• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne gjorde väl inseminationen på tisdag eller onsdag med förväntad äl på fredag, eller? Och med en normal lutealfas på 14 dagar blir det bim samma dag som jag.

  • _koko_

    AM - babywrap/swaddler: Jag har en som vi aldrig hann använda på conny, men som jag ska testa på ev syskon. De använder man väl dock mest första månaden, så det ena behöver ju inte utesluta det andra. Tycker sovpåse är outstanding, speciellt när man ammar på natten och slipper lägga ner barnet under kallt täcke. Om man liggammar och sover ihop är det ju inget problem, men det funkade inte för oss.

    nenne + Skitbra tajming med jobbet, det kommer ju vara nästa fredag i ett nafs!

    BS - Får alla barn växtvärk? Eller tänkte du på Iris gener? Min brorsa hade växtvärk så han grät i 9-årsåldern, inte så roligt.

  • _koko_

    Page - Blir även jag glad att höra att J mår bättre!! Måste vara obeskrivligt tufft det ni går igenom just nu. Alla tankar till er.

    Kromosomskador etc. Jag är tveksam till att göra kub igen eftersom jag inte vet om jag skulle klara av att ta bort ett barn (jag är dock generellt för abort). Samtidigt kanske det skulle vara bra att veta så man har resten av graviditeten på att förbereda sig på det. Men får jag veta att barnet är så sjukt/skadat att det inte har någon chans till ett helt liv tror jag det är bäst för barnet att få somna in. Så känner jag nu, hur jag skulle känna om det blev verklighet är en heeeelt annan fråga.

    Åsså lite ego, hittade det här när jag googlade på spottings:
    Tuboovarialabscess: [...] Ofta salpingit som försämras med hög svängande feber och molvärk. Perforation = livshotande peritonit.

    Det var det jag fick förra sommaren (dock ej pga salpingit, vilket är äggledarinflammation). Peritonit är bukhinneinflammation, vilket jag hade. Som tur var perforerades inte abscessen (varbölden), och jag överlevde.
    Känns ganska overkligt och att det var så allvarligt har jag nog inte ens fattat förrän nu...

  • _koko_

    Hej raringar! Har ägnat mig åt mig själv hela förmiddagen (ansiktsbehandling!) och nu efter lunch har jag läst ikapp, får se om jag hinner jobba något innan dagen är slut.

    Igår tog conny sina första steg!! Han har gått lite förut också, men då helt omedvetet, så det räknas ju inte. Nu släppte han taget om babygymet och gick till mig, 5-6 steg! Jag blev alldeles till mig och ropade på sambon. Sen satt vi en lång stund på golvet medan conny gick fram och tillbaka mellan oss med ett stort leende på läpparna! Det lär ju dröja innan han går mer obehindrat och hela tiden, men det var en helt sjukt cool upplevelse!

    Självklart ska du få dina kläder cicci, vet inte hur många gånger jag kommit på det halvvägs in till stan... Ska ta med dem till jobbet så kan vi ta det när som helst. De är iaf tvättade och strykta nu.

    Följer frejis och lappis med stor spänning nu, trodde jag på gud skulle jag be.

  • _koko_

    lappis - heffaklumpen ÄR jättesöt, men BLÅLILA, så jag förstår inte vad telis menar med "inte så mycket smink"??

    Jag tänker inte prata mer om mina ev symptom, förutom detta: Jag drömde en oerhört obehaglig dröm inatt, att jag fick, och såg, en porrfilm av, och MED, en kompis till mig. Just nu känns det som att jag har stirrat in i hennes allra heligaste och jag mår illa när jag tänker på det. Är inte det ett symptom så vet jag inte.

  • _koko_

    gosis (får man kalla dig det? Jag tycker det låter mysigt ) - Vilka härliga nyheter! Fira ordentligt på leijontornet, har ätit där en gång för längesen (på den gamla goda it-tiden när man blev bjuden på det mesta) och det var GRYMT bra.

    telis - Jodå, tycker faktiskt att ni är lite lika. Lika söta alltså (den som undrar kan söka på google bilder).

    Är fortfarande lite chockad över vickans detektivtalang, men inser glatt att vi inte har någon hemtelefon, så oss blir det nog liite svårare att få tag i.

    Ore - Temat är såklart trådens tema, jag sa t ex att jag skulle gå som ett provrör. Vet dock inte hur jag ska få till den dräkten... Kan bli lite naket, så att säga.

    lappis - Ja, fattar inte var den drömmen kom ifrån... Om jag nu inte har undertryckta bisex-tankar förstås? Hon är ju snygg, min kompis.

  • _koko_

    lappis - jag försökte faktiskt, eftersom du (bla) pratar så mycket om det, men i halvtid gick jag och la mig i stället. Hände det något snuskigt??

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!