• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    piggis - "så gör prinsessor" tycker jag är heeelt underbar!! Speciellt eftersom den är rosa och ser så vansinnigt flickig ut på utsidan. Finns en andra bok också, men den tycker jag inte är lika bra.

  • _koko_

    Nu kommer det bli ännu rörigare, för nu kommer nya inlägg hamna MELLAN Mrs Bs och AMs gamla.

    muggles - Åh, vad bra det lät, hoppas det är så!!!

    Liten - Hehehe, hit får tomten gärna komma varje månad.

    lappis - Varför just pampers?

  • _koko_

    muggles - Dvs ang connys sömn. Jag hoppas hoppas hoppas på nenne, och mig själv också förstås, och EA, men allra mest nenne.

  • _koko_

    Man brukar ju "fästa" trådar som man vill ska ligga kvar överst i listan, men det brukar ju vara trådar som sajtens ägare har lagt ut eller liknande. Vilken komplimang att vi fått en sån status.

  • _koko_

    Hahaaaaa, det missade jag, jag visste väl att jag är bäst i hela världen! Eh, eller var det inte så du menade?

    Fniss, undrar vad som hände egentligen...?

  • _koko_

    Hihi, lappis, nä, jag tror att det bara är du som inte sett dina inlägg. Dina inlägg kom på rätt klockslag (dvs samma minut som du postade dem), men 4 inlägg från Mrs B och AM fick klockslag framåt i tiden, vilket gjorde att de hela tiden låg sist i tråden.

  • _koko_

    Vet inte vad jag ska skriva idag. Har sovit bra inatt, vaknade tidigt av mig själv i morse, sitter med en god frukostmacka och en kopp te på jobbet, ensam i rummet vilket är skönt, ändå är det en SKITDAG.

    Igår trodde jag att jag var gravid, trots spottings sedan i fredags morse, eftersom det varit mycket mer än mina spottings brukar vara, de började tidigare och jag kände precis samma yrselattacker som med conny. Jag visste ju att det kunde bero på matbrist, men man hoppas ju lite ändå. Men det kommer bara mer och mer blod nu, så det kan inte vara så. Idag har jag till och med bytt upp mig till tampong, så nu är det nog kört. Och SNÄLLA, låt bli att spekulera, jag orkar inte det just nu.

    Vågar knappt fråga nenne om dina spottings, men nu gjorde jag visst det ändå? Hoppas så sjukt mycket för dig...

    Tur att jag gick och la mig isf att se cityakuten igår, hade nog aldrig klarat det just nu...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!