner att vi vill ha ett syskon så känner jag mig nervös över att jag blir 38 i år.

  • BrudSommar2006

    För alla här hittills så har det ju varit lättare att få till tvåan än ettan vad det verkar men någon måste ju vara undantaget i så fall tänker jag.

  • muggles

    Alltså jag är så jäkla skeptisk till sådana shaker och snabbkurer (förlåt Izzie!). Jag tror inte det finns några quick fixes för en vikt som man ansamlat under lång tid. Snabbkurer slår ju ut kroppens ämnesomsättning och sätter den på svält och någonstans läste jag att upprepade kurer får ämnesomsättningen att åka jojo vilket i sin tur ökar på vikten långsiktigt (man slår liksom ut den normala regleringen). Viktväktarna och träning tror jag på... Men det tar ju sin tid... Som sagt (i ett annat ämne), man vill ju inte vänta

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!