• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS - Jag gjorde likadant men orkade inte skriva något om det.

  • _koko_

    Heeeeej sweet!!! Usch, det låter inte helt bra i mina öron det där. Tycker du att det funkar så gör det väl det, men i längden skulle iaf inte jag klara av att hålla det tempot. *KRAM*

    Och jag tvingade förresten nenne att behålla en förpackning för att testa, därav hennes hästläppar.

    Läste i bloggen om bidräkten, hur roligt som helst!! Visst är det häftigt med deras första pass! Conny kunde knappt sitta upp när vi tog hans foto, men ååååh, vad fin han blev!

    Liten - Vad har ni för sovpåse? Vi kör grobag, har en sommar och en vinter. Skulle inte kunna tänka mig att använda något annat längre.

  • _koko_

    Frejis + (kan ju inte skriva - nu!) Det här är sjukt spännande!

    Lappis + Upprepar: Det här är sjukt spännande!

    nenne + Upprepar: Det här är sjukt spännande!

  • _koko_

    Lappis + Att din kropp svarar på akupunkturen gör ju såklart att man hoppas mer + något är ju annorlunda nu jämfört med de tidigare försöken. Samtidigt gör ju det också fallet hårdare om det inte funkar, så jag förstår att du stångar huvudet i väggen ibland.

    + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

    Ok?

  • _koko_

    Fast cicci - lutealfasen kan variera, normalt är den mellan 12-16 dagar.

    AM - stämmer, jag tror jag hade äl i onsdags (dvs att jag hade fått böj i tisdags morse om jag kommit ihåg att testa), och jag räknar med längsta möjliga lutealfas, vilket ger bim nästa fredag. Spottings kommer väl nu till helgen.

  • _koko_

    cicci - man kan hitta all information på nätet, enligt nätet kan den nämligen variera. Men kanske är det så att den för det mesta är lika lång månad till månad för samma person, och att variationen är mellan människor?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!