• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Aaaahahaha, så besvärande för brorsan!

    Ore - Har glömt, när hade du äl? Spännande med Kina!!

  • _koko_

    Men, va, hallå?!! Nenne, är det för att du ska kunna stalka mig i fred i helgen som du inte har inboxat mig om din stockholmstripp??? Eller har du insett carmex' storhet och tänker behålla dem??? Jag vill gärna vara med på brunch på söndag, tror inte vi har något annat inbokat. Lämnar nog helst sonen hemma om ni inte misstycker?

  • _koko_

    nenne - Men du, eftersom jag inte kommer vara hemma utan på brunch är det ju bara att du åker förbi mig innan! Sambon blir nog bara lycklig om det kommer en snygging som du smygandes med en dildo i trädgården!

    Just det, tack för påminnelsen Lappis, måste ju dementera! Det var alltså ingen som trickade oss i fredags, det var bara på skoj liksom.

  • _koko_

    Sådärja, ordningen är återställd, tack! Mmmm, nennes välvallade läppar...

    Hade glömt varför du kom "så sent" nenne, hur har jag kunnat glömma det??? På den tiden kunde man ju inte inboxa sina mobilnummer, men vi borde ju ha löst det på något annat sätt...

  • _koko_

    Hahahaha, nä, kanske inte...? Blev du generad plötsligt? Jag har lyckats genera nenne, jag har lyckats genera nenne, nänänänänäänää!!

  • _koko_

    Ore - Ja, det har du ju heelt rätt i, det är ju solklart!!

    Pfff, fars dag! Kan möjligen tänka mig att vi äter middag med MIN pappa, men sonens pappa får vackert finna sig i att inte bli firad (jag fick frukost på min första mors dag, that was it! Vadå jag bitter??). Dvs brunch hinner jag med alla gånger.

  • _koko_

    nenne - Det här påminner mig om en mailkonversation jag hade med en fd kollega för 100 år sedan som fullständigt spårade ur. Jag trodde att vi båda var överens om att det bara var på skämt (det blev lite barnförbjudet efter ett tag), men det var vi visst inte och han var gift... Hemskt pinsamt.
    Men du är ju TJEJ, och då är det bara mysigt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!