• Wingtear

    December brudar

    Nog måste det väl vara fler än vi som gifter oss i december? Jag hoppas på mycket snö för egen del.
    Kan väll ha en liten lista oxå, de är ju populära

    12-24 Wingtear

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-26 19:51
    OBS!!!
    De som inte har gjort det ännu:
    ANSÖK OM HINDERSPRÖVNING!!!

  • Svar på tråden December brudar
  • Alla goda ting är tre

    dcl: har köpt min bröllopsklänning från Kina.. Känns rätt nervöst men hoppas på bra resultat :) Betalade via paypal.

    Kommer att gifta oss på Foresta på Lidingö. Länk tidigare i denna tråd.

    lillp: ja den var faktiskt väldigt fint.. Trublet med att fotas utomhus är ju att man vill att det ska vara en snygg cape och som inte behöver dölja allt av bröllopsklänningen!

    Ang. OSAn, jo det blir ju kanske så att man inte hör från alla om man låter någon annan sköta det där med att samla in svar från gäster, men så klart mycket skönare att lägga bort lite ansvar. Sen verkar det som att många inte tänker på att svara för att det är ju så självklart att de ska komma :)

  • lillP

    Ja, jag har ju det... Kan inte bestämma mig om jag ska ha tiara/diadem OCH hårnålar eller bara hårnålar. Och sen vilka jag ska ha..


    DCL skrev 2008-09-13 18:06:39 följande:
    lillP:har du några hårsmycken som du står och väljer mellan?
  • lillP

    Jo, man vill ju visa klänningen när man har chansen! Därför jag tänkt ha långärmad klänning alt bolero. Får väl frysa ett tag då

    Det är väl nackdelen antar jag... men man kan ju ändå att nån kan tänkas höra av sig och gratulera iaf? Visst, några av släktingarna som är bjudna har vi inte träffat så där jätteofta de senaste åren, men ändå Aja, det är iaf inte jag som ska ringa sen till de som inte osa i tid

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-13 18:10:46 följande:


    lillp: ja den var faktiskt väldigt fint.. Trublet med att fotas utomhus är ju att man vill att det ska vara en snygg cape och som inte behöver dölja allt av bröllopsklänningen!Ang. OSAn, jo det blir ju kanske så att man inte hör från alla om man låter någon annan sköta det där med att samla in svar från gäster, men så klart mycket skönare att lägga bort lite ansvar. Sen verkar det som att många inte tänker på att svara för att det är ju så självklart att de ska komma :)
  • Alla goda ting är tre

    eftersom ni ska ha lyxbröllop ska du såklart ha tiara också :)

  • Alla goda ting är tre

    lillp: visste de om att ni skulle gifta er innan de fick inbjudningskorten? Annars borde de väl ringa och säga grattis och tacka för inbjudan iaf.

  • lillP

    haha

    Vill bara inte att det ska bli för mkt Funderar på att köpa både och, om det inte är så stor skillnad i pris, så får frisören bestämma sen

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-13 18:14:11 följande:


    eftersom ni ska ha lyxbröllop ska du såklart ha tiara också :)
    Om ni vill, så får ni gärna gå in och kolla vilka ni tycker är finast pernico.weddingannouncer.com/photoalbums-54603.html
  • DCL

    Hm... svårt det där. Kanske är finast med antingen tiara/diadem ELLER hårnålar, kanske blir mkt med både och? Har ingen som helst erfarenhet av varken diadem eller tiara, fast jag har läst om folk som fått använda måååånga hårnålar för att tiaran inte skulle ramla av. Men det är så snyggt!

    alla goda ting är tre: jag kommer nog också beställa en kinaklänning, men visst är man lite skraj innan man ser resultatet. Har läst en massa på kina-trådarn och det verkar som att folk i majoritet är nöjda, hoppas du blir det med din också! Vad har du tänkt för modell?

    Ska gå och titta på film med sambon nu. Men jag kommer DEFINITIVT kika in här mer!! Så kul att prata med alla trevliga människor!!

  • lillP

    Det är ju det som är grejen.. de fick ju save the date i början av året... men då hörde jag bara via pappa att de inte kunde bestämma redan då om de kunde komma...
    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-13 18:15:34 följande:


    lillp: visste de om att ni skulle gifta er innan de fick inbjudningskorten? Annars borde de väl ringa och säga grattis och tacka för inbjudan iaf.
  • Alla goda ting är tre

    oK! Hoppas du får en trevlig lördagskväll... min sambo kommer också hem från jobbet snart!


    DCL skrev 2008-09-13 18:16:08 följande:
    Hm... svårt det där. Kanske är finast med antingen tiara/diadem ELLER hårnålar, kanske blir mkt med både och? Har ingen som helst erfarenhet av varken diadem eller tiara, fast jag har läst om folk som fått använda måååånga hårnålar för att tiaran inte skulle ramla av. Men det är så snyggt!alla goda ting är tre: jag kommer nog också beställa en kinaklänning, men visst är man lite skraj innan man ser resultatet. Har läst en massa på kina-trådarn och det verkar som att folk i majoritet är nöjda, hoppas du blir det med din också! Vad har du tänkt för modell?Ska gå och titta på film med sambon nu. Men jag kommer DEFINITIVT kika in här mer!! Så kul att prata med alla trevliga människor!!
  • Alla goda ting är tre

    lillp: Hmm.. ja vissa tänker lite annorlunda... Min mormor sa till min mamma "ska jag skriva ett brev där jag tackar ja" Fast hon ringde idag och sa grattis och att hon gärna kom. Tyvärr är hennes minne inte det bästa så hon glömde sambons namn... men men...

Svar på tråden December brudar