• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Hej, letar efter en bra lokal att ha bröllopsmiddagen. Vi ska endast ha en kortare middag utan fest så jag vill inte hyra ett helt ställe, vi blir dessutom max 50st. Det bästa vore ju en restaurang med en avskild del för slutna sällskap. Jag ska kolla upp Plaza och Aschanska villan. Någon som har erfarenhet av dessa ställen eller tips på någon annan lokal.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-23 20:36
    Ser nu efter ett gäng dagar att jag skrivit fel.Bröllop ska det vara och ingenting annat!!!

  • Svar på tråden Böllop Umeå 2009!
  • Vill nu
    Havsro skrev 2008-09-11 19:57:26 följande:
    Tack för uppmuntran;) Ja hur som helst så verkar ju vissa dessutom skicka bilder som man får chans att godkänna innan den skcikas..och köper man den billigt så känns det ju inte så kostsamt att fixa till detaljer kanske hos sömmerska :)Vill nu skrev 2008-09-11 19:55:25 följande:
    Exakt! Värre om man betalar massor, och ändå måste sy om när den kommer!
  • batwomen
    Havsro skrev 2008-09-11 10:34:50 följande:
    beställde du din från någon sån? Jag vill ha en modell jag hitills inte hittat någonstans så jag funderar på att jag måste designa egen..men man är ju ingen stjärna på sånt direkt...
    Jag beställde min från Milly Bridal och de var inga problem. den kom exakt som jag beställde den. Funkar otroligt bra.
    Om man har ändringar eller egna ideer så måsta men vara precis, om man vill att den ska sitta hårt beställ den då lite smalare än du är. Jag var 87 i midjan och beställde 84 och det blev bra. Skriv enkel engelska. länk till min klänning, www.millybridal.com/store/comersus_viewItem1.asp&idCategory=50
    kolla min sida och se resultatet. funkar inte länken heter klänningen WGO601.
  • je0905

    Är det någon av er tjejer som vet om man kan hyra dukar och servetter någonstans?

  • Vill nu
    je0905 skrev 2008-09-13 14:37:14 följande:
    Är det någon av er tjejer som vet om man kan hyra dukar och servetter någonstans?
    Har för mig att jag hört att Holmsundstvätten gör det...
  • Havsro

    Ja det var ju samma! Jättefin!! Ja helst skulle ju vilja hitta en som ser ut som jag vill...det vore ju enklast..he he


    batwomen skrev 2008-09-12 14:19:53 följande:
    Jag beställde min från Milly Bridal och de var inga problem. den kom exakt som jag beställde den. Funkar otroligt bra.Om man har ändringar eller egna ideer så måsta men vara precis, om man vill att den ska sitta hårt beställ den då lite smalare än du är. Jag var 87 i midjan och beställde 84 och det blev bra. Skriv enkel engelska. länk till min klänning, www.millybridal.com/store/comersus_viewItem1....kolla min sida och se resultatet. funkar inte länken heter klänningen WGO601.
  • Madam Mim

    Hej på er brudar., Här var det lugnt.. Har ni tagit en paus?

    Själv ska jag ut på stan i helgen och leta bröllops klänning. Det kanske finns lite större utbud här. (Är hemma i Stockholm nu.) Jag hade tänkt beställa en kina klänning men har fegat ut lite. Men jag kanske hinner ändra mig.

    Vad ska ni ha för tema? Vi ska köra på färgtema/otraditionellt Färgerna som ska dominera ska vara mörkbrun, lime och vit. Vi hoppas på att kunna vigas utomhus och jag tror att min blivande har bestämt sig för att vara barfota..

    Hur ska ni göra?

  • Vill nu

    Madam Mim skrev 2008-09-18 08:52:12 följande:


    Hej på er brudar., Här var det lugnt.. Har ni tagit en paus?Själv ska jag ut på stan i helgen och leta bröllops klänning. Det kanske finns lite större utbud här. (Är hemma i Stockholm nu.) Jag hade tänkt beställa en kina klänning men har fegat ut lite. Men jag kanske hinner ändra mig. Vad ska ni ha för tema? Vi ska köra på färgtema/otraditionellt Färgerna som ska dominera ska vara mörkbrun, lime och vit. Vi hoppas på att kunna vigas utomhus och jag tror att min blivande har bestämt sig för att vara barfota.. Hur ska ni göra?
    Här kör vi på mörkrött, vitt och silver. Vill skapa en "kall och frostig" känsla, då det (förhoppningsvis) är vinter när vi gifter oss! Har hittat fejksnö, så jag funderade på att ha snöbollar på borden osv...
  • Havsro

    Ja ett maj bröllop blir i grönt o vitt är tanken..men måste nog erkänna att jag varit lite off på sistonde..känns som man har all tid i vägen och då blir ju inget gjort.. ;)

    Vill nu skrev 2008-09-18 18:15:10 följande:


    Madam Mim skrev 2008-09-18 08:52:12 följande:
    Här kör vi på mörkrött, vitt och silver. Vill skapa en "kall och frostig" känsla, då det (förhoppningsvis) är vinter när vi gifter oss! Har hittat fejksnö, så jag funderade på att ha snöbollar på borden osv...
  • Madam Mim

    Vill nu: Snöbollar på bordet låter ju jätte mysigt. Jag är ganska säker på att jag har sett snöbolls-ljus. Det kan ju också vara en ide. Dom gnistrar lite, är ojämna på ytan och ser exakt ut som en snöboll.

    Havsro: Jag håller med dig. Det känns lite trögt för mig också. Tar nog en paus när jag hittat rätt klännings modell. Jag känner mig lite stressad över att inte veta vad jag vill ha.

  • Havsro

    Och jag känner mig stressad för jag vet precis vad jag vill ha! Ha ha men däremot så är det svårt att hitta... Nåja, time will tell.. :)

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!