• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Hej, letar efter en bra lokal att ha bröllopsmiddagen. Vi ska endast ha en kortare middag utan fest så jag vill inte hyra ett helt ställe, vi blir dessutom max 50st. Det bästa vore ju en restaurang med en avskild del för slutna sällskap. Jag ska kolla upp Plaza och Aschanska villan. Någon som har erfarenhet av dessa ställen eller tips på någon annan lokal.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-23 20:36
    Ser nu efter ett gäng dagar att jag skrivit fel.Bröllop ska det vara och ingenting annat!!!

  • Svar på tråden Böllop Umeå 2009!
  • Umbraz

    Hej Tjejer!
    Jag har varit inne i ett intensivt klänningsletande ett tag. Har hittat två olika klänningar, den ena vit med olivfärg och den andra vit med lite blommor i brunt och turkosa detaljer. Jag har velat och velat och tanken är att jag ska beställa ngn utav klänningarna från internet. Jag har inte testat någon liknande modell i någon butik och vet därför inte om jag passar i en sån. Till jul ska jag till Stockholm och gå i lite butiker och iallafall prova det jag finner snyggt,kanske jag rentav hittar något som är ännu vackrare. Det finns ju så otroligt många klänningar att man blir helt kollrig, det har nästan blivit en mani, en hetsjakt på den perfekta klänningen. Nu ska jag inte gifta mig förräns i Agusti-09 så jag tänkte ta en break och ta det lite lungnt till efter nyår, jag har insett att detta klänningsletande nästan blivit jobbigt. Och så ska det ju inte vara, ellerhur?!
    Kände bara att jag behövde skriva av mig litegrann. Hoppast att det är enklare för Er,för det är inte roligt att inte veta vad man vill....

  • Vill nu
    Umbraz skrev 2008-09-21 16:06:47 följande:
    Hej Tjejer!Jag har varit inne i ett intensivt klänningsletande ett tag. Har hittat två olika klänningar, den ena vit med olivfärg och den andra vit med lite blommor i brunt och turkosa detaljer. Jag har velat och velat och tanken är att jag ska beställa ngn utav klänningarna från internet. Jag har inte testat någon liknande modell i någon butik och vet därför inte om jag passar i en sån. Till jul ska jag till Stockholm och gå i lite butiker och iallafall prova det jag finner snyggt,kanske jag rentav hittar något som är ännu vackrare. Det finns ju så otroligt många klänningar att man blir helt kollrig, det har nästan blivit en mani, en hetsjakt på den perfekta klänningen. Nu ska jag inte gifta mig förräns i Agusti-09 så jag tänkte ta en break och ta det lite lungnt till efter nyår, jag har insett att detta klänningsletande nästan blivit jobbigt. Och så ska det ju inte vara, ellerhur?!Kände bara att jag behövde skriva av mig litegrann. Hoppast att det är enklare för Er,för det är inte roligt att inte veta vad man vill....
    Ha ha ha, och jag är jättestressad för att jag INTE har börjat kolla än! Vet ungefär vad jag vill ha nu, men det gäller ju att hitta någon som uppfyller förväntnngarna också! Och jag ska ju ha min till i Mars!!! *paaanik*

    Var har ni varit och provat klänningar? Några bra tips?
  • 010809

    Hej allihopa!
    Här är en till som ska få uppleva den (förhopningsvis) bästa dagen i sitt liv nästa år =)

    Ni verkar ha hunnit långt med planeringen. Själv har jag fastnat i det här med färgtema, så jag tänkte höra om det är någon som har något bra förslag här. Jag är ganska säker på att lila ska vara en färg, eftersom både jag och sambon tycker om den och det finns mycket blommor i lila.

    Men sen kommer problemet, jag vil inte ha ett romantiskt bröllop och vill därför blanda in någon annan färg.. men vad kan passa, nån som har nått förslag?

  • je0905
    010809 skrev 2008-09-23 16:26:38 följande:
    Hej allihopa!Här är en till som ska få uppleva den (förhopningsvis) bästa dagen i sitt liv nästa år =)Ni verkar ha hunnit långt med planeringen. Själv har jag fastnat i det här med färgtema, så jag tänkte höra om det är någon som har något bra förslag här. Jag är ganska säker på att lila ska vara en färg, eftersom både jag och sambon tycker om den och det finns mycket blommor i lila. Men sen kommer problemet, jag vil inte ha ett romantiskt bröllop och vill därför blanda in någon annan färg.. men vad kan passa, nån som har nått förslag?
    Hej på dig!

    Jag tycker att orange och lila är jättefint ihop!
  • Vill nu
    010809 skrev 2008-09-23 16:26:38 följande:
    Hej allihopa!Här är en till som ska få uppleva den (förhopningsvis) bästa dagen i sitt liv nästa år =)Ni verkar ha hunnit långt med planeringen. Själv har jag fastnat i det här med färgtema, så jag tänkte höra om det är någon som har något bra förslag här. Jag är ganska säker på att lila ska vara en färg, eftersom både jag och sambon tycker om den och det finns mycket blommor i lila. Men sen kommer problemet, jag vil inte ha ett romantiskt bröllop och vill därför blanda in någon annan färg.. men vad kan passa, nån som har nått förslag?
    Hej!

    Personligen gillar jag lila och limegrönt! Tycker det är jättefräscht!
  • 010809

    Tack för tipsen! =)
    Limegrönt har jag ju funderat på själv.. just nu känns det troligast.. orange är oxå jätte fint till lila, men jag trivs personligen inte riktigt med orange..

    i morgon ska jag iaf ner till sthlm, så medan min m2b springer lidingöloppet ska jag förska få lite inspiration i lite butiker =)

  • Vill nu
    010809 skrev 2008-09-25 17:57:58 följande:
    Tack för tipsen! =) Limegrönt har jag ju funderat på själv.. just nu känns det troligast.. orange är oxå jätte fint till lila, men jag trivs personligen inte riktigt med orange..i morgon ska jag iaf ner till sthlm, så medan min m2b springer lidingöloppet ska jag förska få lite inspiration i lite butiker =)
    Vad roligt! Utbudet är ju en aaaningstörre är!
  • umekicki79

    Hej alla! Ska beställa material från Panduro så att jag kan börja med inbjudningskorten nu. Letar efter presentaskar ca 16x7cm som är vita, men icke sa nicke....är det någon som vet vart jag kan få tag på sånna?
    Hur går det för er andra då?

  • 010809

    Ja, jag har inte börjat kolla här i umeå än.. men bar antalet butiker är ju betydligt fler i sthlm =)

    jag kollade efter skor å tiara (klänning är tråkigt att kolla på själv), men jg tyckte endå inte det var så jättebra på de affärer jag kollade på.. på Sangt Eriksgatan var det dock bra..

    umekicki79: vad kul att få börja på inbjudningskorten, jag låg och funderade på våra igårkväll, så jag höll inte på att somna =) när är det er tur för vigsel?

  • Madam Mim
    umekicki79 skrev 2008-09-29 21:27:15 följande:
    Hej alla! Ska beställa material från Panduro så att jag kan börja med inbjudningskorten nu. Letar efter presentaskar ca 16x7cm som är vita, men icke sa nicke....är det någon som vet vart jag kan få tag på sådana?Hur går det för er andra då?
    Har för mig att det finns en butik som heter Timari i Umeå. Sen fanns det en "konstnärsbutik" Mellan lekbiten och "musikanten". Hehe var ett tag sedan jag shoppade i Umeå. Om det inte är för bråttom så kan jag hålla utkik åt dig i Stockholm. Ska ut och shoppa lite i helgen.
    Innan du beställer från Panduro vill jag bara tipsa dig om ett annat ställe: www.cchobby.se/ Jag ska beställa från dom.
Svar på tråden Böllop Umeå 2009!