• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Hej, letar efter en bra lokal att ha bröllopsmiddagen. Vi ska endast ha en kortare middag utan fest så jag vill inte hyra ett helt ställe, vi blir dessutom max 50st. Det bästa vore ju en restaurang med en avskild del för slutna sällskap. Jag ska kolla upp Plaza och Aschanska villan. Någon som har erfarenhet av dessa ställen eller tips på någon annan lokal.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-23 20:36
    Ser nu efter ett gäng dagar att jag skrivit fel.Bröllop ska det vara och ingenting annat!!!

  • Svar på tråden Böllop Umeå 2009!
  • miim2

    Är det bara jag som inte ska ha en kyrklig vigsel?
    Håller som bäst på att försöka hitta någon lämplig lokal för vårt vinterbröllop där man kan få plats med 50 sittande.
    lämpligt vore en loge eller dylikt, gärna kallställd där man kan ha fällar på bänkar och massor av värmeljus/marschaller.
    Någon som har nån sån på lut?

  • Madam Mim

    Havsro: Jag trodde inte man kunde boka Tavelsjö före årsskiftet?! Om man kan det måste jag ju genast ringa och boka, har du telefon numret?

  • Havsro

    Ja jag har ingen aning, det trodde inte jag heller men det var mannen som fixade! Kan ha att göra med att han har jobbat där men det lät som om hon som han talade med kanske inte kände honom. Man bokar via kyrkan, som med de flesta andra kyrkor, har inget nr, men kan kolla med mannen! Fast jag undrar om det inte kanvara så att sommartiderna inte släpps förrän årskiftet?!

    Madam Mim skrev 2008-09-08 10:05:25 följande:


    Havsro: Jag trodde inte man kunde boka Tavelsjö före årsskiftet?! Om man kan det måste jag ju genast ringa och boka, har du telefon numret?
  • Havsro

    Hm..va svårt..det första jag tänkte på spontant var kåtan uppe på mariehemsängarna..men det är kanske inte riktigt rätt ställe...ska fundera vidare..


    miim2 skrev 2008-09-07 21:05:28 följande:
    Är det bara jag som inte ska ha en kyrklig vigsel?Håller som bäst på att försöka hitta någon lämplig lokal för vårt vinterbröllop där man kan få plats med 50 sittande.lämpligt vore en loge eller dylikt, gärna kallställd där man kan ha fällar på bänkar och massor av värmeljus/marschaller.Någon som har nån sån på lut?
  • Madam Mim
    Havsro skrev 2008-09-08 12:35:20 följande:
    Ja jag har ingen aning, det trodde inte jag heller men det var mannen som fixade! Kan ha att göra med att han har jobbat där men det lät som om hon som han talade med kanske inte kände honom. Man bokar via kyrkan, som med de flesta andra kyrkor, har inget nr, men kan kolla med mannen! Fast jag undrar om det inte kanvara så att sommartiderna inte släpps förrän årskiftet?!Madam Mim skrev 2008-09-08 10:05:25 följande:
    Oki, Jag har hittat tel.numret så jag tänkte ringa i morgon och dubbelkolla. Uppdaterar er om hur det gick.
  • Havsro

    Väntar med spänning :D

    Madam Mim skrev 2008-09-08 16:51:56 följande:


    Oki, Jag har hittat tel.numret så jag tänkte ringa i morgon och dubbelkolla. Uppdaterar er om hur det gick.
  • Madam Mim

    Nu har jag ringt och detta är det som gäller vid bokning av svedjan:
    Om man ska gifta sig på sommarhalvåret 2009 så kan man inte boka före årsskiftet. (Fattar inte hur ni lyckades, Havsro då detta även gäller vigslar i Maj. Men jag gläds med er. )När man bokar behöver man boka kapellet för sig och lägergården för sig.
    1 dygn kostar i dag 2900:- men det kan höjas några hundra till nästa år.

    Så det var allt, åk nu!

  • Havsro

    Jaha..men så märkligt..ja då hade vi verkligen tur... ;) När ska ni gifta er? Tänker att sommarhalvåret ska vara från juni-augusti ut..men men då var det kanske så att det var skjysta för att det var just han.. Usch...jag är ledsen att ni inte fick boka.. :( var det en kvinna eller man du talade med?

    Madam Mim skrev 2008-09-09 13:22:45 följande:


    Nu har jag ringt och detta är det som gäller vid bokning av svedjan: Om man ska gifta sig på sommarhalvåret 2009 så kan man inte boka före årsskiftet. (Fattar inte hur ni lyckades, Havsro då detta även gäller vigslar i Maj. Men jag gläds med er. )När man bokar behöver man boka kapellet för sig och lägergården för sig.1 dygn kostar i dag 2900:- men det kan höjas några hundra till nästa år. Så det var allt, åk nu!
  • Madam Mim
    Havsro skrev 2008-09-09 13:32:17 följande:
    Jaha..men så märkligt..ja då hade vi verkligen tur... ;) När ska ni gifta er? Tänker att sommarhalvåret ska vara från juni-augusti ut..men men då var det kanske så att det var skjysta för att det var just han.. Usch...jag är ledsen att ni inte fick boka.. :( var det en kvinna eller man du talade med?Madam Mim skrev 2008-09-09 13:22:45 följande:
    Jo, det var en kvinna. Vi hoppas på att kunna boka sista veckan i Juli eller första veckan i Augusti men vi får helt enkelt ha lite is i magen. :) Men oj vad skönt det vore att ha det klart. När skulle ni gifta er?
  • Havsro

    16 maj är tanken om allt går som det är tänkt! :D
    Ja det gör ju mycket att ha ett datum och en tid att kunna planera kring. Hoppas verkigen det löser sig så att ni får den tiden ni vill ha!

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!