• _koko_

    MSW - Skönt att du fått sova lite mer! Kanske var det ersättningen, kanske att du ammade ofta, kanske en kombination. Håller tummarna för kommande nätter!

  • _koko_

    oms - Tack, mycket underhållande information!!

    nenne - Ser fram emot att se din superhjältekostym mer och mer! Känner mig väldigt priviligerad att du har valt mig som ditt stalkerobjekt.

    BS - Inte alls, det är nog bara jag som är dålig på att skriva. Jag använder billiga äl-tester tills jag ser att de börjar ge utslag (hormonet stiger under flera dagar tills ägget släpper, och då sjunker det igen), då börjar jag även testa med CB. Eftersom jag har lite oregelbunden äl skulle det bli väldigt dyrt att testa bara med CB, och jag tror inte det är testerna man inte kan lita på utan mig faktiskt.

  • _koko_

    BS - Nejdå, jag trodde ju inte att böjen skulle komma förrän framåt torsdag, så det är inte kört. Om det nu kommer någon böj, har inte varit med om att det sjunkit och sen stigit igen förut. Men men, den som lever får se.
    (och jag tror också att nenne kör med avledningsmanöver, parkering i stockholm ska man inte underskatta!)

    2h låter jättekort för oss, men de har ju fåtöljer till vänster om entren som man kanske kan flytta till efteråt (hade de itne tagit bort våfflorna från mornington?) om man inte får sitta kvar?

  • _koko_

    Sign har fåtöljer och bord utanför restaurangen också, så det borde ju gå att flytta dit om det inte är fullt av hotellgäster eller andra som tänkt samma sak...

    Har för mig att någon sagt att de slutat med våfflor på mornington för att det osade, men vem var det?

  • _koko_

    Vem var det som sa det alltså? Jag har aldrig tyckt att själva brunchen varit särskilt bra på mornington, däremot är ju vårt runda bord outstanding.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!