• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis - Hahaha, jag är en blandning av ALLT där! Och bim vet jag inte. Som om du skulle gå på den... Typ nästa fredag tror jag att jag har bestämt mig för.

    EA&MJ - Nej, det är inte irriterande, det är ju mycket bättre att få mens dagen innan test än dagen efter... Men jag vet vad du menar, bäst hade ju varit om den inte kommit alls...

    Tvärstopp på presentidéer! Den här tycker jag dock verkar rolig (och stökig!!! ) www.lekmer.se/leksaker/Babylek/Ks_Kids_Drake_med_60_lekbollar

  • _koko_

    BS - Exakt, hahaha, hitta bollar PRECIS överallt!!

    AM - Är så sugen på att köpa en sån till conny, och om du säger att livia fortfarande gillar den behöver jag ju inte känna att det är för sent.

  • _koko_

    nenne - Det är det som är så bra med carmex, det ÄR kamoflerat hästliniment! Det är därför torra läppar blir bebismjuka över en natt om man smörjer in dem på kvällen.

    AM - Har hört att forever livings ska vara bra från annat håll också!

    Och nu sitter jag och funderar på hur kamoflerat och hästliniment egentligen stavas för det ser så sjukt fel ut det jag skrivit...? Måste ju vara ett symptom eller hur?!

  • _koko_

    ore - Tack!! Försökte få in ett u nånstans, men satte det på fel ställe hela tiden (kamofluerat såg liksom inte mer rätt ut, hahaha)... Och jag som tycker jag är rätt bra på att stava...

  • _koko_

    Åh, cicci, vad skönt att ni äntligen fått igång en utredning!!! Visst är det jobbigt att han drabbats av så mycket, men nu kommer de ju ta hand om honom ordentligt iaf. Och ögonen kan jag inte tänka mig att det är något fel på, han såg ju mig tvärs över bordet i söndags.
    Albinos, då har man väl inget pigment alls, eller? Victor var ju rätt brun i somras.
    Stora kramar till hela familjen, glöm inte att ta hand om dig också, du är ju två nu.

    Det sticker både i brösten och tjejmagen nu, definitivt symptom! För det har aaaaldrig hänt förut... Not.

  • _koko_

    nenne - Ja, jag utvecklar den gärna med en färg för äl och en för gravid.

    mugglan - Du har missat några sidor, den har vi ju redan avhandlat. Min brorsa har hotat med att ge en sån till conny.

  • _koko_

    AM - Åh, leksaksspis ska conny få, frågan är bara när! Såg på den där inredningssajten som page länkade till nån som hade byggt en hel diskbänk till och även köpt en "diskmaskin"!

  • _koko_

    AM - Vilket kök!! Det har jag inte sett förut, konstigt nog. Synd att det är rangligt bara, kan man inte skruva fast det i väggen på något sätt?

    muggles - Coolt om hon börjat rapportera, det gör det ju faktiskt mycket enklare att veta när man behöver byta blöja.

  • _koko_

    MSW - Gissar att folk bett er önska? Annars skulle jag säga som jag sa till tjejen här för några år sedan som undrade vad de skulle önska sig i förlovningspresent(!!?) - nämligen inget.

    Vi har snackat om det här tidigare och jag minns att cicci bland andra haft en massa bra idéer om vad man kan köpa i doppresent. Just nu kommer jag dock bara ihåg tårtspade.
    Fonder har ju många till sina barn, typ moppefond, konfirmationsfond osv.
    Conny fick en lyckopeng (synskadades riksförbund) och ett smycke med hans stjärntecken. Mycket uppskattat av oss.
    Det finns fina sparbössor på typ guldfynd också, som man kan fylla med mynt och ge.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!