• Umbraz
    Äldre 8 Aug 20:37
    31439 visningar
    230 svar
    230
    31439

    Böllop Umeå 2009!

    Hej, letar efter en bra lokal att ha bröllopsmiddagen. Vi ska endast ha en kortare middag utan fest så jag vill inte hyra ett helt ställe, vi blir dessutom max 50st. Det bästa vore ju en restaurang med en avskild del för slutna sällskap. Jag ska kolla upp Plaza och Aschanska villan. Någon som har erfarenhet av dessa ställen eller tips på någon annan lokal.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-23 20:36
    Ser nu efter ett gäng dagar att jag skrivit fel.Bröllop ska det vara och ingenting annat!!!

  • Svar på tråden Böllop Umeå 2009!
  • Havsro
    Äldre 24 Aug 19:28
    #71

    Det tycker jag verkligen!

    Vill nu skrev 2008-08-24 09:33:03 följande:


    Vad kul! Kanska ska ta sig en kik där då!
  • Umbraz
    Äldre 1 Sep 18:24
    #72

    Hej allihopa, det var ett tag sen. Mitt bröllopsdatum har blivit ändrat till den 1/8-09 istället för den 29/8. Jag pluggar och trodde kursen skulle starta i början på september men den startar redan den 8 augusti. Så för att hinna med giftermål utan stress och bröllopsresa innan, så blev det så. Känns ändå helt ok att byta datum då jag kunde boka om kyrka,lokal,fotograf,smink/hår utan problem.
    Har bara så himla svårt att veta hur jag ska göra med klänning.
    Jag har hittat en, på alfred angelos sida, nr:1797 dream in colour i burnt orange, jag är bara så kär i den.Samtidigt säger plånboken att jag helst ska hyra ngn klänning för billiga slantar. Ska gå till atelje A&K imorgon och se vad dom har...
    Hur har ni gått tillväga?

  • je0905
    Äldre 1 Sep 20:01
    #73

    Hej. Verkligen vacker klänning du hittat. Jag har en kompis som beställde sin klänning från www.1luckybride.com. Den var verkligen superfin och den kändes välgjord också. Hon i sin tur har många kompisar som beställt sina därifrån och alla har varit nöjda. Det är tydligen jättebilligt också. Tror hon betalade runt 1000-lappen för sin med frakt och allt! Bara ett litet tips..

  • Havsro
    Äldre 1 Sep 20:20
    #74

    Ska du? Då kanske vi ses på A & K.hi hi planerar också ett besök dit..hi hi

    Va skönt att allt gick bra att boka om!


    Umbraz skrev 2008-09-01 18:24:26 följande:
    Hej allihopa, det var ett tag sen. Mitt bröllopsdatum har blivit ändrat till den 1/8-09 istället för den 29/8. Jag pluggar och trodde kursen skulle starta i början på september men den startar redan den 8 augusti. Så för att hinna med giftermål utan stress och bröllopsresa innan, så blev det så. Känns ändå helt ok att byta datum då jag kunde boka om kyrka,lokal,fotograf,smink/hår utan problem.Har bara så himla svårt att veta hur jag ska göra med klänning.Jag har hittat en, på alfred angelos sida, nr:1797 dream in colour i burnt orange, jag är bara så kär i den.Samtidigt säger plånboken att jag helst ska hyra ngn klänning för billiga slantar. Ska gå till atelje A&K imorgon och se vad dom har...Hur har ni gått tillväga?
  • Umbraz
    Äldre 1 Sep 20:57
    #75
    Havsro skrev 2008-09-01 20:20:16 följande:
    Ska du? Då kanske vi ses på A & K.hi hi planerar också ett besök dit..hi hiVa skönt att allt gick bra att boka om!
    Jag såg att det var rea på högtidskläder men jag har ärligt talat ingen lust att gå dit. Har ju hört att Katarina på Atelje A&K ska vara så duktig. Dessutom har dom ju lite medeltidsispererat vilket jag också kan tänka mig.Så klämmigt att vi kanske är där samtidigt!! ¤ler¤
    Oh ja,det var verkligen skönt att det gick att boka om, jag blev lite nervös där ett tag, 1 Augusti verkar ju vara ett ganska populärt datum.
  • Umbraz
    Äldre 1 Sep 20:58
    #76
    je0905 skrev 2008-09-01 20:01:12 följande:
    Hej. Verkligen vacker klänning du hittat. Jag har en kompis som beställde sin klänning från www.1luckybride.com. Den var verkligen superfin och den kändes välgjord också. Hon i sin tur har många kompisar som beställt sina därifrån och alla har varit nöjda. Det är tydligen jättebilligt också. Tror hon betalade runt 1000-lappen för sin med frakt och allt! Bara ett litet tips..
    Tack för tipset,har varit inne o kollat...mycket snyggt,bra priser.Definitivt ngt att fundera över.
  • Madam Mim
    Äldre 2 Sep 08:19
    #77

    Hejsan!

    Har varit runt lite i Umeå och letat klänning och detta är mina erfarenheter:

    Jag rekommenderar verkligen Golden existence. Fick prova allt jag ville, ta kort och hon var otroligt hjälpsam. Var även på Högtidskläder och vart förvånad över hur trevlig hon var efter att ha läst här i forumet att hon ska vara en surkärring. Hon får in 2009 års klänningar om några månader. (Om jag minns rätt.) Man får tyvärr inte fota där men något som är bra är att hon tar bara in en klänning av varje.
    Sen var jag även på A & K. Där får man fota vissa klänningar, dom har redan fått in lite nya klänningar men jag fick inte så mycket hjälp. Fick bara prova 2 kläningar men det kan ha berott på mig då jag inte var så frammåt.

    Lycka till i klännings djungeln!

  • Vill nu
    Äldre 2 Sep 09:30
    #78

    Madam Mim skrev 2008-09-02 08:19:52 följande:


    Hejsan!Har varit runt lite i Umeå och letat klänning och detta är mina erfarenheter: Jag rekommenderar verkligen Golden existence. Fick prova allt jag ville, ta kort och hon var otroligt hjälpsam. Var även på Högtidskläder och vart förvånad över hur trevlig hon var efter att ha läst här i forumet att hon ska vara en surkärring. Hon får in 2009 års klänningar om några månader. (Om jag minns rätt.) Man får tyvärr inte fota där men något som är bra är att hon tar bara in en klänning av varje.Sen var jag även på A & K. Där får man fota vissa klänningar, dom har redan fått in lite nya klänningar men jag fick inte så mycket hjälp. Fick bara prova 2 kläningar men det kan ha berott på mig då jag inte var så frammåt. Lycka till i klännings djungeln!
    Vad kul att få höra lite erfarenheter!!! Hittade du klänning?
  • Umbraz
    Äldre 2 Sep 10:09
    #79

    Hade fundering på att gå ut o reka lite på högtidskläder o Atelje A&K idag men så började jag tänka, undrar om de i butikerna tycker att man är ute lite för tidigt om man ska gifta sig i agusti-09. När har ni börjat spana eller köpt?
    Hur långt innan bröllopet menar jag.

  • Havsro
    Äldre 2 Sep 13:08
    #80

    Verkar vara dagsformen som avgör bemötandet ;) Kul att höra lite andra tips.. Har inte hunnit förbi på A & K ännu, mitt smakråd har fastnat på jobbet hela tiden..så kanske i dag eller i morogn.

    Madam Mim:Golden existence, vart ligger det? Var det väldigt dyra klänningar där eller fanns det alla möjliga?

    Umbraz: Äsch titta kan man väl göra hur tidigat som helst. problemet kan ju bli för dig själv att man har gott om tid att ändra sig på..ha ha Hittar man drömklänningen så gör man! Sen kan det ju hinna komma in mer klänningar. men det kan ju vara bra att prova massor med olika så man kommer fram till det man verkligen vill ha!

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!