• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    muggles - Åh, det där vill jag gärna svara på! Jag skulle absolut kunna tänka mig att "skaffa" syskon bara för första barnets skull, tycker inte alls att det är fel skäl. Men det är ju med utgångspunkt från mig själv, som går väldigt bra ihop med min bror och inte alls kan se mitt liv utan honom så nära som vi är (både i ålder och relation).

    Sen har jag till och med även börjat förstå de som vill ha fler än två barn. Jag blev nämligen ledsen när jag tänkte på att aldrig mer få uppleva den tid som vi hittills haft tillsammans med conny...

    Sen tror jag att alla som vill ha barnen tätt har olika anledningar. Vissa gillar inte småbarnsåren och vill ha dem avklarade, andra vill ge barnet en lekkamrat, andra vill inte jobba, andra vill sniffa bebisdoft igen, osv...

  • _koko_

    oms - Man utgår ju som sagt alltid från sina egna erfarenheter, och det vi hittills skrivit här bekräftar ju att man egentligen inte kan göra det.

    Jag har en kollega som är gravid nu, och SHIT vad jag längtar efter mage, så man kan nog definitivt säga att jag är sugen. Men sen hade jag ju också en lätt första graviditet (man glömmer fort...).

  • _koko_

    oms - Och jag LÄNGTADE efter att läsa läxor och skjutsa till olika sporter och vara morsa på stan när jag läste det du skrev...

    Fö tror jag absolut att det är jobbigare med 2 barn än 1!!! Framför allt för relationen, man måste helt enkelt anstränga sig för att ge den tid också! Barnen kräver ju sin tid, men relationen gör inte det och plötsligt står man där och har inget gemensamt längre.

  • _koko_

    Wiiii, en smygläsare till!!! Var det du som satt i baren och spejade på oss igår??

    Cicci - Stackars Victor. Inte roligt alls att vara så sjuk! Hoppas han mår bättre snart, att det ska vara så jobbigt med dagisstart...

    frejis - *humdidumdidum* Säger ingenting...

    Jag är 0+, vilket betyder att jag verkligen borde bli blodgivare eftersom jag kan ge till alla (utom rh-negativa om jag förstått det rätt?), men bara kan ta emot samma blodgrupp. Har tänkt ta tag i det, men avvaktar nog tills jag är färdig med reproduktionen. Tror förresten cicci är på rätt spår ang AB (sv.wikipedia.org/wiki/Blodgrupper).

  • _koko_

    nenne - ja, bäst du kammar dig!

    frejis - Trist att papsen inte förstår, men det måste ju vara skitsvårt att acceptera att man inte är ung längre, och dessutom kanske måste ändra hela sitt liv för att leva längre... Många ser det ju som att avstå från allt det goda i livet, speciellt när man levt på ett sätt i 50-60 år...

    muggles - Jag och sambon fick varsin check också, men jag har nog betat av de flesta julklappar redan (fasen att bo i ett område med så företagsamma barn, de ringer på hela tiden och ska sälja strumpor, jultidningar, ljus, handdukar, blomlökar, you name it!)... Dessutom har vi rationaliserat bort rätt många presenter (lite mot min vilja, men det är sambons släkt och då får de bestämma).
    Dvs om någon vill ha en cdon-check på 50kr är det bara att skrika till (om den fortfarande gäller förstås).

  • _koko_

    mugglan - hmmm, där sa du nåt... Conny har alltid varit intresserad av tv, han är väl vår avkomma liksom...
    Teletubbies är jättebra, men så fort det kommer ett inslag med barn (dvs när själva teletubbiesarna inte är med) tappar han intresset direkt. Vi har spelat in en massa avsnitt (hejja WMC) bara för att ha. Igår testade jag bamse, som vi också hade inspelat, och det funkade bra det med. Eftersom han är så aktiv är det jättemysigt att sitta en stund med honom i knät och titta på tv, man får inte så många såna chanser annars.

    EA&MJ - Fattar inte att vi ska vara så PÅ vi tjejer (jag skulle gärna ha den avslappnade stilen...), men det är väl kanske för att det är våra kroppar det handlar om?

  • _koko_

    lappis - Oj, vilken ordning! Jag skulle sitta pyrt till om någon kom och begärde lönespecar och kontoutdrag... Lönespecarna försöker jag spara, men det händer att de "försvinner", kontoutdrag försöker jag inte ens spara... :-O

    AM - Tips till nästa gång: www.lekmer.se har alltid varit supersnabba på att leverera när jag beställt och de brukar ligga bra till i pris också.

    AM igen - Jag har kommit på att jag inte alls gillar CB digital. Visst, ingen chans att feltolka, men får man "inte gravid" är det som att testet skrattar en i ansiktet...

  • _koko_

    BS - Vilken prisnivå? Har de ingen gåstol kanske det kan vara något? Vet iofs inte vad såna kostar eftersom vi har fått låna vår.

  • _koko_

    Lappis - Jag är också gravid idag. Fryser lite (kan ju inte ha att göra med att jag precis druckit ett glas riktigt kallt vatten), och känner mig uppblåst.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!