• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • sweetstreet

    Gaaah! Var är min jobbmotivation????
    Jag måste glömt den på bussen!!!!!

    usch jag borde göra en del saker nu, men det enda min hjärna just nu kan tänka på är "kanske en mugg kaffe??" och "hänga här på tråden". Vilket är väääälllldigt negativt för jobbresultaten!

  • sweetstreet

    AM,
    ja jag fattar inte hur det överhuvudtaget ska kunna bli några ev framtida syskon!!!
    Att rulla runt i sänghalmen känns inte optimalt just nu.
    Fasiken. Vår sexstatistik är så deprimerande sedan vi fick Lill-Snorpan att om det bara vore för sexet så skullle jag kata mig ut genom sovrumsfönstret genast!

  • sweetstreet

    För min del och makens del är det nog framförallt sömnbristen som är den största boven.
    Om man får välja just nu så smäller en extra timmes sömn högre än sexiga orgasmutbrott. Tyvärr.
    Ibland har vi liksom börjat, men sedan har det hela slutat med att man bara gosar lite och somnar. Mitt i alltihop liksom....

    Känns som jag inom loppt av 2 år har utforskat två extremer. Från tandborstsex till ökentorka!!!!!!

  • fru AM
    sweetstreet skrev 2008-12-04 19:20:33 följande:
    För min del och makens del är det nog framförallt sömnbristen som är den största boven.Om man får välja just nu så smäller en extra timmes sömn högre än sexiga orgasmutbrott. Tyvärr.Ibland har vi liksom börjat, men sedan har det hela slutat med att man bara gosar lite och somnar. Mitt i alltihop liksom.... Känns som jag inom loppt av 2 år har utforskat två extremer. Från tandborstsex till ökentorka!!!!!!
    Men du Sweetan, det är helt normalt och naturligt. Om din make känner likadant (alltså hellre sover än har sex) så finns det ju heller inget problem - då är ni på samma våglängd. Lillan kommer sova bättre och bättre och ni kommer hitta tillbaks till sänghalmen, det är jag helt säker på. Ett litet välment tips är att - under helgerna -inte underskatta bebins tupplurar på dagen, då är man inte lika trött och det kan vara lite kul att pilla lite på varann (behöver inte leda till något men man kan väcka en sovande björn ...) Kram!
  • fru AM

    Sweet: Det KAN också vara bra att prata om sexbristen - om att man egentligen vill men inte orkar just nu, så att den andre förstår (det kan ju vara lite annorlunda för honom - fast man inte vet ...). Det är bra att ni börjar gosa (att ni sedan somnar ifrån gör väl inte så mycket, det är tanken som räknas!)

  • fru AM

    Var tog alla vägen? Drog sig diskret tillbaka när jag började leka sexolog ...

  • Ore

    Min mage skriiiiiiiiiker... That's it. Jag sätter mig i bilen och kör en runda. Jag är i Skåne någon gång inatt, och kan närma mig Sthlm vid morgonkvisten...

    Jag har iallafall betalat alla fakturor. Nu ska jag göra chefen glad och ta itu med några fraktsedlar också... (så slipper han, då blir han glad tror jag...)

  • fru AM

    Har även lekt husläkare till mig själv här på kvällen ... Har googlat mig till att jag har en ytlig blodpropp i benet (tromboflebit). Lite oroande men jag har också googlat mig till att det inte ska vara någon fara. Ska dock gå till riktiga husläkaren imorgon (som jag förövrigt sprejade på stan med när jag var 12 år - världen är liten)

  • Fru E

    Sweetan-säger som AM så länge ni pratar om det och är på samma plan så ordnar det sig längre fram

    Även om det bara är vi två än så länge så är det inte varje kväll som man är så pigg på det men börjar man väl så

  • fru AM

    *) Jag fick följa med när husläkaren och min brorsa (14 år) sprejade på stan (=en gång). Vi fick t o m sprejfärg av husläkarens mamma (konstnär) Jag lät som värsta karatekidset där ett tag.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!