• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag röstar för något ställe där man kan boka bord (och att någon bokar bord )!

  • _koko_

    Testar gärna nåt av clarionhotellen, båda ligger bra till för mig.

    F*CK vad jag har ont i "paketet" nu!! Som värsta mensvärken?! Får väl hoppas på monster-äl den här månaden och att det är ett riktigt praktägg som släpper.

  • _koko_

    Heja Telis!!

    Och nu kan jag meddela att det är ÄL med JÄTTEBOKSTÄVER här (med normalstora ägg dock, fast det kanske blir en pilatesboll av det?!). Jag vill sätta på varenda karl på kontoret, hur normalt är det????? Satt precis och fikade och kunde nästan inte hålla mig för skratt, så fort nån manlig kollega i rimlig ålder gick förbi började jag fantisera... HERREGUD, såhär kan jag ju inte hålla på!!!!!!

    Hoppas bara sambon är med på noterna hemma ikväll, annars får jag nog våldta honom...

  • _koko_

    Oh, det kanske var du, nenne, som satte igång mina hormoner??

    Men ni får sluta prata om att hångla, jag får ju sitta med benen i kors här!

    Nåväl, hörs i morrn!

    Lappis - Jag sätter mina pengar på gravid.

  • _koko_

    Zeb här... F*n vilken mjölksyra man kan få av att rida... Speciellt när båda är så sjukt trötta att ingen egentligen orkar... Vi gjorde ett tappert försök, men det GICK INTE. Sambon kom inte hem förrän sent igårkväll och ska ha en eloge för att han iaf försökte. Men nä, vi är helt enkelt sämre människor än några av er andra.

    Det knepiga är dock att jag inte fått böj ännu. Igårkväll var strecket så mycket svagare än kontrollstrecket att jag inte brydde mig om att testa med CB. I morse var strecket starkare igen??? Så nu vet jag inte om jag har haft äl, eller om jag kommer att ha, eller om det helt enkelt inte blev något den här månaden?! Jag testade med CB i förrgår kväll och då fick jag INTE böj.

    Hur som helst, har suttit i möte hela förmiddagen, och nu verkar det som att jag faktiskt måste börja jobba?! Nåja, jag kommer nog kika in här med jämna mellanrum ändå. Såklart.

  • _koko_

    nenne - Vi sexade, men det så kallade avslutet uteblev...

    Fy vad tragiskt med barnet som dött! När jag inte hade barn var det hemskt att höra om sånt, men det känns 10 resor värre nu, jag vill bara blunda och skrika...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!